...CATROPARROQUIAS
FICHA TÉCNICA:
Деноминация на произход:
DOP Ribeiro
Състав:
100% Treixadura
Алкохолно съдържание:
13o
NOTAS DE SABOR:
Външен вид: Ярко жълто с златисти отблясъци
Аромат: Зрели плодове като ябълка, круша.
Вкус: Структуриран, виното е пълно в устата. Балансирано, с известна кремообразност и свежест. Добър баланс между алкохол и киселинност, който му придава закръгленост и известна топлина. Дълъг и устойчив финал.
...Зашеметяващ нос, много оригинален с цветен лайм, грейпфрут, маракуя и круша.
Финалът е като чудо на баланса между мощност и свежест.
Виното завършва с нотка на тютюн и евкалипт.
Апелация: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Цвят: Бяло
Съдържание: 0.75 L
Алкохолно съдържание: 15%
Климат: Средиземноморски
Сорт грозде: 100% Бял мускат малки зърна
Температура на сервиране: 7 до 8°...
...храносмилателни и
Може би дори афродизиачни свойства! Доменът на Кардона предлага своята адаптация, като същевременно запазва историческата последователност с: Избор на най-добрите вина от тероара на Корбие, силно ароматен мед от гарига и селекция от подправки от Изтока.
... френски вина. Надградете, за да включите чиния с сирена или деликатеси, които да хапвате, докато отпивате.
• Дегустирайте шест вина от различни региони на Франция, като Бордо, Сансер и Шампанско
• Научете най-добрите техники за дегустация от вашия експертен гид
• Открийте как се произвежда Шампанското и какво го прави толкова специално
• Дегустирайте френско сирене и качествени деликатеси, за да съпроводите виното си (ако опцията е избрана)...
...Това вино, отлежавало една година в дъбова бъчва, се проявява като меко и копринено вино, предлагащо идеален компромис между финес и сложност. Класика.
Дomaine: ШАТО ФРЕДИГНАК
Апелация: БЛАЙ КОТ ДЕ БОРДО
Регион: БОРДО
Цвят: Червен
Сортове: 10% Каберне Совиньон, 15% Каберне Фран, 75% Мерло
Метод на отглеждане: Биологичен
Характер: мощен
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2017
Тегло: 1 кг...
...Запалени по чая и вдъхновени от някои от най-известните португалски вина в света, създадохме тези специални смесени чайове, като извлякохме най-добрите вкусови характеристики на чая и Портвиното и ги съединихме в деликатен съюз.
... ферментирано в 1.500 л. неръждаеми съдове.
Малолактична ферментация в нови френски дъбови бъчви. Отлежавало на собствените си утайки за 25 месеца.
Няма или много малко батонаж се практикува в нашата изба, тъй като защитата срещу окисляване настъпва естествено с приблизително 5 см утайка във всяка бъчва.
ОПИСАНИЕ НА ВКУСА
Тирамису - нотки на кафе, сметана и какао. Смел, с добре структурирано и закръглено...
...Дървените винени кутии придават изключителен вид на бутилките вино. Като допълнителна опаковка, ние произвеждаме и персонализираме винени сандъци, тъй като бутилките вино са деликатни и могат да бъдат повлияни от вибрации и повреди по време на транспортния процес. Винените сандъци и дървените опаковки за вино предлагат най-лесния начин за обработка на вината. Нашите основни материали са пяна и дърво. Персонализираме пяната в зависимост от външния вид на вашите бутилки и ги поставяме в дървените кутии. Щастливи сме да реализираме вашите идеи за опаковане на вино от дърво и пяна.
...В сърцето на запазена природна среда, на хълмовете на Аспрес. Домаин Росиниол с голямо внимание произвежда ръчно изработени вина.
Това вино с аромати на череша и къпина, с нежни танини, ще се наслади с черешов клатфут, черна гора или като аперитив.
Сервирайте при температура между 8° и 10° C.
...Помпата за вино с лобове, дистанционно управление и дебитометър може да помпа всичко: сок, вина, алкохол, утайки, мъст, грозде без гроздове, сок при висока температура, почистващи продукти.
Нейната голяма многофункционалност и гъвкавост на използване правят помпата Oenopompe незаменимо оборудване за действия като наливане, източване, прехвърляне, филтриране, бутилиране, термовинификация…...
...Сме семейна земеделска компания, разположена в горния Саленто в Каровиньо (БР) - Пулия. Произвеждаме вина IGT Саленто, които са лесни за пиене, но не банални, като спазваме автентичността и особеностите на местните сортове грозде, като примитиво, негроамаро, малвазия и отявианело. От земите на нашата собствена Масерия Петрасанта произвеждаме и висококачествено екстра върджин зехтин от вековни...
... физически налични.
Това е рентабилен метод за покупка и инвестиция в вина, обикновено най-престижните, вината се плащат при поръчка от клиентите. След като вината станат налични, някои клиенти избират да ги върнат в своята изба, или пък други ни молят да ги съхраняваме в нашите изби в Бордо за отлежаване.
...Амароне Латиум Морино е задължителен за италианската енология. Почти непроницаем в своя интензивен рубиненочервен цвят с леки гранатови отенъци. Комплексен, зряла череша почти като мармалад, лакрица, подправен с черен пипер, ненатрапчив тоскански тютюн. На вкус е топъл и мек, с доминиращи танини върху приятна минералност в основата.
Както всички велики вина, не трябва да се комбинира с никакво ястие, за да бъде дегустирано в своята максимална изразителност.
2011 е велика година, може спокойно да почива в домашната изба за цели десет години.
...Нашата основна дейност е търговията с насипни и бутилирани вина. Нашите вина могат да бъдат доставяни в суров вид, пречистени и филтрирани, студено стабилизирани и готови за бутилиране и т.н. ... в зависимост от нуждите на всеки от нашите клиенти.
Също така организираме товарене на съдове от множество пристанища като Севиля, Валенсия, Малага и т.н. ...
Работим в различни винени региони на Испания, основно в Естремадура, Манча, Валенсия и т.н. ... доставяйки всички видове вина.
...Цвят: Слама-жълт с леки зеленикави отенъци
Нос: Фина постоянна перла, с сладки нотки на ябълка, круша и нежна нюанс на цитруси.
Вкус: Характеризира се с разнообразни плодови и цветни нюанси, придружени от изразена киселинност, която осигурява приятен и дълготраен финал.
Съхранение и сервиране: Бутилките трябва да се съхраняват в хладна и суха среда, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6-8°C. Препоръчва се доста голяма чаша с форма на тюлпан.
Комбиниране: Идеален като аперитив, отличен е с рибни предястия, печено бяло месо, печен зеленчук и солени закуски.
...Цена: €16.99 (включен ДДС по законовата ставка)
Наименование: Вино Верде DOC
Реколта: 2017
Алкохолно съдържание: 13 % об.
Описание: Има светло сламена цветност, с аромат на цитрусови плодове и нежни нотки на подправки… които ни отвеждат на далечни места… ванилия и канела… Това е комплексно вино, с добра структура в устата, дълготрайно и много приятно за дегустация.
Хармонизации: Отлично за придружаване на ястия с бели меса, като пиле и патица, печена риба и интензивни сирена. Трябва да се сервира между 10 и 12°C.
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... като аперитив с фоа гра, сини сирена, пастети и морунски пайове. Също така с десерти, пионони, сладкарски изделия, торти и каталонска крема.
Anchurón се намира в испанската провинция Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна височина от 1000 метра над морското равнище, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите на производство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, уважителни към околната среда.
... да забележим и нюансите на жълти плодове.
Поради богатото си тяло, плодови нотки и докосване на младата луна, виното действа приятно и хармонично в устата.
То е опияняващо като младостта.
Фина свежест присъства в по-дългия послевкус.
Вкусът е незабравим, като първа любов.
...ALMA AZUL STILL (без мехурчета) е направено от 100% Шардоне, съдържа 11% алкохол и се предлага в бутилки от 75cl. Перфектно се комбинира с повечето рецепти от Средиземноморската диета като тапас, сирена, риба, морски дарове, бели меса, паста, паеля…
Вид грозде: 100% Шардоне
Дегустационна бележка: Елегантен син цвят с сладки аромати на ананас, малини и маракуя. Със собствена индивидуалност, свеж...
...изискано вино, което придружава също толкова аристократични ястия, като фондю, втори ястия на основата на дивеч и някои зрели сирена.
Сервирайте при температура около 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 оценка 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 сребърен медал...
...9 % ALC - IBU 25 - EBC 30
БИРА АМБРЕ
Hash се насочва към леко различен вкус...
Нейният мощен аромат напомня на влажна земя и кора. Ние сме в терциерните аромати, като си позволяваме второ глътка, по-фруктова... Вътрешно сложна, тя ще ви заинтригува, това е сигурно!
...Кампари е съвременна и харизматична класика. Рецептата, която остава непроменена, произхожда от Новара през 1860 година и е основата за някои от най-известните коктейли по света. Кампари е алкохолна напитка, получена от инфузия на горчиви билки, ароматни растения и плодове в алкохол и вода. Със своя яркочервен цвят, интензивен аромат и вдъхновяващ вкус, Кампари винаги е бил символ на интрига и удоволствие, което се разгръща в завладяващо питие. Това са ценностите, които направиха марката Кампари известна по целия свят като икона на страстния италиански стил и изключителност.
Обем: 70cl...
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
На вкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбови бъчви.
...Става въпрос за нашето каво Coupage без добавена захар. Brut Nature, с призната репутация, е каво, произхождащо от смесването на елегантни и ароматни сортове, което се отразява в продукт с блед цвят, с фина и устойчива мехурчеста структура, която радва потребителя. Чист нос, с тропически и цитрусови плодове, с приятен и интензивен вкус. Идеално като аперитив или за всякакво тържество.
Сортове: Macabeo 70%, Parellada 30%
Алкохолно съдържание: 11.70% об.
Захари: <5 гр/л.
Отлежаване, в зависимост от партидата между 9 и 25 месеца...
...КЛИЕНТЕЛА НА ЧАСТНИ ЛИЦА 25%
КЛИЕНТЕЛА НА РЕСТОРАНТИ 75%.
МАГАЗИН И СТАЯ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ, КАТО СТОКИТЕ СА НА СЪЩОТО МЯСТО.
СКРОМЕН НАЕМ И ДЪЛГОСРОЧЕН НАЕМ.
ЕДНА ПАРА БИ БИЛА ПЕРФЕКТНА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЗИ КРАСИВА SPRL, КОЯТО ЩЕ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПАРИ.
ОБОРОТ ОТ 300.000 €, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ГОЛЯМО И БЪРЗО.
ЗАЩО?
В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ ПРЕДАВАЩИЯТ, КОЙТО Е МУЛТИ ПРЕДПРИЕМАЧ, НЯМА ВРЕМЕ ДА...
...Това е регионално червено вино с интензивен цвят и много плодист аромат (вишна/череша) с ванилови нотки от дъбовата дървесина, в която е отлежавало. Вкусът е в баланс с аромата, като се откроява силна структура, обградена от леко препечени танини. Финалът е много дълъг, но мек. Илюстрирана и суверенна традиция на отдаденост, която продължава повече от 70 години.
... години
Баланс: Ликьорен
Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив.
Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове.
Размер: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nСтепен: 12.5°\n\nVINIFICATION\nВинифициран като розе с червени грозда. Бавно пресоване в продължение на 3 часа, след което ферментация в терморегулирани инокс съдове с местни дрожди. Въглеродна мацерация за извличане на плодовете. Винификация в терморегулирани инокс съдове в продължение на 6 месеца с много малко или никакви...