... разработена в продължение на години изследвания и експерименти, работейки заедно с експерти по дегустация на зехтин, готвачи и кулинарни критици с единствената цел да се създаде отлично масло, което да завладее дори най-взискателните и изискани небца. Масло с много ниска киселинност, получено чрез студено пресоване и подходящо за всякакъв вид ястия. Нашите маслини се събират в първоначалната им...
... производства в защита на типичността на агро-хранителните продукти, разработването на "персонализирани" култури изключително за своите клиенти. В млечния сектор предоставя селектирани автохтонни ферменти от районите на производство на сирена DOP, както и ферменти за производство на йогурт, масло и ферментирали млека, култури на плесени в течна форма и мая. За сектора на колбасите, автохтонни култури за колбаси с мек вкус, свързани с италианската традиция, култури с конкретно анти-Листерия действие, култури с висока киселинност, покривни плесени. Майчински култури за хляб.
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
Volante е международна компания, която произлиза от страстта към зехтина от първокласно качество и необходимостта от съвършенство в неговото потребление. Комбинирайки традиционно богатство с прилагането на най-новите технологии, максимизираме качеството на продукта, предлагайки по-добър зехтин за по-взискателни клиенти. Volante предлага зехтин от първокласно качество, с минимална киселинност от...
... на високото съдържание на разтворими вещества и захар, ниската киселинност, светложълтата кора и кехлибареното си вътрешно съдържание. От основаването си, името Natura символизира премиум вкусни сушени смокини. Нашето предприятие е разположено в централната част на световноизвестните смокинови градини. В това отношение активно участваме във всички етапи от процеса, за да осигурим високо качество за нашите клиенти.
...Дълбокото уважение към нашата земя ни насочи към органичното. Сто и петнадесет хектара се простират от река Пиаве в Венето до хълмовете на Валдобиадене и до Фриули. Обединени от нашите ценности, можем да различим три марки: i Cru: резултат от нашата любов към земята и природата. Пълнотелни, добре структурирани и ароматни вина, сложни и значими. il Tralcetto е История: млади и свежи вина, приятно балансирани с освежаваща киселинност. Опаковката е характерна с малка лоза, увита около врата на бутилката, като символ на нашата традиция. i Collinari, пенливите вина.
... киселинност на олеиновата киселина е максимум 0.8%. а-В натуралния студено пресован зехтин задължително трябва да присъства характерната плодовост на маслината, горчивина и пикантност. При някои сортове маслини и при ранно прибиране горчивината и пикантността могат да бъдат по-високи. Но органолептично не трябва да има никакви дефекти, лоши миризми или вкусове. Натуралните зехтини са като прясно изцеден сок от плодове. Те са изключително богати на витамини и минерали.
... максимално 0,5% киселинност. Ние можем да подготвим всякакви стъклени бутилки, пластмасови PET бутилки и кутии от 125 мл до 5 л. Готови сме да ви обслужим с нашите собствени марки, както и с всякакви поръчки за частни етикети, поискани от клиенти.
Нашата стогодишна маслинова градина, отглеждана според принципите на биологичното земеделие и вписана в списъка на производителите на най-старата италианска D.O.P. зона, Aprutino-Pescarese, произвежда екстра върджин зехтин с отлично качество. Плодова и ароматна, с цвят от светло зелено до златисто жълто и с особено ниска маслена киселинност. Нежният вкус се адаптира към употребата на всички видове ястия, тъй като не покрива вкуса на отделните храни и е оценяван от любителите на добрия биологичен зехтин.
...HomyMade, Лда, най-доброто качество и сертифицирани продукти. Нашата основна цел е просто да разкрием и търгуваме с най-добрите регионални продукти, произведени в Португалия. От Траз-ош-Монтеш, с "девет месеца зима и три от 'ада'", където зехтинът има уникалната си среда, с различни степени на киселинност, от най-чистия, който някога сте опитвали, череши и бадеми процъфтяват. Зимният сезон, в...
Като малко семейно предприятие, с наши маслинови насаждения на юг от региона Каламата в Гърция, произвеждаме от 2002 година плодово, меко зехтин от клас „extra virgin“. В нашата мануфактура в Ритберг, в окръг Гютерсло, създаваме от него нашите билкови масла.
Голяма селекция от балсамико също е част от нашите ръчно изработени продукти. Тези плодови оцети, обогатени с билки и плодове, се редуцират до кремообразен дресинг с ниска киселинност.
В търсенето на висококачествени хранителни продукти открихме сродни семейства, от които директно закупуваме продукти и ги предлагаме в нашия асортимент.
... транспорт. Приложения: Измерване на енергия, индустриално или за таксуване, защита от свръхинтензивности, защита от претоварване на земята и измерване на хомополярни токове. Нашите трансформатори са проектирани да издържат на външни или вътрешни условия, както и на тежки условия, причинени от наличието на влага, гориво, сол, масло, слънце, вода, топлина, студ, киселинност на въздуха, вибрации, механични удари и прекъсната електрическа сигнализация.
...Отглеждан изключително на едно имение под заснежените върхове на планината Хермон, местните маслини Сури и Балади се отглеждат органично, ръчно се берат и се извлекат на студено, за да произведат зехтин с ниска киселинност (<0.37%), нисък пероксид (<3.98), супер екстра върджин, богат на антиоксиданти и здравословни полифеноли. Haramoun балансира ароматна плодова нотка, горчивина от бадемова кора и топъл пипер, и е перфектно съчетан с прясна средиземноморска салата или гриловано бяло риба.
... най-добрите реколти в света, преминават през изкуството на смесването, за да се постигнат кремообразност, плътност, горчивина, киселинност, мирис и дълготрайност;
- Тези сензорни аспекти се запазват и по време на опаковането, за да се съхранят органолептичните характеристики на продукта, избягвайки контакт с газове, влага, светлина и други външни фактори, които биха могли да повредят такъв лесно...
... плодове с ядки (круша, ябълка и лимон); на вкус е широко с много добре съчетани плодови нотки и леко горчиво, което го прави изключително дълготрайно, с дълъг и много приятен послевкус.
VIÑA ENXIDO - Вино, произведено от смес от местни сортове (Treixadura, Godello, Torontes, Lado) и сорта Херес. Цветът е бледо жълт, прозрачен, блестящ. Средна плодова интензивност, тревисти нотки; на вкус е много дълго и дълготрайно, с флорални и цитрусови (лимон) нотки, с голям баланс и подходяща киселинност.
Произвеждаме зехтин от маслините, отглеждани в нашите маслинови градини в Егейския и Вътрешен Егейски регион, където се произвеждат най-вкусните зехтини в света. Зехтините от този регион имат ниска киселинност и уникален аромат, който предлага различен вкус. В началото на октомври, когато маслините все още са зелени, те се събират внимателно по време на ранната реколта, без да докосват земята, и...
Theleis Зехтин
Зехтините, получени от маслиновите дървета в района на Гейкили, наричан перлата на Северно Егейско море и очароващ със своята зеленина, се съчетават с дизайнерските бутилки на марката Theleis. По този начин се получава уникален вкус, който обогатява както ястията, така и салатите.
Нова Вкусова Изненада в Кухнята
Този зехтин с 0,5% киселинност може да бъде считан за един от...
... концентрацията до събиране на параметри като pH, киселинност, цвят и санитарно състояние. Цялото проектиране и производство се извършва в нашите лаборатории, в съответствие с указанията на сертифицирана система за качество UNI EN ISO 9001:2008. Инструментите на Relco Instruments са разпространени в над 50 държави по света.
...Производител на оборудване за фармацевтичната, козметичната и хранителната индустрия. Автоматизирани ферментатори. Скидове и платформи за инактивация, абсорбция, филтрация и киселинност. Производител на лабораторни кремомесители, пилотни и индустриални серии. Машини за производство на супозитории. Кабини за високо налягане за почистване на вътрешността/външността на контейнери и малки мобилни...
...контролирани по киселинност сосове, които да придружават солените закуски. В Sounas нашата цел е да предоставим качествено обслужване на нашите клиенти, като се ангажираме с производството, обработката и доставката на продукти, които са безопасни, с последователно високо качество и отговарят на текущите законодателни и специфични изисквания на клиентите. За да постигнем това, компанията ще осигури...
Произведени с майсторството на френската пекарна, хлябовете от серията Le Pain Héritage на Délifrance се пекат в каменна пещ, която им придава свежа среда и неустоимо хрупкава коричка. Серията включва хлябове за споделяне, сандвичи и индивидуални хлябове и се предлага в три уникални и вкусни рецепти: Зърнени (с плодови и печени нотки, както и хрупкавостта на зърната), Пулиш (с деликатни аромати на зърнени храни и сладък бадем) и Закваска (с по-изразени нотки: лека киселинност, нотки на ръж и закваска).
... международни награди (златни, сребърни и бронзови медали) - Екстра върджин зехтин. Има много добро качество, интензивен аромат и вкус с зеленикав цвят, 0,2º киселинност. Бутилира се под марката "Фуенте Пена" - Върджин зехтин. Има по-мек аромат и вкус, и зеленикав цвят с жълти оттенъци (марка "Фуенте Пена"). Качеството е сертифицирано по международни стандарти ISO 9001 и ISO 22000. Нека консумираме зехтини! Това е много здравословен продукт, принадлежащ на средиземноморската диета (Нематериално наследство на човечеството) и предотвратява холестерола и стареенето на клетките.
... BAHÍA. Нашето вино Албариньо е 100% от сорта Албариня, който произлиза от собствените ни лозя. Всяка реколта е напълно различна, зависи от всяка жътва, а вкусовете винаги са плодови, с интензивна суха или полусуха нотка, нормалната киселинност на Албариня и гроздето му успява да „плаче“ в чашата, а златистият оттенък, който е вроден, се подчертава с финото декантиране и се добавя като жив орган в бутилката. Просто изключително.
Предлагаме за продажба в чужбина висококачествено зехтин с киселинност до 1%, както и отлично екстра върджин зехтин с киселинност от 0,2% до 0,8%.
Също така предлагаме за продажба в чужбина маслини от всички видове, зелени и черни.
... плодов вкус, горчивина и горчивост на зелените маслини се усещат с лека интензивност.
Условия за съхранение: Можете да съхранявате зехтина си при 18 °C в хладна, светла и безвлажна среда или в хладилника.
Киселинност: Макс. 0.6%
Аромат: Лек
Период на реколта: 15 октомври - 15 декември
Време за производство: В рамките на 5 часа
Регион: Ахисар...
...Зехтинът ВИРДЖИН ЕКСТРА не филтриран произхожда от каталонската земя на РЕУС.
ТЕРРА КАТАЛАНА е семейната компания, която произвежда и продава този зехтин Вирджин Екстра - Не филтриран - 100% натурален. Нашите маслини са "АРБЕКИНИ" - малки и деликатни, известни по целия свят с качеството на зехтина, който произвеждат, съчетавайки лекота, мекота и финес. Неговият вкус, плодовият му аромат и много ниската му киселинност (процент < 0,5%) правят нашия зехтин ВИРДЖИН ЕКСТРА несравним.
... с правилна скорост на подаване и оптимално отводняване, допълнена с Kornet Система за покритие на силозната яма, с която предлагаме ефективно и икономично решение. Увеличете производството на мляко с Kornet, свежото грубо фуражно количество не може да липсва. Нашите бетонни елементи за силозните ями разполагат с оптимална защита от киселинност (екологичен клас XA3) и са подходящи за употреба в...
... да увеличаваме обемите на продажбите си. В Италия разпространяваме екстра върджин зехтин от Испания, регион Андалусия, който се отличава с нисък процент киселинност, докато в чужбина изнасяме в страни като Испания, Чехия, Великобритания, Португалия, продукти под нашата марка DIBELLO.
От 1 януари 2022 г. беше открито седалището в Пиолетело (МИ), улица 1° Май, 39, където бутилираме екстра върджин зехтин и органичен екстра върджин зехтин, и двете под марката DIBELLO.
ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕОЛИВКОВО МАСЛО ОТ 3 ВИДА ЗА ГОТВЕНЕ, ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ, И САМО ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ БЕЗ КИСЕЛИННОСТ. ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС НА СЪБИРАНЕ НА ЗЕОЛИВКИ СЕ ИЗВЪРШВА ПО РЪЧЕН НАЧИН С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО. МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАКОВАНО С ДАННИ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. ИМАМЕ СЪЩО ТАКА И ОРГАНИЧНИ МАСЛА.
... спецификации, необходими за задоволяване на всяко търсене. Нашето производство е сертифицирано с интегрирана система за управление на културите, с умерена интензивност, плодова вкус и киселинност до 0.3%. Сортът на нашите маслинови дървета е Коронеики. С радост обявяваме, че получихме бронзов медал на Международния конкурс за екстра върджин зехтин в Лос Анджелис през 2012 година. Продуктът може да бъде доставен в каквато и да е форма, която може да изисквате (бутилки от 250 мл, 500 мл, 750 мл, 1л и кутии от 3л и 5л) свържете се с www.belia.gr, betty@belia.gr...