...Ръчно събрани гроздове, ферментацията протича по традиционен начин с контролна температурата, с разбиване сутрин и вечер през цялата продължителност наферментацията. След това, това вино отлежава в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца.
Нос: зрели конфитюрени плодове, съчетани с нотки на ванилия и печене.
Устата: перфектно балансирана, предлага кръглост и плътност, основава се на...
... - Дневно следене наферментацията - Контролна температурите на 16° C - Преливане - Филтрация. Разливане в бутилки и образуване на мехурчета в нашите пещерни изби с минимално отлежаване от 12 месеца. Налягане: 5 до 6 бара.
Дегустационни бележки: Привлекателен нос с леко амилно усещане, свеж и ароматен вкус. Финни и елегантни мехурчета.
Съчетания: Вувре ще съпътства вашите празнични моменти на аперитив, но също така и вашите ястия с риба или бяло месо за Брут и с десерти.
...ВИНИФИКАЦИЯ
Директно пресоване и ферментация с контролна температурата – разбъркване на утайките в края наферментацията.
ДЕГУСТАЦИЯ
Светло жълт цвят с зелени отблясъци. В устата се усещат аромати на цитруси (лимон, грейпфрут) и растителни нотки (босилек, жасмин).
Перфектен за аперитив, с салати или на скара риба.
Този вино е идеално сервирано между 8°C и 10°C.
...
Отговорно земеделие: Основен принцип на имота „да бъдем в синхрон с природата, да наблюдаваме преди да действаме или да намесим“: ограничаване на обработките, само органични торове, работа на почвата, премахване на излишните пъпки и контролна добивите.
Беритба: Ръчна
Винификация
Пневматично пресоване, леко декантиране при ниска температура. Започване наферментацията в съдове, преливане в бъчви в...