Гърция, Thessaloniki
... спецификации, необходими за задоволяване на всяко търсене. Нашето производство е сертифицирано с интегрирана система за управление на културите, с умерена интензивност, плодова вкус и киселинност до 0.3%. Сортът на нашите маслинови дървета е Коронеики. С радост обявяваме, че получихме бронзов медал на Международния конкурс за екстра върджин зехтин в Лос Анджелис през 2012 година. Продуктът може да бъде доставен в каквато и да е форма, която може да изисквате (бутилки от 250 мл, 500 мл, 750 мл, 1л и кутии от 3л и 5л) свържете се с www.belia.gr, betty@belia.gr...
Гърция, Lesvos
... характеристики са ниска киселинност, златисто-жълт цвят, лека текстура, отличителен аромат и деликатен вкус. Добавяйки към тези естествени атрибути човешките фактори на опит и страст, резултатът е един от най-добрите зехтини в света.
Гърция, Agrinio
Итака е отлично екстра върджин зехтин от най-висок клас, с богат аромат и много ниска киселинност.
... идентичност на нашите вина, решихме да отглеждаме органично. Медта и сярата, заедно с индуктора на устойчивост, направен от водорасли, помагат на растението да усвоява по-добре веществата и да се бори по-добре с болестите. Високият процент варовик в нашите почви допринася за създаването на киселинност и, следователно, потенциал за стареене, и се комбинира с вятъра, който постоянно духа над лозята, което помага за развитието на ароматичното богатство на гроздето. Вниманието към всяко отделно лозе или маслиново дърво е въпрос на семейна традиция и култура, нещо, което носим дълбоко в себе си.
Литва, Ringaudai
... и 20% средно, 30% за горивен мъх и 8-12% за влакнест мъх. 2. Пепел: около 6% 3. Водна суспензия е свързана 1 : 7 4. Киселинност pH 2.5- 3.5, 3.5-5.5, 5.5-6.5 5. Влажност е 45 до 60% 6. В сухия мъх е 94 до 99% органична маса 7. Структура: S (0-10, 0-20, 0-30, 0-40mm) Опаковка: 1. H2 - H4, слабо разложен, (по-бял), опакован в големи бали от 4.5 и 6 куб. м. 2. H2 - H4, средно разложен, опакован в големи бали от 4.5 и 6 куб. м., 250 лт бали и 150 лт бали. 3. Субстрат (5.5-6.5pH) опакован в 80 или 250л бали.
Испания, Cordoba
...Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Много интензивен плодов аромат. Вкус на пресни плодове с нотка на пикантност. AOVE Филтрирано. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO SUAVE С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД, е синоним на качество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Плод.
Испания, Alicante
Snuguers е компания, базирана в Аликанте (ИСПАНИЯ), която се специализира в търговията с единствената енергийна напитка, която при стайна температура се обогатява с оригиналния си вкус. (студена или гореща) Успехът на Snuguers се дължи на вкуса на карамел и плодовата си киселинност, което е добро време за промяна на навиците за консумация на енергийни напитки. Каним ви да опитате нашия продукт...
Гърция, Athens
... разберем по-добре техните нужди и да им предложим най-добрите продукти. Нашият основен продукт е EVNIA, премиум EVOO, произведен в региона на Пелопонес, който ви предлага изискан продукт с минимални нива на киселинност и хармонично съотношение на плодови, пикантни и горчиви вкусове. Деликатес, който да задоволи най-взискателния небце, достъпен за всяко домакинство!
ОЛИВА ОТ ЗЕЛЕНИ ЗЛАТНИ ОЛИВКИ EXTRA VIRGIN FRANTOI CUTRERA Търговия на едро и дребно с екстра върджин зехтин тел. 22 240 29 09 В нашия магазин предлагаме сицилиански зехтин Frantoi Cutrera, истинската и уникална кралица на италианската кухня, чийто суровини се събират на ръка и се пресоват на студено (киселинност ≤0,5). Носител на златен медал по време на New York International Olive Oil...
Италия, Altomonte
...Обработката се извършва по традиционния метод с каменни мелници и с единствено студено пресоване. Полученото екстра върджин олио, освен че има много ниска киселинност, е ароматно, богато на аромати и с характерен плодов вкус: истинска преса от маслини! Земеделската фирма "Ле Фарние" е сертифицирана като биологична фирма (ccpb) ОПАКОВКИ: КАНИСТЪР от литри 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; СТЪКЛЕНА БУТИЛКА от литри 0,25 и 0,75; ГЛИНЕН СЪД, емайлиран и ръчно рисуван от литри 4; 0,75; 0,25. Извършват се доставки до дома в Италия и Европа. Пълен списък с цени на сайта www.agriturismolefarnie.it...
Франция, Labeuvrière
Произведени от френското хлебарство, хлябовете от серията Le Pain Héritage на Délifrance се пекат в каменна пещ, което им придава свежа среда и неустоимо хрупкава коричка. Серията включва хлябове за споделяне, сандвичи и индивидуални хлябове и се предлага в три уникални и вкусни рецепти: Зърнени (с плодовите и печените нотки, както и хрупкавостта на зърнените семена), Пулиш (с деликатни аромати на зърнени храни и сладък бадем) и Закваска (с по-изразени нотки: лека киселинност, нотки на ръж и закваска).
Италия, Campobello Di Mazara
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.
Испания, Cabaces
Студено пресовано екстра зехтин с максимално качество и минимална киселинност. Ексклузивен продукт от Приорат.
Гърция, Heraklion
... все още не е напълно оценил гръцкия и критския зехтин. Целта ни е да бъдем част от движението, което да информира света какво съкровище се крие в гръцкия зехтин. Създадохме зехтин с ниска киселинност, деликатен и сложен на вкус, който е подходящ за най-взискателната гурме маса или за най-простата селска трапеза. Създадохме фин зехтин, който може да бъде оценен в най-чистия си вид и в изисканата...
Обединеното кралство, London
... дехидратацията, умората, ниската кръвна захар и стомашната киселинност могат да допринесат за това да се чувствате по-малко от най-доброто на следващия ден след пиене, основна причина за неприятностите е натрупването на ацеталдехид - токсично съединение, произведено от черния ви дроб, докато разгражда алкохола - и химикал, който е 40 пъти по-вреден за тялото от самия алкохол. Известно е, че натрупването...
Турция, Izmir
... hosuiler. Следователно, узряването им завършва през втората половина на август. Плодовете, които са доста сладки, имат ниска киселинност и хрупкава текстура. Третият сорт, chojurolar, е по-голям от другите (средно 400 г и 8 см в диаметър), но все още е сочен и хрупкав. Този сорт, роден в Япония през 1895 г., е най-популярният nashi сорт заради размера си. Може да се съхранява в хладилник до шест месеца.
Полша, Marki
... от първото студено пресоване и имат ниско ниво на киселинност (показател за качеството на зехтина). Екстра върджин зехтинът има зеленикав цвят и маслинов вкус. В Полша вече ни се довериха много известни и признати като най-добри ресторанти, както и индивидуални клиенти. Поради голямото търсене на нашите продукти беше открит онлайн магазин, чрез който можете да поръчате нашите продукти и те ще бъдат доставени на посочения адрес в рамките на 48 часа. В нашия асортимент имаме и органичен зехтин от първото пресоване. Сърдечно ви каним да си сътрудничим.
Полша, Poznań
... постоянен надзор на опитни маслодайни техници - и всичко това от любов към зехтина. Всички зехтини са от най-висок клас, с много ниско ниво на киселинност (от 0,10% до максимум 0,18%), с огромно количество полифеноли. Неговото качество се потвърджава от присъствието в международния каталог Flos Olei - 250-те най-добри зехтина в света. Зехтините са моно сортови - тоест всеки е произведен от различен сорт...
Турция, Hatay
Ние сме компания, базирана в източната част на Средиземно море, провинция Хатай в Турция (древногръцки Антиохия), известна с ръчно подбраните, плодови зехтини. Можем да предоставим зехтини с много качества, като екстра върджин с максимум 0,8 % киселинност на много конкурентни цени. Моля, не се колебайте да се свържете с мен за допълнителна информация или какъв вид зехтини ви интересуват. С най-добри пожелания...
Франция, Thonon Les Bains
... и нежността на велико кафе, без киселинност или горчивина. На нашия сайт ще намерите иновативни и много здрави капсулни машини Caffitaly с широк избор от капсули, с резултат, достоен за истинско "бистро" кафе, без...
Испания, Murcia
... събрани зеленчуци, които придават целия натурален вкус на нашите продукти. Без консерванти и добавки: Когато събираме доматите в оптималния момент на зрялост, постигаме подходящия цвят и баланс между киселинност и захари, което ни гарантира естествена консервация без нужда от добавки. На бавен огън: Както приготвено в къщи, използвайки най-добрите зеленчуци, екстра върджин зехтин и готвене на...
Италия, Capriglia Irpina
...отглеждане, събиране, извличане, опаковане. Всяка стъпка е деликатна и важна за получаване на зехтин екстра върджин с високо качество. Маслините, от които получаваме нашия зехтин, се събират на ръка, с древния метод на "бачиатура" и се смилат с каменни мелници. Студеното пресоване на получената паста, извършено единствено чрез механични процеси, осигурява зехтин с ниска киселинност (максимум 0,5%). Всичко това се извършва в Каприглия Ирпина и, за по-голяма гаранция, можем да приемем всички, които желаят да видят на живо нашето производство.
Гърция, Midea Nafplio
...близо до Нафплион, в земята на Арголидата, се произвежда маслиново масло от високо качество, с прозрачност и плодов аромат. Уважението към природата, традиционните техники на събиране, личната грижа и средиземноморската среда ни дават Екстра Екстра Студено Пресовано маслиново масло с ниска киселинност, близо до абсолютната нула.
Италия, Andria (Ba)
ЕКСТРА ВИРДИНО МАСЛО CTV CORATINA МАКС. Киселинност 0,3...
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ НА НАШАТА КОМПАНИЯ 1995. В АНТАКИЯ-ТУРЦИЯ. МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 1,5) ЕКСТРА ВИРДЖИН МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 0,8).
Украйна, Dnipropetrovsk
Мляко от Украйна, с включена доставка. Мазнини 3,6-3,9; Киселинност 16-18; Плътност 0,27; Батерии 800.000; Срок на годност 7 дни. Оперативно количество от 24 до 100 тона на ден. Преди заминаване, млякото се анализира с анализатор, ако докладът е в съответствие с рамковото споразумение, камионът се запечатва и тръгва. Цената подлежи на договаряне, но със сигурност е по-ниска от италианския пазар. Сертификат за качество. Евген Мицак Тел. 3275857751 Skype: EugenioMytsak...
Турция, Manisa
Нашата компания се занимава с маслини и зехтин. Предлагаме натурален екстра върджин зехтин, натурален първи зехтин, рафиниран зехтин и различни видове маслини на нашите клиенти. Имаме капацитет да предлагаме зехтин както в насипно състояние, така и в бутилки. Нашите продукти се получават от маслини от регионите Измир, Маниса и Айвалък. Процентът на киселинност варира между 0,5% и 1%. Имаме намерение да установим връзки с надеждни партньори в сектора и да изнасяме нашите продукти.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play