...Био Розо е пресен сирене, направено от биологично мляко.
Обработката следва естествено всички указания, дадени от сертифициращия орган, който контролира всички етапи на производствения цикъл до окончателната търговия на продукта. Обработеното мляко е строго от чисто овче мляко.
Био Розо, с 15/20 дни зрялост, се обработва с коричка от биологичен доматен концентрат, представлява продукт с форма на купа, с тегло около 1.500 кг.
...Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички.
В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен.
В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива.
Произведена от пастьоризирано мляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза.
Налична е в класическите формати.
... марципанът, известен също като кралска паста (защото е достойна за крал!).
Доста разпространена напитка, приготвена с тези вкусни семена, е бадемовото мляко, което е вкусно и питателно, и е перфектно като заместител на млякото за новородени, които страдат от непоносимост към краве мляко, или за тези, които следват веганска диета.
Бадемовото мляко често се бърка с орзата, която всъщност е сладка напитка на основата на бензоин.
...Естествено избелване на мляко "White Star" с морков, формулирано с естествени избелващи агенти, осветява тена, изравнява кожата, премахвайки петна. Ефективно е и срещу слънчеви петна и несъвършенства от бременността.
Показания:
Нанесете върху петната на лицето и тялото 2 пъти на ден. Препоръчва се за ежедневна употреба.
... теста, или дори за придаване на по-вкусен вид на мюсли или бяло кисело мляко. Много хора не знаят, че семената от лен могат да заменят яйцата – просто смесете една супена лъжица смлени семена от лен с три супени лъжици вода. Получената смес може да замести едно яйце в бисквити или торти. Семената от лен могат да се използват в кухнята както цели, така и смлени на брашно, за да се улесни усвояването на свойствата им. Накълцани или смлени, те ще бъдат по-лесни за усвояване от нашия организъм. Те също така са естествено безглутенови.
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
... естествено пушене във фурна, буррати с пълнеж (с черен трюфел и с лук), страчатела, качота, джунката и др.
Нашите продукти са налични в широка гама от размери и опаковки, за да обслужват както каналите на търговията на едро/дребно, така и Ho.Re.Ca. в сферата на хранителните услуги.
Млекарницата Игналат разчита на дистрибутори/вносители в различни пазари на ЕС и извън ЕС и планира допълнително разширение...
...Млекарницата се намира на ул. Виторио Венето 4, естествено в Бибиано (РЕ), и всеки ден се произвеждат средно 16 форми на Пармиджано Реджано (в рамките на година почти шест хиляди), отличаващи се с матричен номер 629. В магазина: "Дворът на Пармиджано Реджано" се извършва директна продажба на Пармиджано Реджано, масло и рикота. Въпреки това, което се е случило в други места, Социалната млекарница...