...Температура, налягане, влажност и CO2 на цялото място се наблюдават непрекъснато и на живо, което е изключително лесно и надеждно благодарение на безжичните мониторингови системи на Ellab!
Мониторингът в реално време играе важна роля в много фармацевтични приложения, като например при производството на лекарства, транспортирането и съхранението на продукти, ферментацията или в клинични...
...Нашият надежден контролнаферментацията Nano Fix е подходящ за професионален контролнаферментацията в пивоварни и изби. Nano Fix с температурен сензор, моторизирана топка и захранващ блок, единичен контролнаферментацията, идеален за пивоварни и винарни
Без електрическа инсталация
Дисплей на текущата и целевата стойност
Моторен кран 1/2 инча
Температурен сензор с диаметър 6 мм
Всички кабели с дължина около 5 метра
Версия за ЕС...
...Ръчно събрани гроздове, ферментацията протича по традиционен начин с контролна температурата, с разбиване сутрин и вечер през цялата продължителност наферментацията. След това, това вино отлежава в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца.
Нос: зрели конфитюрени плодове, съчетани с нотки на ванилия и печене.
Устата: перфектно балансирана, предлага кръглост и плътност, основава се на...
... приложения. Това е единственият тръбен топлообменник за хомогенно охлаждане или отопление на гроздова мъст (с или без дръжки), плодова пулпа и други продукти, съдържащи суспендирани твърди частици или влакна (до 25-30%).
Той е идеален за:
• линейно охлаждане на бяла гроздова мъст при 15°C, за да се предотврати ферментацията преди пресоване
• мигновено охлаждане на черна гроздова мъст при 25°C
• контролна...
... - Дневно следене наферментацията - Контролна температурите на 16° C - Преливане - Филтрация. Разливане в бутилки и образуване на мехурчета в нашите пещерни изби с минимално отлежаване от 12 месеца. Налягане: 5 до 6 бара.
Дегустационни бележки: Привлекателен нос с леко амилно усещане, свеж и ароматен вкус. Финни и елегантни мехурчета.
Съчетания: Вувре ще съпътства вашите празнични моменти на аперитив, но също така и вашите ястия с риба или бяло месо за Брут и с десерти.
...ВИНИФИКАЦИЯ
Директно пресоване и ферментация с контролна температурата – разбъркване на утайките в края наферментацията.
ДЕГУСТАЦИЯ
Светло жълт цвят с зелени отблясъци. В устата се усещат аромати на цитруси (лимон, грейпфрут) и растителни нотки (босилек, жасмин).
Перфектен за аперитив, с салати или на скара риба.
Този вино е идеално сервирано между 8°C и 10°C.
... и химическата промишленост, нефтопреработвателната индустрия, металургията, машиностроенето, електрическите станции, производството на хартия, фармацевтиката, печатната и багрилната индустрия, хранителната промишленост, ферментацията, опазването на околната среда и други индустрии за непрекъснато наблюдение на проводимостта на водни разтвори и контролна индустриалните процеси.
● Точността на...
...Инлайн мониторинг на разтворен CO₂ за биотехнологичната, фармацевтичната, както и хранително-вкусовата и напитковата индустрия с CO₂ сензори
Независимо дали управлявате ферментацията в разработването на лекарства или следите качеството на безалкохолни напитки или бира: сензорите за разтворен CO₂ от METTLER TOLEDO ви позволяват инлайн измерване с необходимата прецизност за контролна вашите процеси. Нашите уникални инлайн сензори за разтворен CO₂ предоставят незабавна обратна връзка за вашия процесен CO₂, без необходимост от проби.
...Изработен от 100% грозде от сорта вердехо. Традиционен процес и контролнаферментацията в бордоски бъчви. Вино с красив сламеножълт цвят, с зеленикави нюанси. Изразителни са чистите и интензивни аромати на копър и ябълка, с нотки на третични аромати (от новото дърво) на ванилия и печени ядки.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
...
Отговорно земеделие: Основен принцип на имота „да бъдем в синхрон с природата, да наблюдаваме преди да действаме или да намесим“: ограничаване на обработките, само органични торове, работа на почвата, премахване на излишните пъпки и контролна добивите.
Беритба: Ръчна
Винификация
Пневматично пресоване, леко декантиране при ниска температура. Започване наферментацията в съдове, преливане в бъчви в...
В индустрията наферментацията, микробиалните трансформации на органични материали се използват широко за получаване на необходимите продукти, като се взема предвид разликата между аеробна и анаеробна ферментация. Осигуряването на оптимални условия за микроорганизмите играе важна роля в това. EGH ingredients® предлага ESTERIN® като средство за контрол и предотвратяване на пяна, адаптирайки решения за различни процеси.
EGH ingredients® се е утвърдил като надежден партньор в борбата срещу прекомерната пяна при производството на аминокиселини, мая, ензими, етанол, лимонена киселина и биогаз.
... рамките на своите съоръжения можем да намерим зони, предназначени за контрол и анализ на вината, като в тях се прилагат новаторски техники за обработка на гроздето, специализирани аналитични решения FOSS, измерващи консистенцията на гроздето и зрелостта в момента на гроздобера, преминавайки през процеса на ферментация и ключовите спецификации преди бутилирането.
...Продуктите на Ruwet са разделени на 3 категории: "естествени" сайдери, ароматизирани сайдери и безалкохолни продукти. Всеки продукт е разработен от подбрани плодове, които след това се пресоват на място, което гарантира контролна качеството през цялата производствена верига (обработката на плодовете, ферментациятана сока, бутилирането). Каним ви да посетите магазина. Там ще намерите пълен...
... ферментацията. Нашият маслобойня съчетава най-доброто от традиционния метод с най-доброто от технологията за студено извличане. От години използваме метода на извличане Sinolea, който позволява да се извлече маслото от тестото с изключителна деликатност. Полученият продукт е с изключително високо качество и запазва най-деликатните компоненти на маслината.