В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
...Сагардо озпин се произвежда с "сагардо озпин" и растителни съставки, например "бойлур", опаковани чрез физически процеси. Това е изключителен продукт, с много ароматен вкус на черен "бойлур", който го прави перфектен и впечатлява дори най-взискателните небца, с идеална текстура и много приятен аромат и вкус на черен "бойлур", което го прави много вкусен за всякакъв вид ястие, особено за салати, сурови зеленчуци и варени зеленчуци, яйца, мариновано месо и леко дивечово месо, карпачо, месо, спагети, пастети, сирена, десерти,...
...ГУРМЕ ПРОДУКТ
Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (розов пипер, хибискус и пушен червен пипер).
Препоръки: Перфектна за подправяне на морски дарове, карпачо, розов сос, октопод по галисийски, меса и риби.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 121 Kj/29 Kcal. Мазнини: 1,2 г, от които наситени: 0,2 г. Въглехидрати: 2,0 г, от които захари: 0,9 г. Протеини: 1,4 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон с тегло 100 г.
...Тапените, известни също като каперси, са плодът, който произлиза от стъблата. Подобно на стъблата, те се мариноват в смес от вода, сол и оцет. С малък диаметър и овална форма, тапените са идеалната марината за придружаване на плато с пушени храни като сьомга, треска и риба тон. Освен това, тапените могат да се комбинират със средиземноморска салата, тартар, карпачо и риба. Накрая, трябва да се спомене и ниското калорийно съдържание на тази марината.
...Изискана Оливата или сос от черни маслини от Бахо Арагон, много ценена заради своя страхотен вкус и интензивен аромат.
Оливата Оливера д’Атена е нежна и деликатна паста от маслини, идеална за намазване на тостове и канапета, както и за приготвяне на изненадващи дресинги за винегрети, карпачо или салати.
Приготвена, Оливата служи като основа за ястия с дивеч, на които придава своя интензивен аромат.
ВЕГАН · БЕЗ ГЛУТЕН · С ОЛИВКОВО МАСЛО...
Лидери в производството на прясно месо. Специалисти в нарязването на говеждо и птиче месо. Пълна колекция от продукти за всички нужди. Roler Summumm с продукти от най-високо качество. Голямо разнообразие от специалитети като Карпачо, Роаст Бийф, Стейк Тартар. Зимни и специални празнични продукти като Изключително нежни и пълнени пакетчета. Сезонни продукти като Подготовка за барбекю, шишчета и кебапчета; готови за бульон, здравословни и нискомаслени гами. Компания с голяма способност за адаптиране към нуждите на нашите национални и международни клиенти.
Ние сме производители на висококачествени гурме продукти от морето. Нашата специалност е производството на ръчно обработени аншоа от Кантабрия, с ниско съдържание на сол и без кости, премахнати с пинсета. Освен това произвеждаме и други гурме продукти в консерва или замразени, като мариновани сардини или карпачо от червени скариди от Карбонерас, наред с други продукти. Освен това притежаваме собствена марка и франчайзи. Присъстваме на националния и международния пазар. Повече информация на aquisantona.com...
Компания за преработка и производство на рибни продукти. Специализирани сме в октопода и предлагаме различни формати на сварен октопод, с сосове, на карпачо, цял. Също така предлагаме рибена и морска супа, хамбургери от главоноги, карпачо от скариди. Всички продукти са без добавки и изкуствени консерванти и могат да бъдат пресни или замразени. Доставяме в канала HORECA и Retail, тъй като имаме различни формати и опаковки.
...традиционен варен октопод без сос, цена/единица, фиксирани тегла...
- Ръчно изработени бургерчета от октопод, тостове с октопод и пушено сирене Сан Симон, карпачо от октопод, крокети, равиоли, равиоли уонтон, канелони, пълнени питки с октопод, приготвени с жълто царевично брашно от Галисия.
Непрекъснато иновираме и развиваме нови продукти с октопода като основен елемент, без да губим традицията.
... прасенце, иберийската тайна или голямото филе от говеждо. Менюто се допълва от ястия като салати, карпачо и тартари, както и предложения за тапас. Освен това, в Maria Parrilla предлагаме ястия на деня, както и сезонни ястия в зависимост от продукта. Освен самото кулинарно предложение, разполагаме с атмосфера с фамилен и неформален характер, където можете да се насладите на чаша в отпусната обстановка. Имаме и пространства за групи.