...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус.
което още повече конкретизира опита, който това произведение
на природата предлага на небцето.
...Иберийски хамон от свинско месо, произведен в нашите съоръжения в долината на Педрочес, и произхождащ от селектирани животни, отглеждани от нас самите чрез нашата интегрална производствена система. Това са хамони с голямо проникване на мазнина в постното месо и с минимално сушене, не по-малко от 26 месеца.
... дълъг срок на годност до 07/05/25, този шунка е надежден и универсален продукт, подходящ за широк спектър от рецепти. Перфектен за любителите на италианската кулинарна традиция, той е основна съставка за тези, които искат да внесат автентичен вкус в кухнята си. Лесен за употреба и готов за употреба, той е идеалният избор за тези, които търсят качество и удобство.
КГ 10.010 нетно тегло
Минимална поръчка: 50 опаковки с 2 шунки...
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Избран 100% иберийски лоен (мускул erector spinae) е едно от най-ценните парчета от иберийската свиня. Приблизително тегло на парче: 1 кг.
Тегло: 1 Kg...
...Иберийска шунка от полеви свине, произведена от иберийски свине, отглеждани в полуприродни условия. Чистотата на расата на животното е 50% иберийска с чистокръвна майка. Сертифицирани качествени парчета, произведени по стандартите за качество на иберийската шунка.
...Парчетата под етикета Cebo de Campo произхождат от иберийски свине, отглеждани на свобода. Диетата им се състои от комбинация от натурални фуражи и ресурсите, налични в ливадите. Неговият аромат и сладост правят всяко парче истинска деликатес за любителите на храната.
В DOMPAL разполагаме с най-добрия избор от шунки и колбаси, иберийско месо, ексклузивни сирена, AOVE, вина и най-изисканите растителни и морски консерви.Всеки един от нашите продукти е резултат от внимателен подбор, за да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти.От сушилнята и производственото ни съоръжение в Хабуго (Уелва) и нашата главна база в Алкобендас (Мадрид) достигаме до всички...
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Шунка, произхождаща от иберийски свине, отглеждани на свобода в екстремадурските дехеси, хранени с жълъди по време на сезона на жълъдите, завършвайки храненето си с натурални фуражи. Шунки с узряване над 24 месеца.
Вкусът на иберийското на по-достъпна цена.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Ние сме дистрибутори и търговци на едро на иберийска шунка, колбаси от белота и нарязани продукти. Колбаси от белота - Нарязани продукти - Иберийски лоумо от белота - Иберийско рамо.
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени.
Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
...Специализирана продажба на шунки, палети и иберийски колбаси с марките "IBÉRICO DEL BRILLANTE" и "JAMONIA". Прясно иберийско месо. Коледни кошници и пакети с иберийски продукти.
Sierra Extremeña заедно с JAMONIA покрива целия производствен цикъл от отглеждането на иберийската свиня в Кастуера
(Бадахос) до последващата традиционна обработка и узряване в нашата естествена сушилня в Естремадура. Накрая нашите продукти можете да закупите в магазините JAMONIA.
Разпределение и представителство на селективни храни за специализирани магазини и канал Horeca. От 1990 година обслужваме нашите клиенти с широка гама от продукти: национални и вносни сирена, дюли, колбаси, шунки, иберийскишунки, бели шунки, географски указания, говеждо месо, иберийско свинско месо, солен треска, замразена треска и треска с точка на сол, консерви, масла, пушена риба, 4-та и 5-та...
...Онлайн магазин за колбаси и иберийскишунки от белотa и Пата Негра, произведени в дехесите на Андалусия и Екстремадура. Дистрибуция в Европа (Испания, Италия, Бенелюкс, Франция, Португалия, Германия, Австрия, Англия, Норвегия, Швейцария), Латинска Америка, Русия и Китай.
Продуктите са марка "Селекция Хабуго Нейчър, С.Л."...
... (ЦИТРУСИ, СМУКИ ...).
В допълнение към горното, благодарение на обучението на нашия вътрешен персонал, работим като брокери в различни проекти за разширение и търговия на хранителни продукти, като например вина и спиртни напитки, иберийскишунки и сирена, ориз, екстра върджин зехтин и др.
Разпределение и продажба на иберийски продукти като шунки, рамене, колбаси, серрано шунки, серрано рамене и серрано колбаси. Разпределение и продажба на сирена и млечни продукти. Разпределение и продажба на екстра върджин зехтин.
Ние сме семейна компания, която произвежда и търгува с иберийски продукти от най-високо качество, произхождащи от собственото ни животновъдство, контролирайки всички процеси от самото начало.
Произвеждаме шунки, палети, ломи, колбаси и всякакви продукти от иберийска свиня.
Характеризира ни традицията, старанието и отдадеността на всяка една от етапите в производството на крайния продукт...
В El Catedrático ще намерите 100% иберийскишунки и рамене от жълъди, с цялата гаранция за качество и вкус, която опитът, отдадеността и традицията са предоставили на нашите продукти.
...Гурме Иберико предлага иберийскишунки "пата негра" и палетили от най-високо качество. Ние сме официални доставчици на "Сеньорио де лос Педрочес" и работим директно с тяхната фабрика без посредници. Нашите изделия са изработени ръчно от производители, регистрирани в Денационализация на произход "Лос Педрочес", което е равно на гаранция за качество и стриктно спазване на санитарните норми...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на...
Най-добрият хамон от Естремадура. Агроиндустриално предприятие, разположено в Естремадура, посветено на производството на най-добрите иберийски хамони от Естремадура. Висококачествени продукти. Много конкурентни цени. Продажба на иберийски свине, прасета и износ на живи животни. Имаме производствени линии за зехтин, вино и минерална вода.
... традиционен начин с въздуха на Природния парк Сиера де Арасена и Пикос де Арохе за период от минимум 24-36 месеца. Грижата и вниманието, които влагаме в нашия Хамон Хабуго, ни позволяват да го предложим на ваше разположение с точното ниво на узряване. Също така предлагаме иберийски хамон от хранилка, иберийска палета от белота, иберийска лумба, екстра моркон от лумба, иберийски чоризо, иберийски салчичон и нарязани иберийски колбаси. Свържете се с нас по този начин и ще ви обслужим без забавяне.
Ние сме компания, предлагаща натурални или екологични продукти в меса, сирена, колбаси, иберийскишунки, напитки, консерви и бобови култури, за да улесним предлагането на типични испански продукти за дистрибутори, ресторанти и специализирани заведения. Предлагаме разнообразие от продукти в групаж, включващи всички пресни или замразени стоки, като всички продукти са от малки фермери или производители, които произвеждат стоките без консерванти и добавки, за да запазят натуралния им характер, а всичко това се контролира от нашия квалифициран персонал.