... дели на 3 категории:
- светъл карамел, с меден вкус, бонбон, това е карамел с много малко карамелизиране
- традиционен карамел, стандартен карамелен вкус, за който лесно се сещаме, често използван за топинг и сос
- силен карамел, с много изразен вкус, използван в смески в сладкарството или млечните продукти, за да се получи добър карамелен вкус.
ГЛАВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:
- Млечни десерти
- Вегетални десерти
- Сладоледи
- Бисквити
- Торта
- Сосове
- Топинг
- Конфекция...
...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност.
Местоположение: Коркин, Копан
Финка: Карлос Естевес Мехия
Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище
Варитет: Червен Катуай
Процес: Анаеробна ферментация 48 часа
Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
...ESPRESSO СМЛЯНО - Classico еспресо смляно идва с фино смилане, за да осигури оптимална екстракция с кафе машини, които приемат смляно, пресовано кафе. Перфектно за всяко кафе на основата на еспресо.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ - illy Classico е вкусно средно печено кафе с мек и кадифен вкус. Предлага деликатни нотки на карамел, портокалов цвят и жасмин с дълготрайна сладост. Интензивност 5.
100% АРАБИКА - illy избира само 1% от най-добрите зърна кафе Арабика без дефекти, за да създаде световноизвестната подписна смес illy™.
Procona е компания от Група SEIMEX, с над 20 години опит в сектора на храните. Работим директно с производителя, без посредници, и благодарение на нашите големи обеми можем да предложим най-добрата гарантирана цена. Компанията Procona се намира в Общността Валенсия.
... ванилия
Детски шампоан "Принцеса" розов:
без сълзи
с провитамин B5
за приказно красиви коси
Шампоанът се произвежда под непрекъснат медицински контрол на д-р Стефан Чернев, доктор по медицина. Ароматен шампоан за блестяща и великолепна коса на истинска принцеса! Обогатен с провитамин B5, алантоин, екстракти от лайка и невен, шампоанът подхранва и се грижи за детската коса. Измива нежно и придава обем и приказно красив вид на косата!
Код: 3800201862462
ТЕГЛО: 0.550 кг...
...
предлагат незабравимо изживяване.
Впечатляващ ароматен профил: Serie D'or се разгръща с
ананас, ирис, грейпфрут и жасмин, обогатен с очарователната
комбинация от круша, ванилия и жасмин. Основните нотки на
ванилия и карамел, сливайки се с дървесен пачули, предоставят
ароматно изживяване, което ще ви накара да се почувствате специални.
Силата на аромата: Serie D'or не е просто аромат, а
изживяване, което привлича вашите сетива. Той е проектиран да добави
специален аромат на всеки момент и да остави впечатляваща следа.
...Различни видове какао
Има грубо казано 3 различни вида какао. Криоло, Форостеро и Тринидарио.
Криоло
Зърното криоло има сложен и деликатен профил, мек вкус с вторични аромати на ядки, карамел, плодове и тютюн. Вкусът не е горчив и е много ароматен. Въпреки тези приятни качества, какаото криоло е най-рядкото. Това зърно често е предпочитано от шоколадовите производители, истински качествен шоколад...
...Ароматизираният карамел е течност или твърдо вещество с цвят от светло кафяво до тъмно кафяво, получено изключително чрез контролирано действие на топлината върху хранителни захари, и основната му цел е ароматизиране на хранителни продукти.
Ароматизираният карамел може да бъде сгъстен, неутрализиран, ароматизиран, под формата на прах, парченца или течност, също така е наличен в био вариант.
Възможни приложения:
• МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
• СЛАДОЛЕДИ
• АРОМАТИЗИРАЩИ СРЕДСТВА
• СЛАДКИШИ И ПОМОЩИ ЗА СЛАДКАРСТВО
• СОСОВЕ И ГОТВЕНИ ЯСТИЯ
• АПЕРИТИВИ И ЛИКЬОРИ...
...Филтрираното кафе от Хондурас се произвежда от висококачествени зърна кафе Арабика и се предлага в специална опаковка с еднопосочен клапан. Зърната имат ароматен профил и ярка киселинност. Те притежават вкус на карамел и плодови аромати.
...Основната обща черта между органичната тръстикова захар и суровата тръстикова захар е суровината, използвана за тяхното производство. Демерара е специален вид сурова тръстикова захар, която също е налична в органично качество. Органичната демерара е вид сурова тръстикова захар с светлокафяв цвят и съдържание на меласа между два и три процента. Специалното при този вид захар са особено големите кристали. Вкусът на тази органична тръстикова захар се счита за особено ароматен и е свързан с малц и карамел.
...Описание на продукта:
Ванилови шушулки Bourbon качество TK Grade A с дължина над 17 см, неразделени, които предлагат мек и кремообразен вкус с нюанси на карамел, слива и череша, и уникален цветен аромат.
Ванилията има интензивен цветен вкус, придружен от топли нотки на какао. Нейният ароматен профил е богат и сложен, придавайки дълбочина на вкусовете, която деликатно ще подчертае вашите...
... които захари 7,2 г - Фибри 31 г - Протеини 16 г - Сол следи - Калций 269 mg - Фосфор 617 mg - Магнезий 134 mg - Желязо 6,9 mg - Цинк 7 mg
Външен вид: Прах, наличие на фини частици и влакнести частици. Това може да варира в зависимост от
Цвят: Светло кафяв, златист.
Ароматен профил: Зърнени култури, нотки на карамел, леко печен, придава кръглост.
...Ръчно изработен безглутенов сладкиш. Вкусен сладкиш с мая, приготвен от картофено нишесте, захар, царевично нишесте, постен какао, растителни масла и масло. При опитването му ще можете да разпознаете нотките на карамел, ядки и подправки, благодарение на внимателната и стриктна подготовка, която запазва естествената ароматна сложност на качественото какао.
Достъпен в удобни порции от 35гр с хартиена форма, идеални за носене навсякъде за една богата и вкусна пауза.
...Насладете се на несравнимата и неустоима деликатес. Уникално вкусово изживяване, при което швейцарските Алпи идват в хола ви с всяка хапка.
Ароматен профил на Grand Cru Blüemlisberg 38%: уникален с козе мляко, цветен мед, сметанов карамел, какао и алпийска сол.
...От повече от 40 години компанията GAGET (Био сертифицирана от Ecocert) развива своя опит в проектирането на уникални аромати за хранително-вкусовата промишленост. В своята високотехнологична лаборатория тя създава специални аромати, екстракти от кафе (Арабика, Робуста, смеси Арабика/Робуста), карамели (Ароматен течен карамел, Карамел с морска сол, Карамел с мляко) и плодови смеси (Цитруси, Жълти плодове, Червени плодове, Екзотични плодове, Моркови и Ревен), предназначени за пресни млечни продукти (десертни кремове, йогурти), сладоледи, замразени или млечни десерти, сладкиши и конфитюри.