Италия, Caianello
... разработена в продължение на години изследвания и експерименти, работейки заедно с експерти по дегустация на зехтин, готвачи и кулинарни критици с единствената цел да се създаде отлично масло, което да завладее дори най-взискателните и изискани небца. Масло с много ниска киселинност, получено чрез студено пресоване и подходящо за всякакъв вид ястия. Нашите маслини се събират в първоначалната им...
Италия, Thiene
... производства в защита на типичността на агро-хранителните продукти, разработването на "персонализирани" култури изключително за своите клиенти. В млечния сектор предоставя селектирани автохтонни ферменти от районите на производство на сирена DOP, както и ферменти за производство на йогурт, масло и ферментирали млека, култури на плесени в течна форма и мая. За сектора на колбасите, автохтонни култури за колбаси с мек вкус, свързани с италианската традиция, култури с конкретно анти-Листерия действие, култури с висока киселинност, покривни плесени. Майчински култури за хляб.
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
Испания, Madrid
Volante е международна компания, която произлиза от страстта към зехтина от първокласно качество и необходимостта от съвършенство в неговото потребление. Комбинирайки традиционно богатство с прилагането на най-новите технологии, максимизираме качеството на продукта, предлагайки по-добър зехтин за по-взискателни клиенти. Volante предлага зехтин от първокласно качество, с минимална киселинност от...
Турция, Aydin
... на високото съдържание на разтворими вещества и захар, ниската киселинност, светложълтата кора и кехлибареното си вътрешно съдържание. От основаването си, името Natura символизира премиум вкусни сушени смокини. Нашето предприятие е разположено в централната част на световноизвестните смокинови градини. В това отношение активно участваме във всички етапи от процеса, за да осигурим високо качество за нашите клиенти.
Италия, Roncadelle di Ormelle (IT)
...Дълбокото уважение към нашата земя ни насочи към органичното. Сто и петнадесет хектара се простират от река Пиаве в Венето до хълмовете на Валдобиадене и до Фриули. Обединени от нашите ценности, можем да различим три марки: i Cru: резултат от нашата любов към земята и природата. Пълнотелни, добре структурирани и ароматни вина, сложни и значими. il Tralcetto е История: млади и свежи вина, приятно балансирани с освежаваща киселинност. Опаковката е характерна с малка лоза, увита около врата на бутилката, като символ на нашата традиция. i Collinari, пенливите вина.
Турция, Izmir
... киселинност на олеиновата киселина е максимум 0.8%. а-В натуралния студено пресован зехтин задължително трябва да присъства характерната плодовост на маслината, горчивина и пикантност. При някои сортове маслини и при ранно прибиране горчивината и пикантността могат да бъдат по-високи. Но органолептично не трябва да има никакви дефекти, лоши миризми или вкусове. Натуралните зехтини са като прясно изцеден сок от плодове. Те са изключително богати на витамини и минерали.
Турция, Istanbul
... максимално 0,5% киселинност. Ние можем да подготвим всякакви стъклени бутилки, пластмасови PET бутилки и кутии от 125 мл до 5 л. Готови сме да ви обслужим с нашите собствени марки, както и с всякакви поръчки за частни етикети, поискани от клиенти.
Италия, Moscufo
Нашата стогодишна маслинова градина, отглеждана според принципите на биологичното земеделие и вписана в списъка на производителите на най-старата италианска D.O.P. зона, Aprutino-Pescarese, произвежда екстра върджин зехтин с отлично качество. Плодова и ароматна, с цвят от светло зелено до златисто жълто и с особено ниска маслена киселинност. Нежният вкус се адаптира към употребата на всички видове ястия, тъй като не покрива вкуса на отделните храни и е оценяван от любителите на добрия биологичен зехтин.
Португалия, Vila Real
...HomyMade, Лда, най-доброто качество и сертифицирани продукти. Нашата основна цел е просто да разкрием и търгуваме с най-добрите регионални продукти, произведени в Португалия. От Траз-ош-Монтеш, с "девет месеца зима и три от 'ада'", където зехтинът има уникалната си среда, с различни степени на киселинност, от най-чистия, който някога сте опитвали, череши и бадеми процъфтяват. Зимният сезон, в...
Като малко семейно предприятие, с наши маслинови насаждения на юг от региона Каламата в Гърция, произвеждаме от 2002 година плодово, меко зехтин от клас „extra virgin“. В нашата мануфактура в Ритберг, в окръг Гютерсло, създаваме от него нашите билкови масла. Голяма селекция от балсамико също е част от нашите ръчно изработени продукти. Тези плодови оцети, обогатени с билки и плодове, се редуцират до кремообразен дресинг с ниска киселинност. В търсенето на висококачествени хранителни продукти открихме сродни семейства, от които директно закупуваме продукти и ги предлагаме в нашия асортимент.
Испания, Montornés Del Vallés
... транспорт. Приложения: Измерване на енергия, индустриално или за таксуване, защита от свръхинтензивности, защита от претоварване на земята и измерване на хомополярни токове. Нашите трансформатори са проектирани да издържат на външни или вътрешни условия, както и на тежки условия, причинени от наличието на влага, гориво, сол, масло, слънце, вода, топлина, студ, киселинност на въздуха, вибрации, механични удари и прекъсната електрическа сигнализация.
Обединеното кралство, Milford
...Отглеждан изключително на едно имение под заснежените върхове на планината Хермон, местните маслини Сури и Балади се отглеждат органично, ръчно се берат и се извлекат на студено, за да произведат зехтин с ниска киселинност (<0.37%), нисък пероксид (<3.98), супер екстра върджин, богат на антиоксиданти и здравословни полифеноли. Haramoun балансира ароматна плодова нотка, горчивина от бадемова кора и топъл пипер, и е перфектно съчетан с прясна средиземноморска салата или гриловано бяло риба.
Италия, San Marco Evangelista
... най-добрите реколти в света, преминават през изкуството на смесването, за да се постигнат кремообразност, плътност, горчивина, киселинност, мирис и дълготрайност; - Тези сензорни аспекти се запазват и по време на опаковането, за да се съхранят органолептичните характеристики на продукта, избягвайки контакт с газове, влага, светлина и други външни фактори, които биха могли да повредят такъв лесно...
Испания, Vide De Miño, Castrelo De Miño (orense)
... плодове с ядки (круша, ябълка и лимон); на вкус е широко с много добре съчетани плодови нотки и леко горчиво, което го прави изключително дълготрайно, с дълъг и много приятен послевкус. VIÑA ENXIDO - Вино, произведено от смес от местни сортове (Treixadura, Godello, Torontes, Lado) и сорта Херес. Цветът е бледо жълт, прозрачен, блестящ. Средна плодова интензивност, тревисти нотки; на вкус е много дълго и дълготрайно, с флорални и цитрусови (лимон) нотки, с голям баланс и подходяща киселинност.
Произвеждаме зехтин от маслините, отглеждани в нашите маслинови градини в Егейския и Вътрешен Егейски регион, където се произвеждат най-вкусните зехтини в света. Зехтините от този регион имат ниска киселинност и уникален аромат, който предлага различен вкус. В началото на октомври, когато маслините все още са зелени, те се събират внимателно по време на ранната реколта, без да докосват земята, и...
Турция, Çanakkale
Theleis Зехтин Зехтините, получени от маслиновите дървета в района на Гейкили, наричан перлата на Северно Егейско море и очароващ със своята зеленина, се съчетават с дизайнерските бутилки на марката Theleis. По този начин се получава уникален вкус, който обогатява както ястията, така и салатите. Нова Вкусова Изненада в Кухнята Този зехтин с 0,5% киселинност може да бъде считан за един от...
Италия, Pilastrello
... концентрацията до събиране на параметри като pH, киселинност, цвят и санитарно състояние. Цялото проектиране и производство се извършва в нашите лаборатории, в съответствие с указанията на сертифицирана система за качество UNI EN ISO 9001:2008. Инструментите на Relco Instruments са разпространени в над 50 държави по света.
Франция, La Chapelle D'angillon
...Производител на оборудване за фармацевтичната, козметичната и хранителната индустрия. Автоматизирани ферментатори. Скидове и платформи за инактивация, абсорбция, филтрация и киселинност. Производител на лабораторни кремомесители, пилотни и индустриални серии. Машини за производство на супозитории. Кабини за високо налягане за почистване на вътрешността/външността на контейнери и малки мобилни...
Обединеното кралство, Southall
...контролирани по киселинност сосове, които да придружават солените закуски. В Sounas нашата цел е да предоставим качествено обслужване на нашите клиенти, като се ангажираме с производството, обработката и доставката на продукти, които са безопасни, с последователно високо качество и отговарят на текущите законодателни и специфични изисквания на клиентите. За да постигнем това, компанията ще осигури...
Франция, Ivry Sur Seine
Произведени с майсторството на френската пекарна, хлябовете от серията Le Pain Héritage на Délifrance се пекат в каменна пещ, която им придава свежа среда и неустоимо хрупкава коричка. Серията включва хлябове за споделяне, сандвичи и индивидуални хлябове и се предлага в три уникални и вкусни рецепти: Зърнени (с плодови и печени нотки, както и хрупкавостта на зърната), Пулиш (с деликатни аромати на зърнени храни и сладък бадем) и Закваска (с по-изразени нотки: лека киселинност, нотки на ръж и закваска).
Испания, Jaen
... международни награди (златни, сребърни и бронзови медали) - Екстра върджин зехтин. Има много добро качество, интензивен аромат и вкус с зеленикав цвят, 0,2º киселинност. Бутилира се под марката "Фуенте Пена" - Върджин зехтин. Има по-мек аромат и вкус, и зеленикав цвят с жълти оттенъци (марка "Фуенте Пена"). Качеството е сертифицирано по международни стандарти ISO 9001 и ISO 22000. Нека консумираме зехтини! Това е много здравословен продукт, принадлежащ на средиземноморската диета (Нематериално наследство на човечеството) и предотвратява холестерола и стареенето на клетките.
... BAHÍA. Нашето вино Албариньо е 100% от сорта Албариня, който произлиза от собствените ни лозя. Всяка реколта е напълно различна, зависи от всяка жътва, а вкусовете винаги са плодови, с интензивна суха или полусуха нотка, нормалната киселинност на Албариня и гроздето му успява да „плаче“ в чашата, а златистият оттенък, който е вроден, се подчертава с финото декантиране и се добавя като жив орган в бутилката. Просто изключително.
Гърция, Athens
Предлагаме за продажба в чужбина висококачествено зехтин с киселинност до 1%, както и отлично екстра върджин зехтин с киселинност от 0,2% до 0,8%. Също така предлагаме за продажба в чужбина маслини от всички видове, зелени и черни.
Турция, Manisa
... плодов вкус, горчивина и горчивост на зелените маслини се усещат с лека интензивност. Условия за съхранение: Можете да съхранявате зехтина си при 18 °C в хладна, светла и безвлажна среда или в хладилника. Киселинност: Макс. 0.6% Аромат: Лек Период на реколта: 15 октомври - 15 декември Време за производство: В рамките на 5 часа Регион: Ахисар...
Испания, Reus
...Зехтинът ВИРДЖИН ЕКСТРА не филтриран произхожда от каталонската земя на РЕУС. ТЕРРА КАТАЛАНА е семейната компания, която произвежда и продава този зехтин Вирджин Екстра - Не филтриран - 100% натурален. Нашите маслини са "АРБЕКИНИ" - малки и деликатни, известни по целия свят с качеството на зехтина, който произвеждат, съчетавайки лекота, мекота и финес. Неговият вкус, плодовият му аромат и много ниската му киселинност (процент < 0,5%) правят нашия зехтин ВИРДЖИН ЕКСТРА несравним.
Нидерландия, Balk
... с правилна скорост на подаване и оптимално отводняване, допълнена с Kornet Система за покритие на силозната яма, с която предлагаме ефективно и икономично решение. Увеличете производството на мляко с Kornet, свежото грубо фуражно количество не може да липсва. Нашите бетонни елементи за силозните ями разполагат с оптимална защита от киселинност (екологичен клас XA3) и са подходящи за употреба в...
Италия, Milano
... да увеличаваме обемите на продажбите си. В Италия разпространяваме екстра върджин зехтин от Испания, регион Андалусия, който се отличава с нисък процент киселинност, докато в чужбина изнасяме в страни като Испания, Чехия, Великобритания, Португалия, продукти под нашата марка DIBELLO. От 1 януари 2022 г. беше открито седалището в Пиолетело (МИ), улица 1° Май, 39, където бутилираме екстра върджин зехтин и органичен екстра върджин зехтин, и двете под марката DIBELLO.
ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕОЛИВКОВО МАСЛО ОТ 3 ВИДА ЗА ГОТВЕНЕ, ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ, И САМО ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ БЕЗ КИСЕЛИННОСТ. ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС НА СЪБИРАНЕ НА ЗЕОЛИВКИ СЕ ИЗВЪРШВА ПО РЪЧЕН НАЧИН С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО. МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАКОВАНО С ДАННИ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. ИМАМЕ СЪЩО ТАКА И ОРГАНИЧНИ МАСЛА.
Гърция, Thessaloniki
... спецификации, необходими за задоволяване на всяко търсене. Нашето производство е сертифицирано с интегрирана система за управление на културите, с умерена интензивност, плодова вкус и киселинност до 0.3%. Сортът на нашите маслинови дървета е Коронеики. С радост обявяваме, че получихме бронзов медал на Международния конкурс за екстра върджин зехтин в Лос Анджелис през 2012 година. Продуктът може да бъде доставен в каквато и да е форма, която може да изисквате (бутилки от 250 мл, 500 мл, 750 мл, 1л и кутии от 3л и 5л) свържете се с www.belia.gr, betty@belia.gr...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play