...Тази халал овча черва с високо качество е идеална за приготвяне на колбаси и мергез. Парчета от 5 до 8 метра черва, нанизани на един твърд пластмасов тръбичка, този продукт е много лесен и удобен за употреба. Той ще спести значително време при производството на вашите колбаси/мергез.
Качеството AB+ е междинно ниво на качество между AB и A за естественичерва. С нежна текстура, но с голяма устойчивост, за да устои на плънката, готвенето и пушенето.
Референтен номер: ART0130...
...Свински колбаси, произход Франция, естественичерва, сол, пипер.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Гответе ги с грах, няма да съжалявате!
Аз ги опитвам с Минервуа или Корбери.
Фен на колбасите, реших да ги приготвя и в буркан.
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Напълването в естественичерва се извършва на ръка.
...чоризо в естественичерва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естественичерва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производители на естественичерва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естественичерва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Германия) за целулозни черва, фибри, пластмаси и трансферни обвивки. Всички тези продукти са представени и опаковани за занаятчиите и индустриалците в сектора на производството на колбаси.
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естественичерва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
В продължение на повече от 30 години малка местна компания, разположена в района на Мазамета, компанията GUIRAUD DISTRIBUTION е мобилизирала всички свои човешки и материални ресурси, за да развие бизнеса, който е днес. Специализирана в естественичерва, тя е успяла да се обгради с доверени партньори и доставчици, за да обогати своите умения и да разшири асортимента от качествени продукти...
BRITEK предлага индустриални машини за преработка, готвене и опаковане на хранителни продукти, нови или употребявани: инжектори за саламура, автоматични месомелачки, миксери и месомелачки, резачки, вакуумни натискачи, цели линии за производство на мляно месо в опаковки и колбаси в естественичерва, резачки за замразено месо, електрически тенджери, парни тенджери, електрически тенджери с масло, печки, пушилни, вакуумни опаковачи, резервоари за свиване с гореща вода, ръчни и автоматични клипери.
BRITEK изнася по целия свят.
За ваше удоволствие, Роджер БОДЕ, майстор на колбасите, ви представя целия си талант и умения чрез широка гама от сухи колбаси. Изработени в естественичерва, колбасите след това се поставят в стая за сушене, където много постепенно ще бъдат доведени до идеална температура, благоприятна за развитието на вкусовете и характерните повърхностни цветя на добрия сух колбас. Това е етапът, в който те са...