...С размер и тегло по-малко от шунката, нашата Палеа от Иберийска белота има по-дълга и по-малко кръгла форма. Нейният равномерен и блестящ цвят с бели перлени мазнини е визуалното предвещание на изразителен вкус на белота, сладък, отчетлив и интензивен аромат, който в съчетание с осезаемо финално послевкус, извиква пейзажа на нашите деhesas.
...Удължено и стилизирано парче, направено от фина тръстика. Има ярък цвят, мек вкус, изключителен аромат и мраморна мазнина.
Ръчно изработени парчета, ниски на сол и с узряване от 20-24 месеца. 100% натурален продукт.
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди 75%
Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
...Заден край наиберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес на сушене.
Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа.
Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло.
Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части).
Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет.
Цвят: Характерен от розов...
...Иберийскашунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и вакуумно опакована, за да запази целия си аромат и вкус. Представена в красива кутия. Съдържание: 22 пакета по 100 грама.
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със сол за насърчаване на дехидратацията и запазването им, като по този начин допринасят за развитието на типичния цвят и аромати на cured продукти. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на свежото парче, при...
...Иберийски колбаси от 100% белота и сирена онлайн на най-добра цена, произведени ръчно с най-добрите суровини. Ние сме 100% испанска компания с офис в Кордоба. Нашите усилия са насочени към селекция на най-добрите парчета иберийскашунка и осигуряване на отлична клиентска опит с покупката им. Основната цел е търговията чрез интернет в цяла Европа с най-добрата иберийскашунка, произвеждана в Испания...
... аромат непокътнати до консумацията. Нашата цел е да предадем Душата на Испания, нейната традиция и вкус, чрез най-представителните продукти на испанската гастрономия: Иберийскашунка от Гихуело (Саламанка), Зехтин екстра върджин от Хаен, Червено вино от Испания с произход Риоха, Рибера дел Дуеро и Торо, и Опушена сол от Сиера Невада. Alma of Spain е семейно предприятие, основано през 2014 г. с надеждата да приближи на останалия свят Душата на Испания, нейната традиция, вкус и култура чрез уникална гастрономия.