Компанията Salaisons Joseph Pantaloni, производител наartisanale колбаси близо до Ajaccio, осигурява продажба на големи количества на професионалисти, както и директна продажба на частни лица. Производител на корсикански продукти, Salaisons Joseph Pantaloni акцентира наartisanale продуктите от региона.
Salaisons Joseph Pantaloni произвеждат колбаси и корсикански наденички с високо качество, само ...
... от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинска шийка, тази коппа предлага колбас без нитрити и без консерванти, 100% натурална. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 600 г
Срок на годност: 90 дни...
...Търговец на едро на италиански хранителни продукти. Италиански продукти с AOP. Пряка вноска от Италия.
Специалист в разпространението на италиански сирена:
Пармиджано Реджано AOP, Грана Падано AOP или Пекорино Романо AOP…
Маскарпоне, горгонзола, рикота или моцарела ди буфала…
Търговец на едро на италиански деликатеси:
типични италиански деликатеси: Шунка Сан Даниеле AOP, коппа, шпек.
Внос на...
...Биологичната коппа от Ферме де ла Рус е изработена от врат. Месото е ароматно и нежно. Може да се консумира сурово на тънки резени като предястие, а когато е на скара, перфектно се съчетава с раклет или бранч.
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
... за кетъринг, Чorizo за кетъринг PP D55, Нарязано чorizo D55, Коппа със сол, Коппа със сол нарязана, Кубче коппа със сол, Печат на коппа със сол, Панчета със сол, Панчета със сол нарязана, Мергуез, Цяла порция мергуез, Мергуез парче 5/10/15 мм, Пеперони пица PB D43 пръчка, Нарязано пеперони пица.
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.