... спецификации, необходими за задоволяване на всяко търсене. Нашето производство е сертифицирано с интегрирана система за управление на културите, с умерена интензивност, плодова вкус и киселинност до 0.3%. Сортът на нашите маслинови дървета е Коронеики. С радост обявяваме, че получихме бронзов медал на Международния конкурс за екстра върджин зехтин в Лос Анджелис през 2012 година. Продуктът може да бъде доставен в каквато и да е форма, която може да изисквате (бутилки от 250 мл, 500 мл, 750 мл, 1л и кутии от 3л и 5л) свържете се с www.belia.gr, betty@belia.gr...
... характеристики са ниска киселинност, златисто-жълт цвят, лека текстура, отличителен аромат и деликатен вкус. Добавяйки към тези естествени атрибути човешките фактори на опит и страст, резултатът е един от най-добрите зехтини в света.
... идентичност на нашите вина, решихме да отглеждаме органично. Медта и сярата, заедно с индуктора на устойчивост, направен от водорасли, помагат на растението да усвоява по-добре веществата и да се бори по-добре с болестите. Високият процент варовик в нашите почви допринася за създаването на киселинност и, следователно, потенциал за стареене, и се комбинира с вятъра, който постоянно духа над лозята, което помага за развитието на ароматичното богатство на гроздето. Вниманието към всяко отделно лозе или маслиново дърво е въпрос на семейна традиция и култура, нещо, което носим дълбоко в себе си.
... и 20% средно, 30% за горивен мъх и 8-12% за влакнест мъх. 2. Пепел: около 6% 3. Водна суспензия е свързана 1 : 7 4. Киселинност pH 2.5- 3.5, 3.5-5.5, 5.5-6.5 5. Влажност е 45 до 60% 6. В сухия мъх е 94 до 99% органична маса 7. Структура: S (0-10, 0-20, 0-30, 0-40mm) Опаковка: 1. H2 - H4, слабо разложен, (по-бял), опакован в големи бали от 4.5 и 6 куб. м. 2. H2 - H4, средно разложен, опакован в големи бали от 4.5 и 6 куб. м., 250 лт бали и 150 лт бали. 3. Субстрат (5.5-6.5pH) опакован в 80 или 250л бали.
...Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Много интензивен плодов аромат. Вкус на пресни плодове с нотка на пикантност. AOVE Филтрирано. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO SUAVE С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД, е синоним на качество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Плод.
Snuguers е компания, базирана в Аликанте (ИСПАНИЯ), която се специализира в търговията с единствената енергийна напитка, която при стайна температура се обогатява с оригиналния си вкус. (студена или гореща) Успехът на Snuguers се дължи на вкуса на карамел и плодовата си киселинност, което е добро време за промяна на навиците за консумация на енергийни напитки. Каним ви да опитате нашия продукт...
... разберем по-добре техните нужди и да им предложим най-добрите продукти. Нашият основен продукт е EVNIA, премиум EVOO, произведен в региона на Пелопонес, който ви предлага изискан продукт с минимални нива на киселинност и хармонично съотношение на плодови, пикантни и горчиви вкусове. Деликатес, който да задоволи най-взискателния небце, достъпен за всяко домакинство!
ОЛИВА ОТ ЗЕЛЕНИ ЗЛАТНИ ОЛИВКИ EXTRA VIRGIN FRANTOI CUTRERA
Търговия на едро и дребно с екстра върджин зехтин тел. 22 240 29 09
В нашия магазин предлагаме сицилиански зехтин Frantoi Cutrera, истинската и уникална кралица на италианската кухня, чийто суровини се събират на ръка и се пресоват на студено (киселинност ≤0,5). Носител на златен медал по време на New York International Olive Oil...
...Обработката се извършва по традиционния метод с каменни мелници и с единствено студено пресоване.
Полученото екстра върджин олио, освен че има много ниска киселинност, е ароматно, богато на аромати и с характерен плодов вкус: истинска преса от маслини!
Земеделската фирма "Ле Фарние" е сертифицирана като биологична фирма (ccpb) ОПАКОВКИ: КАНИСТЪР от литри 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; СТЪКЛЕНА БУТИЛКА от литри 0,25 и 0,75; ГЛИНЕН СЪД, емайлиран и ръчно рисуван от литри 4; 0,75; 0,25.
Извършват се доставки до дома в Италия и Европа.
Пълен списък с цени на сайта www.agriturismolefarnie.it...
Произведени от френското хлебарство, хлябовете от серията Le Pain Héritage на Délifrance се пекат в каменна пещ, което им придава свежа среда и неустоимо хрупкава коричка. Серията включва хлябове за споделяне, сандвичи и индивидуални хлябове и се предлага в три уникални и вкусни рецепти: Зърнени (с плодовите и печените нотки, както и хрупкавостта на зърнените семена), Пулиш (с деликатни аромати на зърнени храни и сладък бадем) и Закваска (с по-изразени нотки: лека киселинност, нотки на ръж и закваска).
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.
... все още не е напълно оценил гръцкия и критския зехтин. Целта ни е да бъдем част от движението, което да информира света какво съкровище се крие в гръцкия зехтин. Създадохме зехтин с ниска киселинност, деликатен и сложен на вкус, който е подходящ за най-взискателната гурме маса или за най-простата селска трапеза. Създадохме фин зехтин, който може да бъде оценен в най-чистия си вид и в изисканата...
... дехидратацията, умората, ниската кръвна захар и стомашната киселинност могат да допринесат за това да се чувствате по-малко от най-доброто на следващия ден след пиене, основна причина за неприятностите е натрупването на ацеталдехид - токсично съединение, произведено от черния ви дроб, докато разгражда алкохола - и химикал, който е 40 пъти по-вреден за тялото от самия алкохол. Известно е, че натрупването...
... hosuiler. Следователно, узряването им завършва през втората половина на август. Плодовете, които са доста сладки, имат ниска киселинност и хрупкава текстура. Третият сорт, chojurolar, е по-голям от другите (средно 400 г и 8 см в диаметър), но все още е сочен и хрупкав. Този сорт, роден в Япония през 1895 г., е най-популярният nashi сорт заради размера си. Може да се съхранява в хладилник до шест месеца.
... от първото студено пресоване и имат ниско ниво на киселинност (показател за качеството на зехтина). Екстра върджин зехтинът има зеленикав цвят и маслинов вкус. В Полша вече ни се довериха много известни и признати като най-добри ресторанти, както и индивидуални клиенти. Поради голямото търсене на нашите продукти беше открит онлайн магазин, чрез който можете да поръчате нашите продукти и те ще бъдат доставени на посочения адрес в рамките на 48 часа. В нашия асортимент имаме и органичен зехтин от първото пресоване. Сърдечно ви каним да си сътрудничим.
... постоянен надзор на опитни маслодайни техници - и всичко това от любов към зехтина. Всички зехтини са от най-висок клас, с много ниско ниво на киселинност (от 0,10% до максимум 0,18%), с огромно количество полифеноли. Неговото качество се потвърджава от присъствието в международния каталог Flos Olei - 250-те най-добри зехтина в света. Зехтините са моно сортови - тоест всеки е произведен от различен сорт...
Ние сме компания, базирана в източната част на Средиземно море, провинция Хатай в Турция (древногръцки Антиохия), известна с ръчно подбраните, плодови зехтини. Можем да предоставим зехтини с много качества, като екстра върджин с максимум 0,8 % киселинност на много конкурентни цени. Моля, не се колебайте да се свържете с мен за допълнителна информация или какъв вид зехтини ви интересуват. С най-добри пожелания...
... и нежността на велико кафе, без киселинност или горчивина. На нашия сайт ще намерите иновативни и много здрави капсулни машини Caffitaly с широк избор от капсули, с резултат, достоен за истинско "бистро" кафе, без...
... събрани зеленчуци, които придават целия натурален вкус на нашите продукти.
Без консерванти и добавки: Когато събираме доматите в оптималния момент на зрялост, постигаме подходящия цвят и баланс между киселинност и захари, което ни гарантира естествена консервация без нужда от добавки.
На бавен огън: Както приготвено в къщи, използвайки най-добрите зеленчуци, екстра върджин зехтин и готвене на...
...отглеждане, събиране, извличане, опаковане. Всяка стъпка е деликатна и важна за получаване на зехтин екстра върджин с високо качество. Маслините, от които получаваме нашия зехтин, се събират на ръка, с древния метод на "бачиатура" и се смилат с каменни мелници. Студеното пресоване на получената паста, извършено единствено чрез механични процеси, осигурява зехтин с ниска киселинност (максимум 0,5%). Всичко това се извършва в Каприглия Ирпина и, за по-голяма гаранция, можем да приемем всички, които желаят да видят на живо нашето производство.
...близо до Нафплион, в земята на Арголидата, се произвежда маслиново масло от високо качество, с прозрачност и плодов аромат. Уважението към природата, традиционните техники на събиране, личната грижа и средиземноморската среда ни дават Екстра Екстра Студено Пресовано маслиново масло с ниска киселинност, близо до абсолютната нула.
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ НА НАШАТА КОМПАНИЯ 1995. В АНТАКИЯ-ТУРЦИЯ. МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 1,5) ЕКСТРА ВИРДЖИН МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 0,8).
Мляко от Украйна, с включена доставка. Мазнини 3,6-3,9; Киселинност 16-18; Плътност 0,27; Батерии 800.000; Срок на годност 7 дни. Оперативно количество от 24 до 100 тона на ден. Преди заминаване, млякото се анализира с анализатор, ако докладът е в съответствие с рамковото споразумение, камионът се запечатва и тръгва. Цената подлежи на договаряне, но със сигурност е по-ниска от италианския пазар. Сертификат за качество. Евген Мицак Тел. 3275857751 Skype: EugenioMytsak...
Нашата компания се занимава с маслини и зехтин. Предлагаме натурален екстра върджин зехтин, натурален първи зехтин, рафиниран зехтин и различни видове маслини на нашите клиенти. Имаме капацитет да предлагаме зехтин както в насипно състояние, така и в бутилки. Нашите продукти се получават от маслини от регионите Измир, Маниса и Айвалък. Процентът на киселинност варира между 0,5% и 1%. Имаме намерение да установим връзки с надеждни партньори в сектора и да изнасяме нашите продукти.