Франция, Sarrola-Carcopino
Компанията Salaisons Joseph Pantaloni, производител наartisanale колбаси близо до Ajaccio, осигурява продажба на големи количества на професионалисти, както и директна продажба на частни лица. Производител на корсикански продукти, Salaisons Joseph Pantaloni акцентира наartisanale продуктите от региона. Salaisons Joseph Pantaloni произвеждат колбаси и корсикански наденички с високо качество, само ...
Франция, Laissac
... от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинска шийка, тази коппа предлага колбас без нитрити и без консерванти, 100% натурална. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана. Произход: Лайсак, Аверон Тегло: 600 г Срок на годност: 90 дни...
Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Беше февруари 1982, когато Антония Сгара, млада жена с решителност, но същевременно и голяма мечтателка, реши да създаде компанията, която след години щеше да предаде на децата си. Нейното голямо желание беше да облече жените, малки и големи, в мечти и да погали техните интимни желания с леки, изискани и удобни модели бельо... И най-вече "италиански". Слипове, потници, сутиени не са просто обикно...
Италия, Parma
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
Франция, Marseille
...Търговец на едро на италиански хранителни продукти. Италиански продукти с AOP. Пряка вноска от Италия. Специалист в разпространението на италиански сирена: Пармиджано Реджано AOP, Грана Падано AOP или Пекорино Романо AOP… Маскарпоне, горгонзола, рикота или моцарела ди буфала… Търговец на едро на италиански деликатеси: типични италиански деликатеси: Шунка Сан Даниеле AOP, коппа, шпек. Внос на...
Финландия, Turku
Италия, Annone Di Brianza
Компанията Pozzi Proge.co предлага иновационни машини за хранителната индустрия. Благодарение на над двадесетгодишния опит в сектора, се проектират вътрешно машини, които отговарят на производствените нужди на клиента, вариращи от малки занаятчийски предприятия до големи индустрии. Благодарение и на сътрудничеството с много партньори, често машините на Pozzi Proge.co са интегрирани в автоматизиран...
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Италия, Viterbo
...Коппа ди теста, известна също като коппа в касета, се произвежда от месото на главата и с добавка на благородни части от свинята. Продукт на "старите норцини" и умело предаден от древната рецепта. Леко ароматизирана с лимон и портокал, вкусна като следобедна закуска или подправена с екстра върджин зехтин и чили като основно ястие. Вкусна.
Франция, La Fouillade
...Биологичната коппа от Ферме де ла Рус е изработена от врат. Месото е ароматно и нежно. Може да се консумира сурово на тънки резени като предястие, а когато е на скара, перфектно се съчетава с раклет или бранч.
Италия, Castelnuovo Rangone
...Нарязани деликатеси в опаковка Тегло на единичната опаковка: 100 г Производство: Непрекъснато Продукти: Варен шунка, сурова шунка, Миланска салам, Унгарска салам, коппа, мортадела и брезаола.
Съответстващи продукти
Нарязани деликатеси в тава
Нарязани деликатеси в тава
Испания, La Muela
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени. Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
Франция, Plailly
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
Франция, Villefranche De Rouergue
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
Белгия, Casteau
...Освен това, всички наши колбаси се сушат по старинния метод, което означава, че прилагаме бавна зрялост, гарантираща уникалния вкус и аромат на нашите продукти. Нашата колбасария е много разнообразна: различни видове салам, панчета, коппа, лонца, поркетта и др., за всеки вкус, оригинален или не!
Франция, Nogent Sur Oise
... за кетъринг, Чorizo за кетъринг PP D55, Нарязано чorizo D55, Коппа със сол, Коппа със сол нарязана, Кубче коппа със сол, Печат на коппа със сол, Панчета със сол, Панчета със сол нарязана, Мергуез, Цяла порция мергуез, Мергуез парче 5/10/15 мм, Пеперони пица PB D43 пръчка, Нарязано пеперони пица.
Франция, Lacaune
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Франция, Arnouville Les Gonesse
... технологични процеси, адаптирани за всички ваши производства: свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети и други), сухи деликатеси (коппа, сух шунка, сух колбас, Кобург), мариновани продукти, преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), печено и пушено пиле, морски продукти (сьомга, главоноги и други).
Италия, Spilamberto
Ние сме специализирани в преработката на пресни шунки. Специализация, която сме разнообразили с други пресни продукти като рамене, филета, коппа, панчета и др.
Италия, Viterbo
ОБРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СВЕЖИ И ЗАМОЗЕНИ МЕСА 
САМОПРОИЗВОДСТВО НА ШУНКИ, КОППА, БЕКОН И КОЛБАСИ (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Испания, Calera De León
Ние сме производители на чистокръвни иберийски свине и зрели хамони Пата Негра Белота (100% иберийски хамони) от повече от 25 години. Ние сме малко семейно предприятие с много ограничено и напълно ръчно и естествено производство, по старинния начин. Нашите продукти: хамони Пата Негра Белота, чоризо, салам, кренвирши, лomo, коппа, панчета... и всички типични продукти от традиционната иберийска...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play