От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
МОЛИНО МАГРИ - МУКИ, ПОЛУФАБРИКАТИ И УСЪВЪРШЕНСТВА ЗА ПОСТОЯННО ИЗМЕНЯЩИЯ СЕ ПАЗАР
Молино Магри, основана през 1929 г. и разположена в Мармироло, Мантова, предава от пет поколения страстта към изкуството на смилането от баща на син.
Молино Магри е мелничарска компания, която, чрез обработката на селектирана мека пшеница, произвежда широка гама от професионални брашна за хлебопекарство, пицарии, с...
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Компанията Pasta Berruto spa се намира на ул. Sommariva, 139 в Carmagnola (TO) и работи в сектора на пастата с голяма страст от 1881 г.
Семейство Берруто притежава вековен опит на пазара на зърнените храни и производството на паста.
На италианския пазар компанията работи с собствени марки и с марки на клиента, сътрудничейки си с най-важните национални вериги.
Pasta Berruto spa е сключила от много ...
La Truscia, млада и динамична компания от Сицилия, има за цел да стане отправна точка за търговци на едро и частни лица в търсенето на типични сицилиански ръчно изработени продукти, характеризиращи се с изключително високо качество на производството и изработката. La Truscia възниква от желанието да се запазят и поддържат гастрономичните традиции на Сицилия и да се споделят вкусовете и ароматите н...
Industria Alimentare Pallante, водещ италиански производител на паста с богато наследство от четири поколения, се гордее с предлагането на артезанска паста с най-високо качество на клиенти по целия свят. Нашето модерно съоръжение в Фисчиано, Салерно, безпроблемно съчетава традиция и иновация, произвеждайки до 16,000 кг паста дневно, използвайки само най-добрите суровини и напреднали технологии.
С...
...Съставки: семолина от твърда пшеница, пресни яйца (33.4%), бял трюфел (Tuber albidum Pico) 0.8%, аромат.
Идеално в комбинация с Delizia al tartufo bianco King of Truffles, с пресен трюфел и с масло с черен трюфел King of Truffles.
...Целият биологичен кус-кус (или с френското изписване "couscous") е типична храна за Северна Африка и в Италия за западна Сицилия и югозападна Сардиния. Името му означава "счупен (или намален) на много малки парчета": това е така, защото се представя под формата на малки гранули от пълнозърнеста семолина, обработена с вода и приготвена на пара. В сравнение с меката пшеница (Triticum aestivum...
...Пенетте Трафилайте
Страстта и традицията са съставките на нашия голям успех, които дават живот на автентичните специалитети на Кампания, регион, известен със своята гастрономическа култура и удоволствието от консумацията на прясна ръчно приготвена паста, направена с цялата традиция на миналото.
Процесът на трафилация се състои в пропускането на тестото, съставено от семолина и вода, чрез...
Фирмата е на пазара повече от 80 години, основана от дядо ми около 20-те години на миналия век, управлявана първо от баща ми, а от 1998 година - от мен, когато промених името ѝ, връщайки я към името ѝ от основаването. Така сме на трето поколение в управлението на нашия търговски бизнес и имаме клиентела, състояща се от барове, пицарии, сладкарници и хлебарници. Предлагаме суровини и полуфабрикати ...
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
... стандартите на компанията за отлично качество. Продуктът е произведен и опакован в съответствие с законовите норми.
БАЗА ЗА ЧЕРВЕНА ПИЦА С ДОМАТИ
Съставки: Смляна семолина от твърда пшеница, вода, картофено нишесте, морска сол, зехтин екстра върджин, бирена мая, соев лецитин. Доматен сос. Съдържа глутен.
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница:
Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията.
Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура.
Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена прясна паста.
...семолина, микс), захар (бяла, тръстикова), други хранителни и нехранителни продукти с широко потребление (чай, запарки, йерба мате, кус-кус, булгур, печени подправки… въглища, химически продукти, строителни и домашни стоки).
...", семолина от твърда пшеница, яйца и селектирани меса. Замразяват се моментално и се охлаждат до температура -18°C, без никакви консерванти, за да гарантират автентичен и висококачествен продукт. Сред новостите ще намерите: Замразени сосове готови за употреба и Замразена крема от зеленчуци готова за употреба.
Търгуваме с качествени типични продукти от Пулия. Предлагаме на нашите клиенти асортимент от продукти с единствена търговска марка: Тарали, Бисквити и сладки и солени закуски, Орекиети, Каватали и други традиционни формати на ръчно приготвена паста от семолина, Екстра върджин зехтин, произведен в местни мелници с метод на студено пресоване, както едно време. Произвеждаме с здравословни рецепти...
Присъствали на хранителния пазар в продължение на много години, ние сме специализирани в производството на листова лазаня, която предлагаме в различни размери, тегла и съставки: семолина от твърда пшеница, полуинтегрална и интегрална семолина от твърда пшеница, спелта, спелта дикоко, спелта спелта и много други. Качество, традиция и особено внимание към автентичността на продукта, през последните...
...
- Стриктен подбор на семолина от твърда пшеница и чисти съставки.
Автентична иновация
- Комбинирате традиционни техники с модерни технологии.
Съответствие между прясна паста и сушена паста:
Направете качеството избор за по-добър живот.
270 kcal/100g за прясна паста
350 kcal/100g за сушени спагети
Прясното е по-добро!
Прясна средиземноморска паста от Италия "Наполи"
Първо с Stef Kühltransport.
...Три сестри, през 1984 г., се обединяват и създават "Фурната на сестрите Палезе" в Потенца. Оттогава, според древната лукаска традиция, се приготвят хляб и типичната стразата от семолина от твърда пшеница с естествена ферментация, класическият авилиански таралло, фиккулите, тараллучите с резене и стозите. Това са само част от деликатесите, които се приготвят и днес с традиционната занаятчийска...
Нашата хлебарска дейност е тридесетгодишна, семейна и не би могла да бъде различна, предвид нашите корени. Ние сме от Граняно, родината на пастата, където ароматът на семолина от твърда пшеница изпълва въздуха.
Правенето на хляб, сладкиши и всичко, произтичащо от брашно, е за нас голяма страст, която сме трансформирали в нашата работа.
Знаците на тази страст са видими в грижата и автентичността...
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
Нашият пастицо е основан през 2018 г. с изцяло традиционна насоченост, с цел да произвежда паста от високо качество, с ръчно изработени техники. Произвеждаме както класически, така и регионални сухи пасти, с уважение към околната среда и здравето на хората.
Всичко започва с внимателен подбор на семолина от Сицилия и Италия, както и на другите суровини, събрани с традиционните техники от миналото...