... на кафето.
"Milkyland mountain barista milk 3.5%" е извлечено от висококачествени млечни продукти, осигурявайки свеж и натурален вкус с всяко наливане. Неговото балансирано съдържание на мазнини предоставя идеалната консистенция за пяна, което го прави любимец сред баристите и любителите на кафето. Насладете се на перфектната чаша кафе у дома или в кафето си с това изключително бариста мляко и се насладете на богатото и кремообразно изживяване, което носи на вашия ежедневен кафе ритуал.
...Концентрат на млечен протеин (MPC) е концентрирано мляко на прах, което обикновено съдържа 80% млечен протеин. Произвежда се от прясно и пастьоризирано обезмаслено мляко чрез филтрация и спрей сушене.
Съотношението на високо съдържание на протеин и ниско съдържание на лактоза прави този продукт широко използван в производството на храни с ниско съдържание на въглехидрати и напитки, обогатени с протеин. Може също да се добавя, между другото, към печива, десерти, хранителни продукти, млечни напитки, сосове и сирена.
...лесното съхранение и удобния транспорт.
Млякото Dana UHT е мляко с дълъг срок на годност, което идва с 12 месеца срок на годност. Опаковката в тетра пак може да се съхранява при стайна температура, докато остава затворена от производството.
Само след отваряне, опаковката трябва да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на няколко дни.
Произвеждаме нашето UHT мляко от прясно краве...
...Търговец на едро на мляко на прах "Ensure" за продажба в Европа. Изнасяме мляко на прах от различни видове в кутии от 850 г, включително мляко на прах "Ensure" и "Nido". Нашето мляко на прах "Ensure" е специално формулирано, за да предоставя основни хранителни вещества за хора от всички възрасти. То е перфектно за тези, които търсят да допълнят диетата си с хранителен вариант. С нашата надеждна верига за доставки, можете да разчитате на нас за последователно качество и наличност.
...Пълномаслено мляко на прах (FCMP) е продукт, получен чрез спрей сушене на пряснопастьоризираномляко от висококачествени цели крави, чрез отстраняване на водата. FCMP има същите предимства и ползи като течното пълномаслено мляко, но в сушен вид има много по-дълъг срок на годност. То има висока хранителна стойност. Може да се използва в много хранителни приложения, като: хлебарство, сладкарство...
Procasa Elow е водеща компания в обработката и търговията с овопродукти, с над 55 години опит в хранителния сектор. Нейната мисия е да предлага продукти, произхождащи от яйца, с най-високо качество, винаги с акцент върху устойчивостта и безопасността на храните. Компанията се отличава с иновационната си способност, използвайки съвременни технологии като разбивачи на яйца и автоматични опаковъчни м...
...Магерно мляко на прах, известно също като обезмаслено сухо мляко, е млечен продукт, получен чрез отстраняване на водния компонент от прясномляко. То се произвежда, като водата от пастьоризирано магерно мляко се изпарява, докато се получи сух прах. Магерното мляко на прах има ниско съдържание на мазнини, обикновено по-малко от 1 %, тъй като по-голямата част от млечните мазнини се отстраняват по...
Като STK MAKINA и MILKMAN MAKINE, ние произвеждаме млечни машини и оборудване за млечни продукти като пастьоризирано мляко, кисело мляко, сирене, масло, сметана, сладолед и др. Произвеждаме партидни пастьоризатори, плочкови пастьоризатори, хомогенизатори, резервоари за охлаждане на мляко, резервоари за съхранение на мляко, резервоари за обработка на сирене и другото оборудване, което се използва в...
Разполагаме с модерни съоръжения на всички етапи от производствения процес, произвеждаме яйца с най-високо качество. Изработваме овопродукти, спазвайки най-строгите норми за контрол и хигиена, с цел да предложим на нашите клиенти продукти с най-високо качество и гаранция. Прокаса е част от бизнес група, развиваща устойчив и самообезпечаващ се цикъл във всички области и изисквания на съвременния пт...
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Моцарелата, използвана за тази рецепта, произхожда от района BOJANO, където се намират най-известните млекарници за производството на моцарела, най-ценена от италианците и познавачите. BOJANO е наистина известен със своето производство на сирене с високо качество, особено с моцарелата FIOR DI LATTE (цвете от мляко), пряснопастьоризирано краве сирене, обработвано изцяло на ръка в съответствие с...
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризираномляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
Lacteos Diego предлага пряснопастьоризирано и хомогенизирано мляко. Звездният продукт е ПРОБИОТИЧЕН ШЕЙК DIEGO, наличен в натурален, ягодов и лимонов вкус. Изработен без консерванти и без глутен.
... качество на млякото, което използваме в ежедневното производство на нашите сирена. Произвеждаме и търгуваме със сирена както от сурово, така и от пастьоризираномляко в различни формати и размери, и с различни видове зрялост. Alcaidús, s.l. произвежда сирена с най-добро качество, защитени с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка" от 2008 година.
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясномляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризиранопрясномляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясномляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризиранопрясномляко...