Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като ...
... протеини, здравословни мазнини и фибри на диетата. Те са отличен избор за тези, които търсят здравословна и вкусна съставка за своите кулинарни творения. Внимателната им изработка гарантира, че всяко филе запазва уникалния си вкус и текстура, предлагайки несравнима кулинарна опитност.
Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: 0,7-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва
Тегло: 0,7-1,2 кг...
...Филе (мускул erector spinae) е едно от най-ценните парчета от иберийската свиня, хранена с натурални продукти като билки и зърнени храни.
ТЕГЛО: 0,1 кг...
Нашата компания, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., е семейна фирма и се грижим максимално за качеството на нашите продукти, които изработваме с любов и по традиционен начин, следвайки наследството на нашите предци. Спазваме стандартите за качество и системата за анализ и контрол на критичните точки, APPCC, която гарантира на потребителя максимално качество. Ръчно изработени изделия като: El...
...Смес от добавки, подправки и подправки за овкусяване на месо и приготвяне на ПРИГОТВЕНО МЕСО, наречено "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (котлет, ребра, филе и др.). Формат: Стъклен буркан 900г, Буркан 200г...
...Корникабра и др.
- Чисти иберийски шунки и палети D.O. Хабуго.
2. Консерви от морето
- Свински врат
- Салчичон
- Чоризо
- Сирена от овче и козе мляко
- Филе от тон, вентреска, миди, bonito del Norte.
3. Солени риби
- Полуконсерва
- Ароматизирани масла, мед, кремове.
- Мохама от тон от алмадраба, хайвер от марука и др.
- Аншоа, треска и др.
- Ароматизирани с...
...Класическа: Кафе с мляко с тостове (бял или пълнозърнест хляб), с домат или конфитюр.
Petite Lupe: Кафе с мляко и френски бикини с сирене и шунка.
Обеди
Серрано шунка, бри сирене и тапенад от маслини.
Пресен тон, домат и маслини.
Собрасада и емментал сирене.
Пълнозърнест хляб с 6 зърна, серрано шунка, рукола, сирене от Бургос и конфитирани домати.
Пиле, карамелизирани лук и сирене.
Свинскифиле, праз...