... здравословно кулинарно постижение.
Код на артикула: Z-2850B
Име на продукта: Касерол, 5.0 л, Ø 28 см с капак и аналогов термоконтрол
Брутно тегло [КГ]: 3.76
Нетно тегло [КГ]: 3.34
Приложение: Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара
Производител: HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Швейцария
Произведено в: Италия
Индикатор за...
...Марината за фахити е ароматна смес, предназначена да добави смели, пикантни вкусове към месото и зеленчуците за приготвяне на фахити. Тя комбинира подправки и билки, които създават димящ профил на вкуса с киселинни нотки.
Вкус: димящ, леко пикантен, с акценти на бавно готвена храна и намек за свежест.
Как да се използва: Маринати за бели меса или зеленчуци...
...Димящите чипсове са най-често използваният и лесно достъпен вариант за пушено готвене. Те са направени от малки остатъци и стърготини от дърво. Леки и лесни за работа, те се запалват и горят бързо, което ги прави идеални за всякакъв вид кратко или бавноготвене на BBQ. В зависимост от това каква храна обичате да готвите, има разнообразие или смес от димящи чипсове, която да отговаря на вашите предпочитания. Страхотното е, че можете да използвате димящи чипсове на всякакви капкови BBQ, независимо дали имате на газ или на въглища.
Тип димящи чипсове - Бреза, Дъб, Бук, Череша, Ябълка
1008 кутии на палет...
...Месо от свински бузи. Два часа бавноготвене с специално вино от Кадис, наречено Palo Cortado, смесено с деликатен бешамелов сос и покрито с галета.
КАТЕГОРИЯ: Крокети...
...Маса, Плоча и Рафтове
Показан модел SG1300 с рафтове за бавноготвене и почивка, релса за гарнитура и плочи за печене
Проектиран да работи заедно или поотделно
Изработен от лесно почистваща се неръждаема стомана
Лесен монтаж
** Попитайте за оферта **...
...Стейк от горната част се нарязва от цялата горна част, която идва от вътрешната страна на задния крак, между дебелата част и сребърната част. Въпреки че се продава като стек, той се представя най-добре, когато се нарязва на кубчета за бавноготвене в сърдечен гювеч или задушено ястие.
...Ензимите го разграждат до декстроза по-бавно, което повишава нивото на кръвната захар по-бавно, намалявайки по този начин гликемичния индекс. Тъй като е предварително задушен, времето за готвене е по-кратко в сравнение например с по-известната семолина. Изследванията показват, че редовната консумация може да допринесе за предотвратяване на тумори, диабет, затлъстяване, сърдечно-съдови и храносмилателни заболявания.
Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно месо, специализирана в продукти от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя поддържа постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и про...
...Биволските бели дробове често се използват в специализирани рецепти и традиционни ястия, предлагайки уникална текстура и вкус. Обикновено се приготвят чрез бавноготвене или задушаване, те добре абсорбират вкусовете и предоставят отличително допълнение към кулинарните творения. В Direct Meat Service Sverige AB ние се уверяваме, че всяко парче биволски бели дробове е внимателно обработено, за да...
...За приготвянето на вашите фойе гра за празниците:
- Екологично проектирани терини с тънки стени,
- Моно-материал: 100% РЕЦИКЛИРУЕМ ПП
- Могат да се запечатват или вакуумират
- Температура на готвене: 120° / 1ч или бавноготвене
Ефект на гама с 4 размера: 340мл - 550мл - 750мл - 1000мл...
Франция Колективите, базирана близо до Ним, е компания, специализирана в градския мебел и мебелите за общини и предприятия. Нашият екип разполага с над 10 години опит в работата с общини, общински съвети, публични и частни администрации, асоциации, училища, гимназии, домове за стари хора и компании за строителство и озеленяване. Предлагаме пълен асортимент за оформяне на вашите външни пространства...
...Телешкото месо от плешката е от плешката на говеждото. Това е много ароматно парче, което е достатъчно универсално, за да бъде приготвено цяло като печено, нарязано на стекове и приготвено на барбекю или в тиган, нарязано на тънки филийки за бързо готвене или нарязано на кубчета за бавноготвене в яхния или касерола.
... метра годжи берите се сушат бавно и нежно на място. Така се запазват пълният аромат и многото съставки на плодовете. Годжи берите отдавна са неразделна част от китайската кухня и традиционната китайска медицина. Органичните годжи бери впечатляват със своя фин сладникав вкус и прекрасно освежаващо ухание. Органичните годжи бери са сертифицирани премиум плодове с най-високо качество! Без сулфити и без консерванти.
При органични продукти: DE-ÖKO-006
Произход: Не-ЕС земеделие
Опаковка: 5 кг полиетиленова чанта...
... поставят в чаван (купа). Това съответства на около 1,5 грама. С помощта на бамбукова четка и първоначално малко количество гореща вода (70°C - 80°C), прахът се разбива бавно до пяна. Само така се предотвратява образуването на малки бучки. Постепенно се добавя останалата вода (около 100 мл общо), за да се получи перфектната, пяна- кремообразна матча напитка.
Вече матча се използва и в други области, като печене или готвене.
...Това е подправка, която стимулира апетита и е една от най-използваните ароматни билки в кулинарията. Листата от дафинов лист имат леко горчив вкус. Използването им е подходящо за ястия, които изискват дълго готвене, тъй като етеричното им масло се освобождава бавно; те също така се използват много в яхнии и печива.
... един час, при по-ниски температури практически без ограничения. Насладете се като гурме, поглезете семейството и гостите си, гответе като майстор готвач.
Лесно предварително готвене: Загряване на храна в водна баня или микровълнова. Бързо до домашно приготвено ястие.
Идеални за ловци, рибари и риболовци за консервиране на дивеч и риба. Също така перфектни за домашна удобна кухня благодарение на възможността за готвене в кипяща вода.
Фолиата "Произведено в Германия"! Качествен продукт, изработен по европейски стандарти за безопасност на храните, вредни вещества (100% без BPA) и свойства на продукта.
...Телешките бузи са мускулите на бузите на кравите и представляват по-твърд парче месо, което трябва да се готви дълго и бавно, за да стане нежно. Те добре абсорбират вкусовете на течността за задушаване и когато ги нарежете, са влакнести, почти като свинско месо на парчета.
Ако искате да се отклоните от обичайните си парчета червено месо и да въведете нещо малко ново в менюто си у дома, телешките бузи са перфектната вариация от нормата. Най-добрият начин да ги приготвите е чрез бавноготвене.
... като готвач с водна баня или сосиер с водна баня, е идеалният инструмент за нежно и бавноготвене и ще предотврати изсъхването на вашите храни.
Можете да съхранявате директно вашите приготвяния в неръждаемия резервоар или да добавите вода и да поставите резервоар GN1/1 с дълбочина 100 мм за готвене на водна баня.
Капацитет: GN 1/1, 150 мм дълбочина
Мощност: 1200 W / 230 V
Температурен диапазон: 0 до 90°C
Размери: Д 340 x Ш 590 x В 240 мм
Тегло: 7.5 кг...
...Био екстра върджин зехтинът се характеризира с деликатен плодов аромат на узрели маслини, оттук и неговият екзотичен парфюм.
Нашият био екстра върджин зехтин поддържа свежест на високо качество. Той се съхранява в азот, за да се избегне окисляването.
Този био екстра върджин зехтин е перфектен за бавноготвене, тайна на тунизийската и средиземноморската кухня.
Категории: Агро-хранителни продукти, Зехтин, Био екстра върджин зехтин
Обем: 500 мл
Бутилки на кутия: 12
Кутии на палета 120 × 100: 168
Кутии / 1 × 20'FCL: 1680
Бутилки / 1 × 20'FCL: 20160...
... разкриват на небцето, когато я пушите.
ЦВЕТЯ НА CBD С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС
Тази сорта носи името си заради вкуса и аромата, които силно наподобяват на дъвка - сладък, мек и плодороден.
Терпените и флавоноидите, произведени естествено от растението, са отговорни за тези уникални аромати и вкусове.
Начин на консумация: Инфузия, вапоризация, готвене
Съдържание на CBD: 12.12%
Съдържание на THC: По-малко от 0.7%
Метод на производство: В закрити помещения
Вкус: Сладък, мек, плодороден
Ефект: Релаксиращ и успокояващ...
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
...Антиклещи за готвене с голяма дълбочина - Антиклещи за готвене с голяма дълбочина.
- Дълготрайна устойчивост при ежедневна употреба.
- Голямата дълбочина ви позволява да използвате съда както за тиган, така и за тенджера за бавноготвене на храната.
- Вътрешна антиклеща повърхност с висока устойчивост.
- Укрепена външна повърхност, устойчива на надрасквания.
- Подходящо за котлони: Газови, Електрически, Керамични, Халогенни.
- Ергономична дръжка.
- Перфектно прилягане към котлона за осигуряване на равномерно разпределение на топлината.
- Здравословно и равномерно готвене.
...Зехтин Нативен
Интензивният златист цвят се получава чрез метода на студеното пресоване. Има уникален, балансиран и кадифен вкус.
Наличен в контейнер от 5,00 л.
И по запитване в бутилки: 0,75 л.
Нативният зехтин е подходящ за най-различни ястия: за хрупкаво пържене на висока температура или за бавно и дълго готвене на ястия като месни яхнии и зеленчуци.
В много рецепти заменя маслото в печивата, придавайки нова нотка на домашни сладкиши като торти и ябълкови пайове.
...Свинска мас, направена от свинска мас от най-високо качество и без алергени. Процесът на бавноготвене и отсъствието на глутен, соя и други алергени правят нашия продукт традиционен и 100% натурален.
... се суши бавно при ниска температура, за да се запазят органолептичните характеристики и хранителните свойства.
Кончиглионите са паста, пресована с бронз, с ръчна обработка.
Време за готвене 9 / 11 минути...
... да изберете вариант за голямо или малко семейство.
Чугунът има няколко предимства пред другите материали, като алуминий или неръждаема стомана.
Първо, чугунът има отлична термична инерция, което означава, че може да съхранява и разпределя топлината равномерно, което го прави идеален за дълготрайно готвене и бавноготвене. Освен това, чугунът има отлична термична проводимост, което позволява...
... произвеждат в Обща Савоя и бавно се сушат в планината, след което се нарязват в нашите савойски работилници.
Лидери на пазара на Диот от Савоя, традиционна савойска наденица за готвене, разполагаме с индустриален инструмент, напълно адаптиран за производството на Диоти, спазвайки занаятчийските умения и осигурявайки санитарна безопасност и атрактивна опаковка.
Имаме също така био салами и наденици за...
... класическия процес на печене. Целта е да се готви всяко отделно зелено кафе с високо качество, за да се постигне идеалният профил на печене, осигуряващ най-доброто развитие на вкуса. По време на печенето нашата цел е да подобрим сензорния профил на всяко от нашите сурови кафета. Espresso Monte Carlo избра традиционния метод на бавноготвене на ниска температура, позволяващ на кафето да се развива по...