...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
...Зехтин Нативен
Интензивният златист цвят се получава чрез метода на студеното пресоване. Има уникален, балансиран и кадифен вкус.
Наличен в контейнер от 5,00 л.
И по запитване в бутилки: 0,75 л.
Нативният зехтин е подходящ за най-различни ястия: за хрупкаво пържене на висока температура или за бавно и дълго готвене на ястия като месни яхнии и зеленчуци.
В много рецепти заменя маслото в печивата, придавайки нова нотка на домашни сладкиши като торти и ябълкови пайове.
... се суши бавно при ниска температура, за да се запазят органолептичните характеристики и хранителните свойства.
Кончиглионите са паста, пресована с бронз, с ръчна обработка.
Време за готвене 9 / 11 минути...