...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Моцарелата, използвана за тази рецепта, произхожда от района BOJANO, където се намират най-известните млекарници за производството на моцарела, най-ценена от италианците и познавачите. BOJANO е наистина известен със своето производство на сирене с високо качество, особено с моцарелата FIOR DI LATTE (цвете от мляко), пряснопастьоризирано краве сирене, обработвано изцяло на ръка в съответствие с...
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясномляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризиранопрясномляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясномляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризиранопрясномляко...