...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се заторти, понички, еклери и пържени сладкиши.
10КГ...
... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
... киселини и минерални соли (магнезий, фосфор, калий и желязо).
Идеални за борба с лошия холестерол.
Налични опаковки:
ЧАНТИ ПО 25 КГ
КАРТОНИ ПО 12.5
ОПАКОВКИ ПО 10 или 5 КГ СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
ОПАКОВКИ ПО 1 КГ или 500 гр СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
Възможност за EAN код и персонализирани етикети...
...ФУНДАМЕНТАЛНОТО ОТ ХЕЗЕЛНО ОРЕХОВО МЛЯКО СЕ ПОЛУЧАВА ЧРЕЗ СМЛЯНЕ И ПУЛВЕРИЗИРАНЕ НА ХЕЗЕЛНО ОРЕХ. (0/2-1/2 mm) ИЗПОЛЗВА СЕ КАТО СЪСТАВКА В КОНФЕКТУРНАТА И БАКАЛСКАТА ИНДУСТРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕСЕРТИ, ТОРТИ, БИСКВИТИ И ПОДОБНИ.
... плодове | пресни плодове | Брашно от мека пшеница / Брашно от твърда пшеница / Пшеница / Фисташки от Бронте / Фисташкова гранула от Бронте / Фисташково брашно от Бронте / Соево масло/
Сицилиански каноли / Сицилиански аранчини / Ръчно изработени панетони / широк асортимент от торти и сладкиши от Сицилия /
внос и износ на всички продукти с отлично качество...
...съдържащи 55% лешници и само 3 други съставки: захар, какао (или мляко) и ванилия. Лешникови торти (лешници, захар, яйца) Шоколад и шоколадови бонбони, комбинирани с лешници. Пралине, шоколадови плочки, плочки с цели лешници, великденски яйца. Можем да предоставим опаковки, подходящи за търговия на дребно, или по-големи формати за сладкарници и сладоледници. За значителни количества е възможно персонализиране на рецептите, съобразявайки ги с нуждите на клиентите.