... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНИФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Блестящ тъмен гранатов цвят.
Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Медал бронз IWC 2013...
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове.
Месо от света и традиция на...
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент за ротисери на Fri-Jado
Ротиращият театър създава хранително изживяване в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птици (парчета), свинско печено, котлети, агне, говеждопечено, свинска гърда, месен хляб, порчета и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешка терина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...• Продукт с текстура в листа с дебелина от 2,5 до 5 мм
• Лардекор: реорганизирана свинска мазнина, термостабилна
• Птиче декор: реорганизирана птича мазнина, термостабилна
ПРИЛОЖЕНИЯ
• За всички видове меса: свинско, птиче, говеждо, агнешко…
• За различни приложения: шишчета, турнедос, печено, паупиети, пастети…
ПРЕДИМСТВА
• Стабилна цена
• Бактериологична безопасност
• Дълъг срок на годност...
... кралски, патешки парменти, печеноговеждо в коричка, шоколадова фондю
Опаковка Цена на единица, продават се по кашон от 6 бутилки, можете да комбинирате с другите купажи на имота, с безплатна доставка.
Съвет от енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Имот: Domaine Brunely
Наименование: Gigondas
Култура: Висока екологична стойност
Етикет: Контролирано наименование на произход...