Италия, Misano Adriatico
...Il SEPI Rigato di capra fresco е сирене с уникален вкус, произведено от прясно козе мляко. С цяла форма от 1,2 кг, то е перфектно за тези, които обичат качествени сирена и искат да добавят нотка на изтънченост на масата си. Насладете се на 100% вкус с този уникален продукт.
Италия, Orbassano
...Прясно приготвените равиоли под формата на слънчогледи, пълнени с гorgonzola (италианско синьо сирене) и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и ароматна плънка, където гorgonzola, с неговите смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкус на нарязаните орехи.
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела. Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
Италия, Martina Franca
...Бурата Пулиезе е свежо и кремообразно сирене, типично за италианската млечна традиция. Произведена от мляко с високо качество, буратата се отличава със своето меко и маслено сърце, обвито в тънка обвивка от моцарела. Това сирене е перфектно за консумация само или в комбинация с пресни домати и капка зехтин, като по този начин се подчертава неговият деликатен и уникален вкус. Бурата е отличен избор за тези, които търсят автентично и изискано кулинарно изживяване.
Италия, Radicofani
...Това е сирене от чисто овче мляко с овална форма и тегло около 0,800 кг. В миналото е било произведено само от пролетно мляко, за разлика от сега, когато е налично почти през цялата година. „Теглото и съответната овална форма се разказва, че са резултат от трансформацията на този продукт почти в края на процеса на коагулация и поставянето му директно в овалната лъжица, тъй като в противен случай не би било достатъчно тестото, за да се получи традиционната форма на порция“ Прясно овче сирене, зряло около 15 дни.
... на вкуса, с уважение към общественото здраве. FILAB s.r.l. произвежда Моцарела ди Буфала Кампана DOP, изключително от прясно búфало мляко, в следните размери: • Чери или Кардиналино • Бокончино • Боконе • Моцарела • Аверсана • Зизабела • Треча • Димена моцарела или Провола Освен това, FILAB s.r.l. произвежда Рикота ди Буфала Кампана DOP както прясна, така и хомогенизирана.
...Буфалската рикота е меко сирене, приготвено от остатъчния суроватка от производството на буфалска моцарела. Консистенцията е мека и зърнеста, но никога пясъчна. Ароматът на буфалско мляко няма същата интензивност като този на моцарелата, всъщност се съчетава добре както с сладки, така и със солени ястия. Прясно сирене, богато на Типове и формати Тегло: 250 г и 1 кг Термозапечатана тава Кодове: 321 / 321b Срок на годност: 21 дни...
Италия, San Pietro Clarenza
...Този ароматен и вкусен песто е идеален за приготвяне на отлични ястия с паста. Намазан на препечен хляб или крекери, той е чудесен за приготвяне на предястия и вкусни закуски. Добавя аромат и вкус и на салатите. СЪСТАВКИ: Пресен босилек минимум 70%, зехтин, олио от слънчогледови семена, Пармиджано Реджано (МЛЯКО, сол, СИРЕНЕ), борова ядка, орехи, сол. Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
Италия, Acquaviva Picena
...Сухите сосове се приготвят без използване на котлон. Лесната и бърза подготовка ги прави уникални по отношение на разходи и качество. Подходящи са за всички кулинарни приложения, като подправки, сосове, плънки, топинги и теста с други съставки. Приготвяне: Смесете 100 г от сухата смес, добавете 200/300 г вода, в зависимост от желаната консистенция, и 10 г прясно овче сирене. Стабилни в печка, при охлаждане и замразяване.
Италия, Noci
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
Италия, Maruggio
...Характерен винен Вкус: Сух, много хармоничен Температура на сервиране (Целзий): 8° 10° C Препоръчва се: Аперитив, риба и италиански предястия, морски дарове, деликатни супи, също така зеленчуци, моцарела и прясно сирене.
Италия, Montelibretti
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play