...Произвеждаме всички видове зехтин:
Екстра Вирджин Зехтин:
Произвежда се от първото студено пресоване на маслини с максимална киселинност 0.8° и пероксид 16 meq O2/kg макс.
Вирджин Зехтин:
Също се произвежда от първото студено пресоване на маслини с максимално ниво на киселинност 1.5° и пероксид 20 meq O2/kg макс. Вирджин зехтинът е по-евтин от екстра вирджин, като същевременно запазва най...
... утаяват на дъното, като вода, емулгиран биодизел, киселинност, причинена от концентрации на сяра на дъното.
Puritank дизел разтваря и изхвърля от резервоара по прост и ефективен начин повечето замърсители като мухъл и инертна биомаса. Подобрява работата на двигателя, като го защитава от повреди и износване. Предотвратява запушването на филтъра и замърсените инжектори.
Обработва до 2'000 литра дизел.
...Hendrix UTD GmbH е голям доставчик на немско и турско рафинирано и нерафинирано слънчогледово масло на едро, както в насипно състояние, така и в бутилки. Редовно доставяме само висококачествено и 100% чисто слънчогледово масло, без добавяне на други растителни масла в продукта.
Спецификация:
Влага: 0.10% макс;
Киселинност: 0.50 макс;
Параоксидна стойност: 0.5 макс;
Сапонификационна стойност: 188...
...Регион: Антиокия
Варетал: Колумбия
Височина: 1650м.н.в.
Процес: Измиване
Бележки: Смес от цветя и какао, с много ароматен букет, който предизвиква леко цитрусови нотки в носа. При дегустация, тази цитрусова киселинност става по-очевидна в устата, придавайки на вкуса изтънченост и богатство. Има леки нотки на бадем, които се комбинират с перфектен баланс на киселинност и сладост, което придава...
... плъзгане, също налично с намалена киселинност за чувствителни материали като например полиакетал, като помощно средство за отделяне в технически пластмаси, еластомери и като добавка за течливост и плъзгане в полиолефини.
...Цвят: Чист, блестящ, червен цвят с нюанси на череша, средно-висок слой
Аромат: Силен аромат на зрели плодове: стафиди, сушени сини сливи, фурми, сушени смокини и фино шоколад
Вкус: Умерено сладък с добре интегрирана киселинност, приятна танинност, спомен за мед, течен черен шоколад и лакрица, кръгъл и дълготраен
Препоръчвана температура за консумация: 15℃
Препоръчителни съчетания: Много подходящ...
...Който иска да купи висококачествени кафе зърна, може да избира от почти 100 сорта в нашата кафе печка.
Който иска да се заеме с печенето сам, трябва само да купи зърната като сурово кафе и вече може да започне. При условие, че притежава кафе печка.
За да се уверим, че ароматът, вкусът и разбира се качеството на кафе зърната са на ниво, предлагаме обширен избор. Не само по произход или сорт, но също така и по обработка, вкус, киселинност и много други критерии.
...Нашето ексклузивно производство на зехтин се извършва чрез чисто механични методи, използвайки студено извличане без прилагане на химическа обработка. Винаги се уверяваме, че крайният продукт е с най-високо качество, с изключително ниска киселинност (0,25 – 0,8) и уникални характеристики. Нашето ограничено производство, в комбинация с почти незабавното пресоване (в рамките на 8 - 12 часа), води до изключителен продукт: зехтин с отлично качество и характеристики, определен от красив, отличителен, свеж вкус.
... плодове. Има плътен, богат вкус с по-дълъг послевкус. Също така ни дава отчетлива киселинност, соленост и минерална нотка, която почиства устата. След три или четири години и с развитието на терциерни аромати, става още по-пълно и отлично, отколкото в младостта си.
Хранителни комбинации: Виното се съчетава добре с риба и предястия, които не притежават твърде интензивни аромати.
...Функциите и характеристиките на тези две форми на слюнка са различни, така че получените резултати предоставят бърза диагноза и стават отличен инструмент за комуникация с вашия пациент.
Предимства
Наблюдавайте слюнкоотделянето, вискозитета и консистенцията на нестимулираната слюнка. Това ще ви предостави информация за начина на живот на вашия пациент и последствията от него върху устното му здраве.
Оценете pH на слюнката. Това ще определи нивото на киселинност и евентуалния риск (ерозия, кариес...
...Съставки
Съставки
Минерална вода (80%), захар, екстракт от листа на индийски черен чай (1,5%), фруктоза (0,5%), аромати, киселинност - лимонена киселина, лимонов сок (0,1%) от концентрат, антиоксидант - аскорбинова киселина
Забележки
Опакован в стъклено съкровище, напомнящо на опаковките на ориенталските парфюми, този чай ни пренася в луксозен и модерен свят! Изключителна смес, направена с листа...
...Зехтин, произведен директно от маслини и само с механични методи. Зехтинът KTIMA NTOUKA Extra Virgin от избрани сортове Athinolia и Koroneiki, от плодородната земя на Пелопонес и Превеза, има мек вкус и ниска киселинност.
...Бразилски профил, който улавя най-класическата същност на тероара. Моджана е растящ регион, който ни предлага чаша, изразяваща лешник, цитрусова киселинност и тежко тяло.
...соковито и ароматно. Вкусът е сладък с почти никаква киселинност. Високо съдържание на захар.
РАЗМЕР НА ПЛОДОВЕТЕ: Среден до голям. Равномерно размери.
ЖЪТВАНЕ: Началото до средата на октомври.
ТЪРГОВСКО ИЗПОЛЗВАНЕ:
Страхотна визия и сладко десертно ябълка. Дървото издържа много добре на слана. Много продуктивно и с отлична способност за съхранение, хладилно съхранение до март, и в CA съхранение до юни.
...Въпреки че произлиза от кръстоска, Super Lemonhaze е цвете с ясно изразен характер! Нейните големи, блестящи пъпки излъчват аромат, който е едновременно лимонов и пикантен, с нюанси на мускус и черен пипер. Между свежест и острина, сладост и киселинност, енергия и успокоение, този сорт CBD е успял да се възползва от своите парадокси за изненадващ резултат, ода за живота и смелостта!
...La Canaille Spirit Hibiscus е точно като своята по-голяма сестра, ние се постарахме да подберем най-добрите съставки от тук и там: леката киселинност на хибискуса, сладката горчивина на вербената... перфектно омекотени от съчетанието на меда и нашите ябълки, събрани в пълна зрялост, няма да оставят небцето ти безразлично.
... според теглото
Намерете в всеки бонбон CBD следния състав:
CBDdiol (CBD) с широк спектър 5mg
сладост от захар и глюкозен сироп
загустител желатин (свински), киселинност
Регулатор на киселинността лимонена киселина
аромати
оцветители синьо блестящо, жълто коцинел, куркумин
консерванти сорбат на калий, рапично масло
Кутия от рециклируем PET. Помислете за разделно събиране!
Препоръка за употреба
Препоръчваме да приемате 2 до 3 гъбки CBD на час в края на деня. Не приемайте бонбон CBD преди шофиране. Не давайте на бременни или кърмещи жени.
...отлично се комбинира с бисап. В Сенегал това е плодът, който често се използва в рецептите, благодарение на сочната и ароматна си плът.
Освен това, рецептите са разнообразни, сокът от бисап, известен със своите ползи, може да се консумира натурален или по-сладък, в зависимост от желаната киселинност. Може също да се използва стевия, мед, агаве сироп или кленов сироп за подслаждане.
...Както започна с ябълката, така скоро се превърна в история на успеха: Днес Pfanner е един от най-големите производители на ябълки в Европа. За 1 литър 100% ябълков сок Pfanner се обработват около 1,5 кг пресни, сочни ябълки, които впечатляват със своя плодов и свеж вкус, както и с балансирано съотношение между сладост и киселинност.
100% Ябълка
- 100% ябълков сок
- Без добавена захар
- Енергийна стойност 43 kcal на 100ml
- Наличен в опаковки 2,0l Tetra Rex | 1,0l SIG combidome | 0,33l кен | 0,2l Tetra Slim...
...Можете да хапнете Боскуп, това голямо добро селско ябълка. Но също така е много ценен за готвене, с неговия сладък вкус и перфектен нюанс на киселинност. Вкусът му е свежо-кисел и изключително изискан.
Наличен от октомври до февруари.
... голямо мнозинство от фермерите. Това какао се събира от малки производители, които отглеждат, ферментират и сушат собственото си какао.\n\nHarvest\nОктомври – Ноември и Май – Юни\n\nGenetics\nГенетика Тринидарио с малки проценти Криоло и Форостеро\n\nPost Harvesting Process\nЗърната от всяка ферма се ферментират отделно. Ферментацията се извършва в дървени кутии за период от 5 до 7 дни. Сушенето се извършва на дървени маси за около една седмица.\n\nFlavour\nСредно тяло с приятна цитрусова киселинност и ярки нотки на сушени боровинки с ядков завършек."}...
...Абрикос (80%)*, Захар от тръстика*, Киселинност: Концентриран лимонов сок*, Желиращо вещество: плодова пектин.
Срок на годност: дата на производство +2 години
Нетно тегло: 420г
Брутно тегло: 674г
Съдържание на плодове: 80г
Съдържание на захари: 33г
* Продукти от биологично земеделие.
Суровини от земеделие на ЕС и извън ЕС.
Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се консумира бързо.
Референтен номер: АбрикосКомпотБиоФр1...
...Този сорбет е свежа и екзотична среща между два изключително вкусни плода - мангото носи своята кремообразност и закръгленост; що се отнася до плода на страстта, неговото присъствие е подчертано от ненадминатия му вкус и лека киселинност.
Задължително за любителите на екзотични плодове.
Нашите сладоледи и сорбети се приготвят в нашата работилница по оригиналните ни рецепти, използвайки...
...Параформалдехид, известен също като формалдехидна смола, е индустриален химикал. Той се използва в индустрии като производство, земеделие и медицина. Получава се като страничен продукт от полимеризацията на формалдехид. Когато химикалът се деполимеризира, той отново дава формалдехид. Химичната формула на параформалдехид е C2H6O2.
Пепел (%): 0.70
Киселинност (%): 0.018
PH стойност (10°, 25°C): 5.5-5.6
Олово: 0.00001
Точка на топене: 120°C...
...То се предлага на пазара в съответствие с следните наименования и определения. Идеално за пържене, тъй като запазва характеристиките си дори при високи температури.
Вкус: Балансиран Киселинност: По-малко от 1 % Точка на димене: 460°F / 238°C...
...Екстра върджин зехтинът от Чиленто е ценен продукт, получен чрез механично смилане без използването на химически вещества. От родината на Средиземноморската диета, идеалната подправка за обогатяване на ястията ви. EVO Ama има киселинност под 0,8%, трябва да има високо съдържание на полифеноли и ниско съдържание на пероксиди, тези характеристики се превръщат в ползи за здравето. Всъщност екстра...
...Сортове: Каберне Фран, Каберне Совиньон, Малбек, Пти Вердо, Мерло
Дегустация: Мощно вино с красив баланс между киселинност и танини. Това вино обикновено се съчетава добре с птици, говеждо или дивеч.