В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
...Сагардо озпин се произвежда с "сагардо озпин" и растителни съставки, например "бойлур", опаковани чрез физически процеси. Това е изключителен продукт, с много ароматен вкус на черен "бойлур", който го прави перфектен и впечатлява дори най-взискателните небца, с идеална текстура и много приятен аромат и вкус на черен "бойлур", което го прави много вкусен за всякакъв вид ястие, особено за салати, сурови зеленчуци и варени зеленчуци, яйца, мариновано месо и леко дивечово месо, карпачо, месо, спагети, пастети, сирена, десерти,...
...Съставки: черен летен трюфел (Tuber aestivum Vitt.), зехтин, сол, аромат.
Препоръки: идеален за основни ястия, карпачо, варено или печено бяло месо и може да се комбинира дори с някои десерти.
Наличен е и в опаковка от 500 г.
...ГУРМЕ ПРОДУКТ
Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (розов пипер, хибискус и пушен червен пипер).
Препоръки: Перфектна за подправяне на морски дарове, карпачо, розов сос, октопод по галисийски, меса и риби.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 121 Kj/29 Kcal. Мазнини: 1,2 г, от които наситени: 0,2 г. Въглехидрати: 2,0 г, от които захари: 0,9 г. Протеини: 1,4 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон с тегло 100 г.
...Трюфелови резени в екстра върджин зехтин, трюфел карпачо, Tuber aestivum. Подходящо за предястия, основни и десерти. Метод на съхранение: Съхранявайте в хладилника до 7 дни след отваряне.
PATRIGEL е специализиран агент в търговията и продажбата на замразени зеленчуци, ароматни билки и плодове от 1989 година. Нашата търговска агенция разпространява и представлява в Франция няколко производители на качествени европейски плодове и зеленчуци. Нашата мощна международна мрежа се снабдява от сертифицирани производители.
Нашите продукти се контролират и сертифицират, тъй като подлежат на ...
...Тапените, известни също като каперси, са плодът, който произлиза от стъблата. Подобно на стъблата, те се мариноват в смес от вода, сол и оцет. С малък диаметър и овална форма, тапените са идеалната марината за придружаване на плато с пушени храни като сьомга, треска и риба тон. Освен това, тапените могат да се комбинират със средиземноморска салата, тартар, карпачо и риба. Накрая, трябва да се спомене и ниското калорийно съдържание на тази марината.
...Този изключителен оцет, създаден от майстор оцетар "Фредерик Ша", е приготвен с пресен чесън.
Мек на вкус, той ще изрази своите мощни и свежи нотки в ястията ви. Позволете си да бъдете изненадани.
ОТЛИЧЕН ЗА:
Салати, бели меса, риби, карпачо, тартар от риба или месо, деглазиране, мариноване на меса, планча, миди, стриди.
100% натурален: без оцветители и изкуствени аромати.
...Био екстра върджин зехтин, избран заради богатството си на аромати, възвишен благодарение на деликатния аромат на трюфел (Tuber Melanosporum), истинско черно съкровище на провинциалната територия!
Съвети за дегустация:
Върху салата, карпачо, ризото, пресни пасти или намачкани картофи.
...Размразете мидите Golfo Nuevo в хладилника, за да улесните нарязването и да запазите по-здрава текстура.
Насладете се на тях като карпачо или на скара, придружени от соса по ваш избор.
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
...Предлагаме ви да сервирате Côtes du Rhône Rouge с:
- Карпачо от говеждо месо.
- Печено агне с мащерка.
- Великденско агне.
- Пасхално агне.
- Говеждо в дауб.
- Говеждо Строганов.
- Кюфтета от агне.
- и разбира се, с сирене )
Великите червени вина се сервират при температура от 16 до 18°C.
...Хела Къри Гарати 300г
Лекото печено ухание перфектно се съчетава с всички горещи къри, морски дарове и ракообразни, риба, птици, зеленчуци и тъмни видове риба като тартар и карпачо от риба и месо.
Степен на острота: +++++
Без добавки, които да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 от "Законодателството за добавки", Германия).
Хела. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и модерни...
...% Мансаниля Касерена.
Мек зехтин, с баланс между горчивина и пикантност.
Характеризира се с деликатен плодов вкус, с нотки на банан – киви и зелена домат.
Освен това, аромати на зеленчуци, включително артишок и прясно нарязана трева.
Препоръчва се за вашите риби, карпачо, салати и сурови зеленчуци, ястия на фурна или на пара, както и за печене и вашите майонези.
Метален бидон 3L.
Наличен също в метален бидон 5L или стъклена бутилка 500ml.
...Изискана Оливата или сос от черни маслини от Бахо Арагон, много ценена заради своя страхотен вкус и интензивен аромат.
Оливата Оливера д’Атена е нежна и деликатна паста от маслини, идеална за намазване на тостове и канапета, както и за приготвяне на изненадващи дресинги за винегрети, карпачо или салати.
Приготвена, Оливата служи като основа за ястия с дивеч, на които придава своя интензивен аромат.
ВЕГАН · БЕЗ ГЛУТЕН · С ОЛИВКОВО МАСЛО...
... нашите високи изисквания за качество и устойчивост. По този начин можем да гарантираме стабилно качество, за което вашите клиенти ще се връщат отново.
Нашите филета от червена риба тон са замразени в морето и са изключително подходящи за по-нататъшна обработка. Например, като карпачо или в суши. Или нарежете парчетата риба тон на стекове за грил.
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг.
Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол.
Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек.
Полезни съвети: Продукт готов за употреба.
Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
...аромати на червени плодове.
Съчетания с храна и вино
За аперитив, Карпачо от морски раци, Морски дарове, Ракообразни, Свинска котлетка, Телешко ескалоп.
Температура на сервиране: 13° - 17°
Цвят: Червен
Сорт: Каринян, Синсо, Гренаш
Алкохол: 12,5%
Обем: 75 cl (бутилка)...
...100% италианско зехтин е произведен от маслини сортове Оглиарола и Коретина: този зехтин ни очарова с пикантните и горчиви нотки на Коретина, смекчени от присъствието на деликатния допир на Оглиарола, които създават зехтин с интензивен аромат и плодови нотки, подобни на сърцето на Апулия.
ПОДХОДЯЩ ЗА:
Много добре се съчетава с брускета с домати, карпачо от тон, салати с манатарки, гриловано радикио, зеленчукови супи, първи ястия с колбаси, варена октопод, червени меса или дивеч, зрели твърди сирена.
...ще гарантира вкуса и текстурата, които само това съкровище на Средиземно море може да предложи.
Опитни резачи го нарязват на блокчета без кожа, без черни части, напълно почистен, готов за приготвяне на сашими, суши и карпачо.
Гарантирано без Анисакес
Сертифициран тон ICCAT...
... подкрепен от много красива ефервесценция.
Шампанското Claude PERRARD Blanc de Blancs представлява също така лекота и свежест.
Препоръчваме да запазите тази кюве за вашите най-изискани ястия.
Например, за да подчертаете вашите риби в сос.
Той успешно ще придружи карпачо от морски свинчета или морски дарове.
...100% Био стар червен винен оцет*
* Продукт от биологично земеделие
Този стар винен оцет отлежава в дъбови бъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати. Мариновано карпачо с остарял винен оцет в дъбова бъчва е истинско удоволствие.
Този продукт е наличен също в бутилки от 25 и 50 мл. Ще намерите гамата LEONY в деликатесните магазини.
Лидери в производството на прясно месо. Специалисти в нарязването на говеждо и птиче месо. Пълна колекция от продукти за всички нужди. Roler Summumm с продукти от най-високо качество. Голямо разнообразие от специалитети като Карпачо, Роаст Бийф, Стейк Тартар. Зимни и специални празнични продукти като Изключително нежни и пълнени пакетчета. Сезонни продукти като Подготовка за барбекю, шишчета и кебапчета; готови за бульон, здравословни и нискомаслени гами. Компания с голяма способност за адаптиране към нуждите на нашите национални и международни клиенти.
... бял или черен трюфел, карпачо от трюфели, парченца трюфели, сол с трюфел и различни сосове и намазки, обогатени с нашите собствени трюфели. Гаранция за качество и проследимост. Продукти, които произвеждаме локално в нашата работилница, за да съпътстват перфектно всичките ви ястия и гастрономически приготовления.