Италия, Campo San Martino
...Абатиране Замразяване Размразяване SRCLевитация Бавно готвене Комбиниран цикъл Термостатичен клапан GSM комплект Приложение TRACER Wi-fi надзор Комплект за ръководство за сладкарски тави EN 600×400 Загряваща сонда Стерилизатор Колела Абатиране: 35 кг Замразяване: 25 кг Рафтове: 8 GN1/1-10 EN 60×40 Материал: Неръждаема стомана AISI 304 Контролен панел: TOUCH екран 9”, преден, горна част на...
Италия, Messina
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
Италия, Maruggio
...Зехтин Нативен Интензивният златист цвят се получава чрез метода на студеното пресоване. Има уникален, балансиран и кадифен вкус. Наличен в контейнер от 5,00 л. И по запитване в бутилки: 0,75 л. Нативният зехтин е подходящ за най-различни ястия: за хрупкаво пържене на висока температура или за бавно и дълго готвене на ястия като месни яхнии и зеленчуци. В много рецепти заменя маслото в печивата, придавайки нова нотка на домашни сладкиши като торти и ябълкови пайове.
Италия, Castellammare Del Golfo
... се суши бавно при ниска температура, за да се запазят органолептичните характеристики и хранителните свойства. Кончиглионите са паста, пресована с бронз, с ръчна обработка. Време за готвене 9 / 11 минути...
Съответстващи продукти
Конхилионе
Конхилионе
Други Продукти
Брошура с продукти
Брошура с продукти
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play