Selezione Alimentare Italia се ангажира с търсенето на изключителността на храните и напитките, произведени в Италия.
Ние сме идеалният партньор за вносители и дистрибутори на хранителни продукти, които търсят качество на правилната цена. С почти петдесет години опит, ние имаме задълбочени познания за италианските хранителни продукти и техните производители.
Благодарение на нашите връзки и отн...
...Всеки си представя аранчиното като сфера или конус от ориз с златист цвят, който при първата хапка разкрива плънка от рагу. Но ние помислихме, че тази деликатес трябва наистина да задоволи всички вкусове. Затова създадохме неговата вегетарианска версия с спанак и моцарела.
...Тортелони с моцарела и спанак предлагат комбинация от вкус и лекота, идеална за тези, които обичат постни пълнежи и търсят алтернатива на класическите тортели с месно пълнеж. Моцарелата, заедно с рикотата, осигурява кремообразността и перфектната консистенция за тези тортелони, обвити в зелено тесто от спанак.
... напитки, йогурти и десерти, който може да се наслади с сладки и разтегливи сирена като моцарела, провола, качокавало. Добре се съчетава с риба, както сурова, така и готвена; с екстра върджин зехтин и лимон подчертава подправките за салати и пинцимони.
...Бокончини ди Моцарела са малки пресни сирена, произведени от мляко с високо качество. Тези бокончини се характеризират с мека текстура и деликатен вкус, което ги прави перфектни за консумация сами или в салати. Моцарелата е универсално сирене, което се използва в множество приложения в кухнята, от студени ястия до топли. Бокончини ди моцарела са отличен избор за тези, които търсят свеж и автентичен продукт, идеален за обогатяване на всяко ястие.
...опаковки по 50 бр.
Стругът FP HR PS II се използва и за затваряне на торби с моцарела или други продукти, съдържащи течност, тъй като осигурява херметично уплътнение.
Капацитет на съхранение: N° 150 клипа
Макс. диаметър на опаковката: мм 6
Размери на струга: мм 415 x 162 x 765H...
...Историческата етикета на Ferrari Trento е създадена само от шардоне от планините. Тя изразява несравнимото съчетание с Трентино и елегантността на мехурчетата по Метод Класико, типични за този регион.
Идеално пенливо вино за аперитив, което може да се наслади заедно с други две големи звезди на италианската гастрономия - суровия шунка и моцарела фиор ди лате, но също така е подходящо да придружава цялото ястие. Перфектно е с пържени храни.
КУТИЯ ОТ 6
1 БР = 7,50 ЕВРО
1 ПАЛЕТ 72 КУТИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТИ...
...Моцарела ди Буфала Кампана DOP е свежо сирене с влакнеста структура, произведено изключително от búфалово мляко от региона на произход. Бúфаловото мляко има различен състав в сравнение с млякото от други животински видове, използвани за производството на сирене. Всъщност, за разлика от кравето и козето мляко, то е по-богато на протеини, мазнини и особено калций.
Типове и Формати
Размер: от 25 гр до 2 кг
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 12 ДНИ / СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 18 ДНИ / СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 21 ДЕН
Кодове: от 1702 до 17...
... на вкуса, с уважение към общественото здраве.
FILAB s.r.l. произвежда Моцарела ди Буфала Кампана DOP, изключително от прясно búфало мляко, в следните размери:
• Чери или Кардиналино
• Бокончино
• Боконе
• Моцарела
• Аверсана
• Зизабела
• Треча
• Димена моцарела или Провола
Освен това, FILAB s.r.l. произвежда Рикота ди Буфала Кампана DOP както прясна, така и хомогенизирана.
...Моцарела, паста фила и ръчно приготвена моцарела, налична в:
Нодини, Треция с тегло, също по желание на клиента.
Моцарела от буйфал, 100 гр. - 250 гр. - 500 гр. - 1000 гр.
Бурата: Изцяло ръчно произведена, пастата фила съдържа в себе си деликатно сърце от страчатела и сметана.
Рикота, ръчно приготвена от само краве мляко. Приятно богата и кремообразна, особено подходяща за употреба в кухнята.
Маскарпоне: Изключително свеж, на основата само на сметана от краве мляко, без консерванти.
...Моцарела е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност и снежнобял цвят, с еластична консистенция. Вкусът е сладък и деликатен, а ароматът е свеж и приятен. Предлага се в различни форми, плод на уменията на нашите майстори сиренари: от малки топчета, до възли, от плитки до плитки и до фиордилайте.
Обикновено моцарелата се консумира прясна сама по себе...
...Моцарела Julienne/на кубчета за пица, направена от пастьоризирано мляко и живи млечнокисели бактерии
СЪСТАВКИ: Пастьоризирано краве мляко, сол, сирище.
...Неутрални чували PELD или PEHD, подходящи за контакт с храни, сертифицирани по закон.
Полезни за опаковане на млечни продукти като моцарела, хлебни изделия като хляб, арабски хляб, безквасен хляб, питки, галета, тостер… и т.н.
Персонализирани с логото на компанията до шест цвята или 3+3 цвята.
За информация, обадете се на 0761 600651/6 или пишете имейл.
...СЪСИПВАЛИ ЛИ СТЕ ДА ПРАВИТЕ СИРЕНЕ У ДОМА? МОЦАРЕЛА ИЛИ РИКОТА?
С комплекта за домашно производство на сирене е възможно, комплект, който е завършен, прост, но с професионални инструменти за приготвяне на вкусни домашни сирена.
Комплектът (22 X 17 X 12,5 см), в весела картонена опаковка, се състои от:
- 100 мл Висококачествен растителен коагулант (коагулира до 200 литра мляко)
- 1 Мерителна...
...Частично изпечен замразен хлебен продукт. Направен изцяло на ръка. Изработен с екстра върджин зехтин, моцарела и риган. Натурално втасване за 24 часа. Нередовна форма.
...Пармиджана от патладжани, известна също като патладжани на парамиджана или просто парамиджана, е ястие на основата на пържени патладжани, запечени на фурна с доматен сос, босилек, чесън и едно или повече сирена, включително пармезан и моцарела, в удобни тави от 3,00 кг за 9/12 порции. Замразен продукт, готов за употреба.
...СПЕЦИАЛНО ДИЗАЙНИРАН ЗА ПАСТЕРИЗАЦИЯ И ОБРАБОТКА НА МЛЯКО, ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКИ СИРЕНА, МОЦАРЕЛА И РИКОТА.
Напълно изработен от неръждаема стомана, Minipolivalente на Caseartecnica Bartoli е поддържан от мобилен количка, който позволява да бъде обърнат и
облекчава почистването.
Капацитет 5 Q.
Включени аксесоари:
- Миксер с нож от неръждаема стомана.
- Frangicagliata лира.
Аксесоари по заявка:
- Количка за форми.
- Дозатор за извара.
Изработен в съответствие с CE регулациите.
...Италианска индустрия от 1962 г., присъстваща на територията на Аверсано, сега в трето поколение, първата компания, която произвежда сирилни фабрики за преработка на búфало мляко, сега присъстваща в Кампания и извън националните граници. Произвеждаме машини за сирена с влакнеста структура - моцарела, рикота, буррата, качокавало, йогурт и др. Освен това, реализираме проекти по заявка и...
...Вторият по важност след пицата в италианската кулинарна традиция, пърженото пандзародо е типична храна за Южна Италия. Изработено от пържено тесто за пица, то е пълнено с истинска моцарела и домати. Всички съставки са само италиански. Пандзародото е налично както в "предпържена" версия, така и "непържена", започвайки от 35 гр.
...Характерен винен
Вкус: Сух, много хармоничен
Температура на сервиране (Целзий): 8° 10° C
Препоръчва се: Аперитив, риба и италиански предястия, морски дарове, деликатни супи, също така зеленчуци, моцарела и прясно сирене.
... (моцарела, рикота, скаморца); след това се обърна към обществеността, тъй като площта позволява развитие на допълнителен бизнес: с изграждането на зони за хранене, обслужвани както с ресторантска, така и с кетъринг дейност, чрез бар/сладоледена фабрика с акцент върху ръчно изработените продукти.
Основният бизнес на предприятието е производството на моцарела, рикота и скаморца.