...Мека и кремообразна текстура, съчетана с лекото докосване на прясно козе сирене. Идеална е за намазване върху тостове за аперитив, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини и дори като тайна съставка, която да добавите в вашите кишове и кексове!
Размери: 6,5 см (ш) x 6 см (в)
Нетно тегло: 90 г...
... различни кухни, като средиземноморската. Той се използва редовно с риба или пиле. Също така се съчетава добре с печени зеленчуци или в пюрета от зеленчуци.
Можете да добавите няколко семена копър в вашите салати. Дивият копър може също да се използва в къри или за запарка. Няколко семена копър могат също да се поставят върху прясно козе сирене, за да придадат нови аромати.
Чанта: 20 кг...
...OU A PATE FRAICHE
Пример: Козе сирене, френско прясносирене, Petit Suisses, …
Характеристики:
- Простота на използване
- Редовно отцеждане на изварата
- Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко…
- Контрол на сухото вещество
- Лесно почистване, спазване на хигиената
Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар
Размери 50x100см
или размери по поръчка
Функции Отцеждане
Професии Млекарства – Сиренарства...
...{"включително наситени":"13.6g","Деноминация на продукта":"МОЦАРЕЛА ДИ БУФАЛА КАМПАНА AOP","ХИМИЧЕН АНАЛИЗ (средни данни за 100 г)":"","НУТРИЦИОННИ СТОЙНОСТИ (средни данни за 100 г)":"","Текстура":"Влакнеста и разтапяща се","Описание на продукта":"Прясносирене с влакнеста структура","Сол":"0.6g","Мазнини":"21g","Съставки":"Мляко от биволи, сол, сирище,","Влажност":"Макс 65%","Escherichia Coli...
...Референтен номер
3417960034490
Съвети за употреба:
Риби, сосове, леща, боб.
Рецепта за клатфутис с тиквички за 8 души
Време за подготовка 1ч
- 5 г телешки бульон или 1/2 кубче бульон
- 100 г вода
- 800 г тиквички
- 1/2 ч.л. куркума
- Сол
- 3 яйца (140 г)
- 2 клонки мащерка
- 100 г брашно
- 400 г обезмаслено мляко
- Малък букет от шнитц
- 110 г прясно козе сирене
- 30 г черни маслини
Измийте...
...Моцарелата, използвана за тази рецепта, произхожда от района BOJANO, където се намират най-известните млекарници за производството на моцарела, най-ценена от италианците и познавачите. BOJANO е наистина известен със своето производство на сирене с високо качество, особено с моцарелата FIOR DI LATTE (цвете от мляко), прясно пастьоризирано краве сирене, обработвано изцяло на ръка в съответствие с...
...Характеризира се с интензивността на плодовия си вкус, с доминиращи нотки на плодове, банан, ябълка, киви и зелена домат, и растителни аромати, артишок и прясно нарязана трева.
Използва се в комбинация с риба, меса (особено дивеч), карпачо и пресни зеленчуци.
Лично аз бих добавил капка зехтин върху препечен хляб, натрит с чесън и домат, или върху прясно козе сирене, с черен пипер от мелничката -
Мелницата е награждавана 52 пъти през последните 2 години
Най-добър зехтин в Испания 2016 в категория зрял плод _ традиционен зехтин
Най-добър...
... месо.
Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясносирене, супи и ризото.
Съдържание на кутията:
3 молива за подправки за стъргане
Една острилка
Препоръка:
1 стърготина върху хапка
5 до 10 стърготини в чиния
Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
...САРИЕТА - Сатурея
Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер.
Растение
Сариета - Сатурея.
Кулинария
Сосове, дивеч, прясно козе и овче сирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах.
Форма / Количество
БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г.
Произход
Франция - 100% биологично растение.
Ползи
Стимулира храносмилането...
...Лимоновото зехтин подчертава сьомгата, скаридите и стридите. То е също така оригинално и вкусно с прясно козе сирене.
Съставки: Зехтин екстра върджин 99%, лимон 1%.
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясносирене, десерт
Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца.
Око: впечатляваща дълбока окраска
Съвет на...
... сирене
Съставки:
1 тесто за тарт
200 г прясно козе сирене
4 яйца
200 мл течна сметана
1 супена лъжица нарязана шиверка
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180°C (350°F).
Поставете тестото за тарт в форма за тарт и го наколете с вилица.
Натрошете прясното козе сирене върху основата на тарта.
Референция: AR805132
Ean13: 3760306805132...
...Ново Votator серия LD5, специално проектиран за санитарни приложения с средна и висока вискозитет, с или без частици.
Топ
Базиран на многофункционална платформа, Votator серия LD5 е проектиран да работи в трудни условия, където други топлообменници могат да срещнат проблеми или просто да не бъдат достатъчно ефективни за дълго време.
Типични приложения
Млечни продукти (прясносирене, разтопено...
...La Fromagerie Cap'ré, разположена в департамента DEUX-SEVRES, е семейна компания, която е едновременно земеделци и производители. С около 1 600 кози, ние сме в състояние да произвеждаме и продаваме 60 тона сирена от козе мляко.
Ние сме производители на фермерски сирена, изработени с млякото на козите от нашата ферма. Можем да произвеждаме извара (прясносирене) в суров, термично обработен или...
...Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясносирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени...
Разположена в Страната на баските, компанията BASTIDARRA произвежда ръчно изработени йогурти. Тя предлага пълен асортимент от йогурти, включително йогурти от краве мляко, пастьоризирани или разбъркани, йогурти от овче мляко и овче извара. Овчата извара е типично прясносирене от Страната на баските.
Нашите крави са порода Prim’Holstein. Нашите овце са Manex с червена глава, местна порода от...
... Fromages предлага селекция от сирена от сурово мляко A.O.P., както и фермерски сирена, произведени по по-конфиденциален начин. Мари Монтени, сиренар, обучен от един от най-добрите майстори на Франция, предлага също и ултра пресни млечни продукти: масло, сурово мляко, прясносирене (гладко или селско, козе сирене), както и вина, съответстващи на избраните от вас сирена. В Le Cellier à Fromages ще намерите и разнообразие от ръчно изработени деликатеси (тапенади, зехтин, сушени домати, конфитюри, меденки, бисквити)."}...
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко...