Италия, Marmirolo
...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши. 10КГ...
Нидерландия, Rozenburg
Полша, Brzozów
...%включително захари 2g - 2%Протеини 7,6g - 15%Влакна 2,3gСол 0,1g - 2%*РС - Референтна стойност на хранителната стойност&nbsp;<strong>Употреба</strong>Съставка за сладки печива, торти, палачинки, кюфтета, вегетариански кюфтета, за сгъстяване на супи и...
Словакия, Košice
..."Gyermelyi" гладко брашно 1кг е универсално брашно, което е перфектно за широк спектър от печене и готвене. Независимо дали приготвяте хляб, торти, сладкиши или сосове, това брашно осигурява идеалната текстура и консистенция за вашите кулинарни творения. Неговото фино смилане гарантира гладки и без бучки резултати, което го прави основен продукт в всяка кухня. Изработено от висококачествена...
България, Otets Paisievo
... за подобряване на вкуса и аромата на храни и напитки. Може да се добавя към ястия като десерти, торти, мюсли, течни супи и чай. Прахът от шипка придава леко сладък и плодови вкус и се използва за овкусяване на ястия и напитки. Чай от шипка: Чай от шипка се приготвя като запарка от плодове или листа на шипка и се консумира заради витамините и антиоксидантите си. Прахът от шипка може да се добави към чая от шипка, за да подобри аромата и вкуса му.
Чехия, Praha 1
... приготвяне на бисквити, торти, сладкиши и други хлебни изделия, благодарение на фината си текстура и високото съдържание на глутен. EG Export & Import е известен доставчик на Пшенично брашно от Мадхя Прадеш, осигурявайки, че то отговаря на най-високите стандарти за качество и чистота. Универсалното брашно се произвежда в предприятието на EG Export & Import и е фино опаковано в пакети от 1/25/50 кг PP...
Полша, Paczewo
...Био Ръжено Брашно Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти. - 100% био - Богато на фибри - Идеално за традиционен ръжен хляб Наличен в различни размери на опаковките.
Германия, Bad Bentheim
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка за печене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
Турция, Istanbul
...НИЕ СМЕ ИЗНОСИТЕЛ НА ПЕЧИВНИ ПОМОЩИ И ВСИЧКИ ОСНОВНИ ХРАНИ ОТ ТУРЦИЯ, КАКТО СЛЕДВА: Печивни помощници Брашно и нишесте Смески за торти Десерти Помощници за тесто Подобрители на вкус Супи Инстантно кафе Лешников крем Професионални продукти Тахини и халва...
Франция, Appietto
...Този мек меден кейк с кестеново брашно е приготвен по семейна рецепта и може да се консумира самостоятелно или да се комбинира перфектно с сладолед или извара. Тегло: 360 гр Съставки: Бадеми 65%, Захар, Мед AOP от Корсика, Глюкозен сироп. Може да съдържа следи от други Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно Нутриционна декларация за: 100 г Енергия: 1675 кДж (400 ккал) Мазнини: 23 г Наситени мастни киселини: 2,4 г Въглехидрати: 39 г от които Захари: 27 г Протеини: 7,8 г Сол: 0,66 г...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Най-популярното приложение на ръжено брашно е приготвянето на хляб. То също така често се използва за приготвяне на пайове, палачинки, мъфини, торти и други сладкиши. Ръжено брашно се отличава с уникалния си аромат и по-ниското съдържание на калории, поради което стана популярно сред хората, които спазват диета за отслабване. Ръжено брашно съдържа витамини B, PP и витамин E - източник на младост и красота. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 500 г...
Нидерландия, Oudeschild
...Тип: Универсално брашно Финност (%): 100 Тип на обработка: Смелене Произведено от: Пшеница Добавки: Не Без консерванти, химикали или избелване Това пшенично брашно е фино смляно Отлично за хляб, торти, тесто за пица и много други Несравним вкус и текстура...
Франция, Arengosse
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс. Съвети за Употреба: "Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения. Идеален за: - Приготвяне на десерти, торти и сладкиши. - Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад. - Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти. Референтен номер:SUCRE0013A...
България, Varna
...Нашата услуга за производство на лешникови гранули включва печене и нарязване на лешници на гранули с различни размери, идеални за използване в шоколадови торти, сладоледи и други десерти. Този процес подобрява вкуса и текстурата на лешниците, правейки ги универсална съставка за широк спектър от кулинарни приложения. С нашата услуга за производство на лешникови гранули можете да създадете...
Гърция, Ionia, Thessaloniki
...Cake Family CORN Нов продукт на основата на царевица и диетични фибри. Това е страхотен иновационен продукт, който може да се консумира от всички, особено от хора (предимно млади), които не ядат продукти като пълнозърнест хляб, зеленчуци и плодове, богати на фибри. Има много добър вкус и остава мек за дълго време. Същият продукт може да се използва за приготвяне на торти, бисквити или масленки...
Сърбия, Panchevo
...Опитайте сладостта: Оризовите кейкове с вкус на ягоди на Azar! Търсите лек и вкусен снак с изблик на плодова свежест? Оризовите кейкове с вкус на ягоди на Azar предлагат перфектния баланс между хрупкав ориз и сладкия вкус на зрели ягоди. С ниско съдържание на калории и без глутен, те са идеални за здравословно лакомство по всяко време на деня. Независимо дали за деца или възрастни, тези безвинни снаксове са перфектни за бързо похапване в движение или за бърза закуска у дома. Хрупнете вкуса на ягодите с Azar! Azar – Закуската никога не е била толкова вкусна!
Украйна, Cherkasy
...Брашното от просо има лек, леко орехов вкус, който добавя отличителен вкус на печивата. Брашното от просо може да се използва като съставка за смеси за печене, паста, хляб и закуски. Зърната за производството на брашно преминават през хидротермална обработка, което удължава срока на съхранение, намалява горчивината и подобрява физическите и органолептичните характеристики.
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... реномирана марка. 3 пръчки 1 1/2 чаши несолено масло, омекотено 3 чаши бял захар 6 яйца на стайна температура 3 чаши брашно за кейк, пресято 1 чаша тежка сметана за разбиване 1 супена лъжица екстракт от ванилия...
Италия, Forlì
... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
Гърция, Veria
...Смес за приготвяне на шоколадова торта в 10 кг чанта или според вашите изисквания. Свържете се с нас за повече информация и цена.
Германия, Oyten
... можете да приготвите вегански торти, освен ако не става въпрос за рецепта с особено високо съдържание на яйца. При печене, около 20% от посоченото в рецептата зърнено брашно може да бъде заменено с био соево брашно. При био-продукти: DE-ÖKO-006 Произход: Не-ЕС земеделие Опаковка: 25 кг чували...
...Особено в сектора на сладкарските изделия, като торти, сухи сладки и десерти, предпочитаните ядки като лешници, шамфъстък, фъстъци, бадеми и орехи могат да бъдат нарязвани (филирани) и смлени (на ориз и брашно) без да се нарушават техните характерни свойства. Това е професионална машина с висока производителност и качество, която позволява лесна смяна на апарата (между 5 и 10 минути) и същевременно може да калибрира праха, образуван по време на рязането.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Сладкарски мазнини с висока скорост на кристализация за широк спектър от продукти: мазни пълнежи за вафли, вафлени торти, рулца, пълнежи за бонбони, рулца, сандвич бисквити, различни видове сладкарски изделия от брашно.
...25 KG Kraft Bag. Предназначение Смес за хляб Sudem (10 кг), съставката мая (за хлебчета 300 г, за големи хлябове 400 г) и вода (6 литра) се смесват, за да се получи тесто. Температура на тестото 25-27 °C, замесване 10 минути бавно, 7 минути бързо. За 1. Ферментация 15 минути (на плота). За 2. Ферментация, отнема 30 минути за ферментация. Пече се 30-35 минути. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
Швейцария, Hendschiken
... брашно, усилвател на вкуса натриев глутамат, захар, подправки. Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: при 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, соя.
Германия, Schoenebeck
... свежи и тревисто-цветни нюанси, които допълнително съдържат витамин Е и ненаситени мастни киселини. Убедете се в високото качество на нашето SanaBio брашно от бъз. Нашето био брашно от бъз (също така известно като брашно от семена на бъз) има тъмночервен цвят и меко плодово ухание. За да можем да ви предложим био брашно от бъз, използваме щадящото студено пресоване на био семената от бъз. В резултат получаваме висококачествено био масло от бъз.
Франция, Ostwald
... или смесено 5 до 30% с други брашна, в теста за хляб/торти, в сладки и солени ястия, за сгъстяване на сосове, в смути или протеинов шейк. Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на тъмно и далеч от топлина. За да запазите вкуса, консумирайте в рамките на три месеца след отваряне или съхранявайте в хладилник. *Алергени: може да съдържа следи от глутен. Оценка Yuka: 100/100 Съдържание 250g до...
Полша, Węgorzewo
...Добро брашно е необходимо за домашната сладкарство, деликатните торти в сладкарниците и вкусните десерти в ресторантите. Ръжта, пшеницата, ечемикът и просото ще се докажат както в приготвянето на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия търговец на храни ще намерите много видове продукти, които са одни от най-важните съставки в кухнята.
Франция, Saint Mard De Réno
...Нашето брашно включва цялото зърно. То е богато на протеини, фибри, минерали и витамини. Полезно за здравето. Зърното, зародишът и обвивката осигуряват по-добра хранителна стойност. Гранулометрията на нашето брашно позволява лесна и ежедневна употреба. Насладете се на всички ползи от семето, като запазите своите кулинарни навици. Употреба: самостоятелно или в смес за всички ваши солени или сладки приготвяния: торти, кишове, палачинки, сосове, кремове, хляб...
Франция, Saint Ignat
...Limagrain Ingredients предлага широка гама от Masa брашна за Tex Mex приложения: Тортила чипс за потапяне или консумирани като етнически закуски, такос, меки тортили (фахитас), царевични чипс ...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play