...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печеноговеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
...Търговия на едро и дребно с кампанска биволска месо и колбаси. Сред продуктите: Т-бон стек 500 г, флорентински разрез, резени, антрекот, филе, колбаси, мляно месо, хамбургери, печеноговеждо в мрежа, руло в мрежа, брезаола.
Историческа компания, специализирана в производството на печени рулета на основата на птиче, свинско и говеждо месо. Пълнен пилешки и пуешки месо, поркетта, печено с подправки, вегетарианска галантина. Пилешко и пуешко месо, нарязано с персонализирани обработки по заявка.