Logo
Отговаря надеждно
Потвърдено

MOLINO MAGRI SPA

Strada Mantova 13, Marmirolo 46045
Италия
Доставка
Доставка: В световен мащаб
Основан
Основан: 1929
Служители
Служители: 20-49
Тип на доставчика
Info
Производство
Относно нас

56 Продукти и услуги

Search
Next
БРАШНОВ КРОАСАН
W: 320 - 330. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, оптимизирана за улесняване на разточването на те...
Next
DOPPIAESSE БРАШНО - Брашно за пица
W: 290 ÷ 310. Професионална смес от меки пшенични брашна, идеална за пица с много висока и въздушна кора. DOPPIAESSE се получава от смилане на частич...
Next
Фило тесто
W: 250 - 260. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с пластичност и сила, за директни теста с умерено втасване. Идеална...
БРАШНО ЗА ПИЦА ROUTE36 - Брашно
W: 270 ÷ 290. Брашно от меко пшеница тип ‘0’. ROUTE36 е идеалното брашно за Пица на колело и всички обработки, които изискват много разтегливи теста.
БРАШНО ЗА ПИЦА PLUS S
W: 270 ÷ 290. Тип '0' брашно (също налично '00' с минимална поръчка от 1 палет), получено от избрани европейски зърна, характеризиращо се с пластичнос...
Полуготово Пълнозърнесто Пицесто
Смес от пълнозърнесто пшенично брашно с зародиш и парчета пшеница, дехидратирана закваска. Идеално е за производство на пълнозърнеста римска пица, въз...
БРАШНО СВЕЖА ПАСТА
Брашно, произведено от италиански зърна, характеризиращо се с голяма пластичност и съдържание на протеини, идеално за прясна паста. Наличен в опаковки...
Next
Полуготово Тесто за Пица Risocrockizza
Смес от брашно от мека пшеница тип '1' с ниска рафинация, семолина от ориз, печено соево брашно с висока абсорбция (смесът абсорбира над 80% вода). На...
Next
ВЪЗДУШНО БРАШНО
W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постиган...
БРАШНО ЗА ПИЦА УНО 320
W: 310 ÷ 330. Тип '1' брашно с ниска рафинация, богато на фибри и минерали. Идеално е за теста с средно/дълго втасване и може да се съхранява до 2 дни...
Next
Брашно за Гъбест Кекс
W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална з...
ПРОФЕСИОНАЛНО БРАШНО
W: 400 ÷ 420. Тип 55 брашно, получено от най-добрите северноамерикански пшеници, за по-взискателни пицайоли. Идеално е за месене с традиционен метод с...
БРАШНО ЗА СВЕЖА ПАСТА
PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на прясна паста. С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съд...
Next
Кратко тесто
W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно...
ЮБИЛЕЕН СЪРЦЕ ПИЦА БРАШНО
W: 280 ÷ 300. Брашно от мека пшеница с ниска рафинация, с кълнове от пшеница Mantograno (100% жизнено, 100% италианска верига), предлага перфектен кон...

Ключови думи1 ключова дума

Изображения на компанията

Местоположение и контакт

MOLINO MAGRI SPA
AddressStrada Mantova 13, IT-46045 Marmirolo
Изпълнителни директори
Директор по продажбите:
N/A
Директор по продажбите:
N/A

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play