...Тази халал овча черва с високо качество е идеална за приготвяне на колбаси и мергез. Парчета от 5 до 8 метра черва, нанизани на един твърд пластмасов тръбичка, този продукт е много лесен и удобен за употреба. Той ще спести значително време при производството на вашите колбаси/мергез.
Качеството AB+ е междинно ниво на качество между AB и A за естественичерва. С нежна текстура, но с голяма устойчивост, за да устои на плънката, готвенето и пушенето.
Референтен номер: ART0130...
...Свински черва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естественичерва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
...захари, натурални подправки, растителен протеин, натурален аромат и естествена свинска черва. 100% натурални съставки. Без изкуствени добавки.
Тегло: 0.650-1,100 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: 0.650-1,100 кг...
... безопасен. Диша, но е едновременно здрав и гъвкав. Нито един изкуствен продукт не може да се доближи до качествата на естествените обвивки, камо ли да ги съпостави.
Нашата VDJ-естествена обвивка е обработена от черва на свине, овце или говеда. В зависимост от коя част на червото се използва, различните животни предоставят различни качества и калибри. Изключително важно е да направите правилния избор за продукта или приготвянето, което искате да създадете.
...Сушено месо на основата на свинско, типично за Емилия. Месото идва от врата на прасето, ръчно напълнено в естественичерва и узряло поне 90 дни, има сладък и приятен вкус и е основен елемент в предястия и аперитиви.
...Свински колбаси, произход Франция, естественичерва, сол, пипер.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Гответе ги с грах, няма да съжалявате!
Аз ги опитвам с Минервуа или Корбери.
Фен на колбасите, реших да ги приготвя и в буркан.
...Диапазонът на калибъра варира от 13 до 38 мм.
Благодарение на много добрата газопропускливост, която позволява да се намали времето за пушене, получавате подобно добро образуване на черва и цвят, както при естественичерва, но за по-кратко време на обработка. Възможно е намаление на времето с до 10%.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Напълването в естественичерва се извършва на ръка.
...Нова продуктова иновация в иновативна MRC капсула, с комбинация от манган, MSM и бетаин, естествени добавки от глюкозамин и хондроитин, също под частна марка.
Продукт за стави с манган, MSM и бетаин, естествени добавки от глюкозамин и хондроитин (получени от морски протеини), както и подкрепа от Osteol ™, може да допринесе значително за запазването на вашата подвижност.
НОВО - Какво са MRC капсули?
MRC капсулата освобождава активните съставки само в тънките черва. Така те се усвояват на 100% там, където тялото ги нуждае.
MPV - 030: PZN 11409850
ЕС: Германия
dark gray: тъмен сив...
...чоризо в естественичерва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естественичерва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...Естествените черва са една от най-старите и най-естествени "опаковки" за колбаси! Нашата компания предлага широка гама от агнешки, свински и говежди черва. Постоянно актуални оферти!
...Пневматичен масичен единичен клипер за запечатване на колбаси (естественичерва и изкуствени черва), мрежи, торби и много други (плосък клип затваряне).
Единичният клипер 1-TC-T5 е пневматична масичка за клипс, проектирана за запечатване на опаковки за храни и продукти (малки серии и неавтоматизирани процеси) на индустриално ниво. Устройството е съвместимо с релевантни затварящи клипове (плосък...
Избираме и калибрираме естественичерва от свинско, агнешко и телешко, и също така внасяме от различни държави. Разпространяваме единствено естественичерва, за да предоставим на нашите клиенти продукт с максимално качество. Има много предимства при използването на естественичерва, сред които можем да подчертаем:
- Проницаемост на продукта за пара, дим и газове.
- По-голяма еластичност при...
... естественичерва, позволява получаването на уникален вкус. С добавянето на колбасни продукти в портфолиото си, създадохме нова марка - MANDUCA ®, където предлагаме разнообразие от продукти като: Оризова кренвирш; Фаринейра; Негрито; Салпикао; Пушен корем; Шунка; Пресни колбаси и Мергуез; Шишчета; Роти; Домашен чоризо. Винаги верни на занаятчийските производствени процеси и на строгите критерии за...
...рибай, печено говеждо и др.),
масло: оментум масло,
подправки: истински чесън (не чесън на прах), внимателно подбрани подправки, морска сол и естествени животински черва,
освен това, не се използват допълнителни продукти, изкуствени и синтетични добавки.
Каним ви да опитате нашия суджук, за да предадем наследения естествен вкус на бъдещите поколения, оставяйки незабравим вкус в устата ви.
...Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производители на естественичерва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естественичерва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Германия) за целулозни черва, фибри, пластмаси и трансферни обвивки. Всички тези продукти са представени и опаковани за занаятчиите и индустриалците в сектора на производството на колбаси.
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естественичерва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
... производствените линии в ИРАН, и ние сме сериозно заинтересовани и готови да предоставим оферти за естествени овчи и говежди черва, доставени до вашия склад в Европа. Имаме безкрайно снабдяване с качествени естествени овчи черва. Нашата верига за доставки ни е направила един от най-големите доставчици на овчи черва в света. Етнически - гурме - специалитети. Независимо дали става въпрос за старинни гурме...
GI.BI. s.p.a. е компания от Модена, специализирана в опаковането за хранителната индустрия. GI.Bi. s.p.a. търгува с естествени и колагенови черва от 1986 година.
През 1997 година започнахме да търгуваме с изкуствени черва, а през 2014 година закупихме машина за набръчкване на изкуствени черва в нашия офис.
Това ни позволи драстично да намалим транспортните разходи, да контролираме...
Разработка, производство и дистрибуция на иновационни автоматизационни системи за хранително-вкусовата промишленост, системи за лична хигиена, ергономични работни помощни средства, както и машини за обработка на естественичерва. Нашата целева група е хранително-вкусовата индустрия с акцент върху предприятията за преработка на месо.
В продължение на повече от 30 години малка местна компания, разположена в района на Мазамета, компанията GUIRAUD DISTRIBUTION е мобилизирала всички свои човешки и материални ресурси, за да развие бизнеса, който е днес. Специализирана в естественичерва, тя е успяла да се обгради с доверени партньори и доставчици, за да обогати своите умения и да разшири асортимента от качествени продукти...