PATRIGEL е специализиран агент в търговията и продажбата на замразени зеленчуци, ароматни билки и плодове от 1989 година. Нашата търговска агенция разпространява и представлява в Франция няколко производители на качествени европейски плодове и зеленчуци. Нашата мощна международна мрежа се снабдява от сертифицирани производители.
Нашите продукти се контролират и сертифицират, тъй като подлежат на ...
...Био екстра върджин зехтин, избран заради богатството си на аромати, възвишен благодарение на деликатния аромат на трюфел (Tuber Melanosporum), истинско черно съкровище на провинциалната територия!
Съвети за дегустация:
Върху салата, карпачо, ризото, пресни пасти или намачкани картофи.
...Размразете мидите Golfo Nuevo в хладилника, за да улесните нарязването и да запазите по-здрава текстура.
Насладете се на тях като карпачо или на скара, придружени от соса по ваш избор.
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
...Предлагаме ви да сервирате Côtes du Rhône Rouge с:
- Карпачо от говеждо месо.
- Печено агне с мащерка.
- Великденско агне.
- Пасхално агне.
- Говеждо в дауб.
- Говеждо Строганов.
- Кюфтета от агне.
- и разбира се, с сирене )
Великите червени вина се сервират при температура от 16 до 18°C.
...% Мансаниля Касерена.
Мек зехтин, с баланс между горчивина и пикантност.
Характеризира се с деликатен плодов вкус, с нотки на банан – киви и зелена домат.
Освен това, аромати на зеленчуци, включително артишок и прясно нарязана трева.
Препоръчва се за вашите риби, карпачо, салати и сурови зеленчуци, ястия на фурна или на пара, както и за печене и вашите майонези.
Метален бидон 3L.
Наличен също в метален бидон 5L или стъклена бутилка 500ml.
...аромати на червени плодове.
Съчетания с храна и вино
За аперитив, Карпачо от морски раци, Морски дарове, Ракообразни, Свинска котлетка, Телешко ескалоп.
Температура на сервиране: 13° - 17°
Цвят: Червен
Сорт: Каринян, Синсо, Гренаш
Алкохол: 12,5%
Обем: 75 cl (бутилка)...
... подкрепен от много красива ефервесценция.
Шампанското Claude PERRARD Blanc de Blancs представлява също така лекота и свежест.
Препоръчваме да запазите тази кюве за вашите най-изискани ястия.
Например, за да подчертаете вашите риби в сос.
Той успешно ще придружи карпачо от морски свинчета или морски дарове.
...100% Био стар червен винен оцет*
* Продукт от биологично земеделие
Този стар винен оцет отлежава в дъбови бъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати. Мариновано карпачо с остарял винен оцет в дъбова бъчва е истинско удоволствие.
Този продукт е наличен също в бутилки от 25 и 50 мл. Ще намерите гамата LEONY в деликатесните магазини.
... бял или черен трюфел, карпачо от трюфели, парченца трюфели, сол с трюфел и различни сосове и намазки, обогатени с нашите собствени трюфели. Гаранция за качество и проследимост. Продукти, които произвеждаме локално в нашата работилница, за да съпътстват перфектно всичките ви ястия и гастрономически приготовления.
Открийте продуктите, рецепти и хранителни съвети на Bigard, номер 1 в месната индустрия във Франция. Открийте продуктите на Bigard: кайма, колбаси, карпачо, пълнени зеленчуци, мергез...
Месарниците BIGARD ви предлагат глезени и вакуумирани меса от внимателно подбрани животни. Нашият търговски екип предлага персонализирано обслужване и качествена услуга, независимо от вашите нужди.
Свинско VPF...