...Бифе Ангосто
Стриплоин
Ломо Бахо
Фо Филет
Контро Филетто
Произход: Аржентина, Уругвай, Бразилия, Австралия, Ирландия и Полша
Температура на съхранение: Охладено при -1º/+2º, дълбоко замразено при -18º
Видове: Говеждо
Качество: Висококачествено говеждо
Срок на годност: Охладено 120 дни, дълбоко замразено 18 месеца
Порода: Ангус / Херефорд
Тегло на парче: 3,5 до 6,0 кг
Калибър: 3,5 до 4,0 кг - 4 до 5 кг и +5 кг...
...Beckers Beste говеждо месо
Говеждото месо като ценен източник на енергия и пълнозърнестата пшеница за подпомагане на храносмилането осигуряват сила и издръжливост за нормално активни кучета. Традиционно печено в каменна фурна.
Без захар и без изкуствени консерванти.
Само 1 източник на месо = говеждо - единично месо
С високо усвоими животински протеини за поддържане и изграждане на телесни...
... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНИФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Блестящ тъмен гранатов цвят.
Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Медал бронз IWC 2013...
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печеноговеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...Съставки: Говеждо месо (плешка), Картоф, Пипер, Домат, Лук, Слънчогледово олио, Доматено пюре, Брашно, Говежди бульон, Вода.
Предупреждение за алергии: Съдържа глутен и следи от целина.
Условия за съхранение: Да се съхранява при стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина.
Нетно тегло: 300 г...
... едва през 2005 г., след като се установихме в М.I.M., успяхме да се развием в производството и дистрибуцията на едро и полутърговия в Белгия.
Ние сме много взискателни относно вкуса и качеството на нашите меса, предназначени за производството на шишчета.
Предлагаме голямо разнообразие от меса, включително червени меса от говеждо, агнешко, телешко и свинско. Продаваме също така фоа гра. Нашите меса са сертифицирани като био и се изнасят пресни.
...% инжекционен обем), той е наличен само под формата на прах, включително стабилизация на разтвора. Започвайки от универсалната основна подправка, TenderFox® е наличен и в ароматните варианти Печено, Опушено и Сушено и Варено шунка, както и в вкусовете птица, свинско и говеждо. В комбинация с TopFox® суха подправка, TenderFox® може да се използва по много други начини, например в вкусовете агнешко...
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
...Розбиф е парче говеждо месо, което в някои страни се счита за най-доброто парче говеждо поради изразения си вкус. Розбиф може да се пече цял в гореща фурна, да се приготвя на барбекю цял или да се нарязва (по влакната) на стекове или на тънки ивици за нежно и вкусно говеждо соте.
...Телешкото месо от плешката е от плешката на говеждото. Това е много ароматно парче, което е достатъчно универсално, за да бъде приготвено цяло като печено, нарязано на стекове и приготвено на барбекю или в тиган, нарязано на тънки филийки за бързо готвене или нарязано на кубчета за бавно готвене в яхния или касерола.
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове.
Месо от света и традиция на...
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент за ротисери на Fri-Jado
Ротиращият театър създава хранително изживяване в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птици (парчета), свинско печено, котлети, агне, говеждопечено, свинска гърда, месен хляб, порчета и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
...Също известен като кубичен рол или шотландски филет, този разрез прави великолепни стекове и най-доброто печено в града! Позволете около 250 грама на порция за възрастен.
Нашето говеждо месо от свободно отглеждани животни има гаранция за качество A+, която надминава очакванията по отношение на вкус, качество, чистота и нежност. Нашето говеждо е без хормони, химикали и е сертифицирано халал.
Тези...
...Дом на постни, евтини парчета, които идват от задната част и задните крака. Мускулите в тази област се използват за движение, така че говеждото е по-постно и по-малко нежно. Често се продава като печено, стекове за мариноване или мляно говеждо.
...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешка терина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...• Продукт с текстура в листа с дебелина от 2,5 до 5 мм
• Лардекор: реорганизирана свинска мазнина, термостабилна
• Птиче декор: реорганизирана птича мазнина, термостабилна
ПРИЛОЖЕНИЯ
• За всички видове меса: свинско, птиче, говеждо, агнешко…
• За различни приложения: шишчета, турнедос, печено, паупиети, пастети…
ПРЕДИМСТВА
• Стабилна цена
• Бактериологична безопасност
• Дълъг срок на годност...
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
...Търговия на едро и дребно с кампанска биволска месо и колбаси. Сред продуктите: Т-бон стек 500 г, флорентински разрез, резени, антрекот, филе, колбаси, мляно месо, хамбургери, печеноговеждо в мрежа, руло в мрежа, брезаола.
... кралски, патешки парменти, печеноговеждо в коричка, шоколадова фондю
Опаковка Цена на единица, продават се по кашон от 6 бутилки, можете да комбинирате с другите купажи на имота, с безплатна доставка.
Съвет от енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Имот: Domaine Brunely
Наименование: Gigondas
Култура: Висока екологична стойност
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: димящ, топъл и сладко-горчив с дървесни и свежи нотки. Почти не е пикантен, с деликатно щипане. Визуално напомня на малки къпини или тъмни черници.
Приложение: Подходящ за фини предястия, напр. Сашими или тартар от суров тон или сьомга. Рибено филе и пушена змиорка. Тартар от еленско месо или говеждо. С печено месо. Прясно смлян върху печен...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати.
Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб.
Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печеноговеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
...Тази мас, не трябва да липсва в нито една кухня. Тя олицетворява австрийската традиция - идеална за печене, пържене и запичане.
Рецепти:
Сочно виенско шницел
Говеждо гювеч
Печени картофени кнедли
Патка с червено зеле
Свинско печено
Сегединско зеле с месо
Картофена супа...
...Отрязано от гърба, за сочни, ядкови стекове, особено ароматни на вкус, благодарение на типичната мазнина.
Идеално и като студено печеноговеждо, нарязано на тънки филийки. Тегло на парче около 3,5 кг.
Артикулен номер: 050943
Основна опаковка: кг / парче 3,5кг+
Стокова група: 05 - Замразено месо / 100 - Замразено говеждо
Съставки: Говеждо месо
Средни хранителни стойности на 100 г:
Енергийна стойност: 784,00 кДж / 187,00 ккал
Мазнини: 12,00 г
от които наситени мастни киселини: 5,00 г
Въглехидрати: 0,00 г
от които захари: 0,00 г
Протеини: 18,00 г
Сол: 0,00 г...
...рибай, печеноговеждо и др.),
масло: оментум масло,
подправки: истински чесън (не чесън на прах), внимателно подбрани подправки, морска сол и естествени животински черва,
освен това, не се използват допълнителни продукти, изкуствени и синтетични добавки.
Каним ви да опитате нашия суджук, за да предадем наследения естествен вкус на бъдещите поколения, оставяйки незабравим вкус в устата ви.
... пишете на нас, ако искате да получите отговори на вашите въпроси. Персоналът е приятелски настроен и отзивчив. Хотелът е известен със своите фантастични коледни обеди, вечери с печеноговеждо, неделни бранчове и много други. Това означава, че независимо от повода, по който искате да посетите хотела, има възможност, която отговаря точно на вашите нужди.
Ние разфасоваме цели говеда, бикове, телета и агнета на желаните парчета. Доставяме в цяла Европа производствени предприятия и гастрономия. Произвеждаме собствена марка - Kebap Lorenz - Нашите най-силни артикули са говеждо филе, печеноговеждо, хипстек, телешко филе, телешки гръб, говежди и телешки части, мазнина, месо от плът, бикове и телешки предни четвъртини, рамо, врат, рамо.