Италия, Guarene
...СИСТЕМА ЗА ДОЗИРАНЕ С ВИНТ ЗА ПРАХОВЕ ОТ СЕРИЯ FLG Вертикално винтово дозиране за неплъзгащи се прахове като брашно, какао, захар, смлени подправки, кафе, фино смлени химикали, предварително смесени строителни материали, сладолед или сорбе и др. Капацитет от 100 до 5000 мл - Здрав неръждаем стомана с основен преглед - Бункер за зареждане на продукта от неръждаема стомана AISI304 с инспекционен люк - Стартиране с електрическа педала - Електрическа панел с PLC Примерен модел: FLG-2000A Мощност: 1200 W Капацитет на опаковане: 200-2000 мл Капацитет: 6-8 торби/мин...
Италия, Marmirolo
...PASTAPIU е брашно от пшеница тип '00' за приготвяне на прясна паста. С отличната си пластичност и еластичност, благодарение на високото си съдържание на протеини, PASTAPIU се отличава с равномерна зърнеста структура и по-малко от 0.45% пепел, което го прави идеално за приготвяне на прясна паста, способна да запази цвета си в продължение на няколко дни. PASTAPIU е идеалната съставка за приготвяне на традиционна прясна паста във всичките й безброй форми и видове, включително бутер тесто, пресована паста, ньоки, трофие и пълнени пасти като равиоли, тортелини, агноли и много други.
Италия, Guardiagrele
Италия, Forlì
... особено търсен от хора, следващи алтернативни диети, и от тези, които са непоносими към глутен, тъй като той отсъства. Грешно е да се смята, че е получено от зърнена култура, когато всъщност елдата е псевдозърнена култура, напълно различна от зърнените растения, с които има общо само обработката на някои видове продукти. Всъщност, от ботаническа гледна точка, елдата няма нищо общо с пшеницата; името ѝ изглежда свързано с епизоди от миналото, когато е била използвана за фалшифициране на храни.
Италия, Turin
...Натуралните, печени, бланширани, нарязани и пастообразни съставки винаги са проследими, а някои от тях са сертифицирани органични. Поддържането на строги стандарти за безопасност и качество води до най-добрия вкус, текстура и аромат. Налични продукти: - Лешници в черупка, - Натурални / Печени нарязани лешници - Натурално / Печено лешниково брашно (мел) - Лешникова паста...
Италия, Martina Franca
...Фризе Пулиези са традиционен печен продукт от Пулия, известен със своята хрупкава текстура и автентичен вкус. Тези фризе се приготвят от брашно от твърда пшеница и ечемик и се пекат три пъти, за да се премахне вътрешната влага. Те са перфектни за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати или като основа за рибни супи. Фризе Пулиези са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира уникален и автентичен вкус.
Италия, Galliera Veneta
... целеви услуги. Нашите машини са способни да опаковат широка селекция от продукти, тежащи от няколко грама до 50 кг, като: почва, компост, торф, кора, дървесни пелети, торове, прах за пране, пясък, камъни, агрегати, храна за домашни любимци, прахове, сол, кафе, захар, къса паста, ориз, брашно, подправки, мляко, масло и др. Според специфичните изисквания на клиента, всички наши машини могат да бъдат персонализирани чрез добавяне на системи за дозиране/теглене, транспортни системи и конструкции от неръждаема или боядисана стомана, за да се адаптират по-добре към продукта, който ще се опакова.
Италия, Bronte
Италия, Salzano
...Малки и вкусни ръчно приготвени тестени черупки, пълнени с кайсия. Кростатините Forneria Veneziana са приготвени с БЕЗГЛУТЕНОВИ БРАШНА и без използване на глутенизирани брашна. В тази версия те са също без мляко и млечни продукти. ТЕСТОТО е на основата на оризово и елдово брашно, царевично и оризово нишесте и яйца. Сладка идея за големи и малки, за проста и автентична закуска у дома или в училище, или за вкусна пауза в офиса. Идеални за носене в чанта или раница, дори на екскурзия благодарение на практичните порции от 40гр. Налични са и в други вкусове.
Италия, Castellammare Del Golfo
...Каталог на продукти...
Съответстващи продукти
Брошура с продукти
Брошура с продукти
Други Продукти
Конхилионе
Конхилионе
... тенденция да изсъхва веднага след готвене. Нашите референции започват от основа, съставена от: мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура. От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта. От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
Италия, Catania
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарски изделия и закуска, големи втасали продукти. Брашно за неаполитанска пица.
Италия, Riesi
... позволиха на компанията да получи продукти с високо качество, търсени на международния пазар. Компанията е една от най-известните и признати в Сицилия за търговията и преработката на конвенционални и биологични бадеми, гарантирайки качеството на продукта, който е абсолютно натурален. Agri Cereal Mandorle е център за събиране на бадеми, преработка и търговия. Фирмата е специализирана в бадеми в черупка, обелени и производни като обелени бадеми, бадемово брашно, нарязани бадеми, бадемова гранула.
Италия, Sant'angelo Di Brolo
Искаме да установим с нашите клиенти и доставчици отношения, които да ни позволят с времето да увеличим стойността на суровините и да се отличим на пазара. Работим само с лешници от Неброди, произход Сицилия, Италия. Нашите продукти са: лешници в черупка, сурови обелени лешници, печени обелени лешници, лешникова гранула, лешниково брашно, чиста паста от печени лешници, кремове на основата на лешници. Работим и преработваме както лешници от сертифицирано биологично земеделие, така и лешници от конвенционално земеделие. Извършват се доставки. Само търговия на едро. Свържете се с нас за оферта.
... МАРОНИ, сушенето на СУХИ КЕСТЕНИ и смилането на БРАШНО ОТ КЕСТЕНИ. Дори след внезапната смърт на основателя си, компанията продължава с жена му и дъщеря му. Освен това компанията е добавила и смилането на нахут, получавайки отличен продукт - БРАШНО ОТ НАХУТ. Напоследък компанията разшири асортимента си с въвеждането на два нови продукта: СЧУКАНИ И СТЪКЛЕНИ СУХИ КЕСТЕНИ. Компанията се е съобразила с нормите за хигиена на хранителните продукти и извършва всички необходими проверки както на суровините, така и на готовите продукти. Обработките се извършват без добавяне на консерванти или добавки.
Италия, Isola Del Gran Sasso
... брашно, всички от които са без протеина, отговорен за непоносимостта към глутен. Горди сме да кажем, че за производството на нашите продукти използваме сертифицирани суровини без ГМО, внимателно подбрани и пропорционирани, за да предложим на потребителя аромата, хрупкавостта и вкусовете, които обикновено не са възприемчиви в безглутеновите храни. Вкусът е едно от най-важните неща за нашата компания...
Италия, Alessandria
...Брашно, Семена, Обелени семена, Масла и др.) - Напиткова линия (Бира с коноп, Амари с коноп, Крем Лимончело с коноп, Лимончело с коноп, Ликьор с Грапа и семена от коноп, Джин с коноп) - Линия козметика (Лице, Тяло, Биоспорт, Почистващи средства, Биодермо течности, Коса, Линия деца, Ръчно изработени сапуни, Биосапуни концентрат, Емулсии, Биоека козметика, Биодермо течности, Сертифицирано веган) - Линия PET (Кучета и котки) - Линия аксесоари (Чанти, Раници, Малки раници, Портфейли)...
Италия, Latina
... плодове | пресни плодове | Брашно от мека пшеница / Брашно от твърда пшеница / Пшеница / Фисташки от Бронте / Фисташкова гранула от Бронте / Фисташково брашно от Бронте / Соево масло/ Сицилиански каноли / Сицилиански аранчини / Ръчно изработени панетони / широк асортимент от торти и сладкиши от Сицилия / внос и износ на всички продукти с отлично качество...
Италия, Poggio Torriana
New Project произвежда автоматични индустриални линии за опаковане на първични продукти и изнася в целия свят благодарение на 40-годишния технически опит на основателя, съчетан с 30 години дейност на търговския директор. Линиите за опаковане на New Project започват от предварително оформени хартиени торбички с квадратно дъно от 0,5 кг до 12,5 кг за опаковане на брашно (меко зърно, царевица...
Италия, Garbagnate Monastero
Молино Марио Рива е на пазара от 1890 година, повече от 100 години преобразува зърното в брашно. Оттогава много неща се промениха: технологията, местоположението, но опитът и познанията за суровините останаха непроменени с времето, което е много важно за ефективно отговаряне на изискванията на пазара, който все повече се фокусира върху продукти с високо качество. Всички продукти се отличават с...
Италия, Trieste
Производство и продажба на натурална козметика с пчелен отров. ApiLift крем с пчелен отров, хиалуронова киселина и ретинол против бръчки. ApiRemin маз с пчелен отров, арника и капсикум. Чиста конжакова брашно, опаковано в защитна атмосфера. Артикули за ранно детство. Giomais истинският цветен блок от царевица. Роза на Ерихон.
... други типични продукти от региона на Пулия и по-специално от провинция Таранто (Сава, Мандурия, Мартина Франка), внимателно и старателно подбрани; по-специално: бисквити, фризе, тарали, зърнени храни, бобови култури, сушени плодове, мариновани зеленчуци, мед и местно вино от Мандурия и Сава.
Италия, Rozzano
... сушене на чувствителни продукти (млечни производни, термопластични полимери…). Специална версия е налична за възстановяване на разтворители. Turbo-Концентратор за достигане на концентрационния лимит на продукта. Работи под вакуум за чувствителни продукти (суроватка, пермеат…). Turbo-Реактор за предварително желатинизирано брашно, печене, запичане, в специален процес на обезгорчаване/обезвкусване...
Пекарната Le Bontà Trecchinesi предлага своите продукти на лоялна клиентела вече повече от двадесет години, която постоянно нараства. С годините пекарната Le Bontà Trecchinesi е разнообразила своите продукти, предлагайки на потребителите не само хляб, но и фрези, тозети, бели и червени пици, панетони, хляб и настърган хляб. Но каква е тайната на аромата на този хляб? Просто: натурални съставки като брашно, вода, сол и закваска, обработвани с страст и майсторство, според уроците, които идват от майсторите пекари от миналото.
Италия, Bronte
... отличава от всички останали култури. От съчетанието между традиция, страст и иновация се ражда нашата Сосиска с фисташки, считана за класическо второ ястие от местната гастрономическа традиция. От крема с фисташков песто, през хрупкави изделия, ликьор и брашно, Specialia подчертава истинския вкус на DOP фисташките и южната кухня, родена под слънцето на Средиземно море. Основната цел на Specialia е удовлетворението на клиента и създаването от самото начало на ясни и спокойни отношения.
Италия, Grosseto
Наша компания от няколко години се занимава с внос на златен шафран от най-високо качество от различни части на света. Благодарение на опита, натрупан в този специфичен сектор, успяваме да предлагаме продукт с отлични качествени стандарти на много конкурентна цена. www.prodottilacontessa.it Освен шафран, внасяме сушени плодове директно от най-добрите производители в света, като: орехи, борова ядка, белени бадеми, бадемово брашно, белени лешници и шамфъстък в черупка и без черупка. Възможно е да предоставим всички тези продукти както на едро, така и опаковани, включително и под частна марка.
Италия, Ternate
... хранителни и нехранителни продукти, с цел да реализира персонализирани решения, подходящи за всякакви производствени нужди. Значителен е опитът, придобит в сектора на опаковането и пакетирането на пресни и сухи пасти, хлебни изделия като бисквити, хляб и кифли, както и други продукти като сушени плодове, чипс, сладкиши, замразени храни, зеленчуци, прахове като брашно, какао, кафе и технически продукти. Групата Mondial Pack се състои от 7 компании, които позволяват диверсификация на производството, така че да се постигне най-доброто съотношение качество-цена!
... суши и съхранява. В момента компанията е в състояние да предложи широка гама от продукти, включително пшеница, царевица, печена и цяла соя, ечемик, печена соя на прах, царевично брашно, печена царевица, люцерна, рапица, нерафинирани растителни масла и съответните им шротове, а накрая ДЪРВО ОТ ПАУЛОВНИЯ в трупи или сушени дъски.
Италия, Soriano Nel Cimino
... тигрови ядки, орехова паста, същото важи и за зърно и брашно. Започнахме през шестдесетте години в провинция Витербо, почти на 60 км от Рим в района на Сориано нел Чимино, район, който се използва широко за производство на лешници. В този известен регион притежаваме повече от 100 хектара лешникови дървета. През 1996 г. сключихме партньорство с Кооператива Ecolazio, която обединява повече от 200...
Ние натрошаваме и микронизираме пулпата от рожков, произвеждайки брашно с изключително високо качество, сертифицирано. Намираме се в Рагуза, център на производството на рожкови в Сицилия, който предлага 70% от националното производство на рожкови. Нашите продукти са отлична суровина за фуражи, предназначени за всякакви животински видове.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play