МОЛИНО МАГРИ - МУКИ, ПОЛУФАБРИКАТИ И УСЪВЪРШЕНСТВА ЗА ПОСТОЯННО ИЗМЕНЯЩИЯ СЕ ПАЗАР
Молино Магри, основана през 1929 г. и разположена в Мармироло, Мантова, предава от пет поколения страстта към изкуството на смилането от баща на син.
Молино Магри е мелничарска компания, която, чрез обработката на селектирана мека пшеница, произвежда широка гама от професионални брашна за хлебопекарство, пицарии, сладкарство, индустрия и ресторантьорство, способни да задоволят всяка пазарна нужда.
Дълбокият дух на иновации, който винаги характеризира работата на компанията, разказва и обединява традицията и територията, в която живее.
Молино Магри е получила и продължава да внедрява множество сертификати, в потвърждение на ангажиментите, поети за гарантиране на качеството и безопасността, съобразявайки се с все по-строги норми за защита на потребителя.
На B2B пазара сме надеждни партньори за професионалистите, предлагайки персонализирани решения за подобряване на производството и качеството на крайния продукт. По-широката визия на компанията е да осигури удовлетворението на нашите клиенти, произвеждайки вкусни, апетитни и здравословни храни. Това е възможно благодарение на сътрудничеството с професионални пицари, хлебари и сладкари.
W: 320 - 330. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, оптимизирана за улесняване на разточването на те...
W: 290 ÷ 310. Професионална смес от меки пшенични брашна, идеална за пица с много висока и въздушна кора.
DOPPIAESSE се получава от смилане на частич...
W: 250 - 260. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с пластичност и сила, за директни теста с умерено втасване. Идеална...
W: 270 ÷ 290. Тип '0' брашно (също налично '00' с минимална поръчка от 1 палет), получено от избрани европейски зърна, характеризиращо се с пластичнос...
Смес от пълнозърнесто пшенично брашно с зародиш и парчета пшеница, дехидратирана закваска. Идеално е за производство на пълнозърнеста римска пица, въз...
Брашно, произведено от италиански зърна, характеризиращо се с голяма пластичност и съдържание на протеини, идеално за прясна паста. Наличен в опаковки...
Смес от брашно от мека пшеница тип '1' с ниска рафинация, семолина от ориз, печено соево брашно с висока абсорбция (смесът абсорбира над 80% вода).
На...
W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постиган...
W: 310 ÷ 330. Тип '1' брашно с ниска рафинация, богато на фибри и минерали. Идеално е за теста с средно/дълго втасване и може да се съхранява до 2 дни...
W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална з...
W: 400 ÷ 420. Тип 55 брашно, получено от най-добрите северноамерикански пшеници, за по-взискателни пицайоли. Идеално е за месене с традиционен метод с...
PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на прясна паста.
С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съд...
W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно...
W: 280 ÷ 300. Брашно от мека пшеница с ниска рафинация, с кълнове от пшеница Mantograno (100% жизнено, 100% италианска верига), предлага перфектен кон...