Фабрика за бира Superb Craft Beer, разположена в провинция Леон. С множество международни награди, сред които най-забележителната е бронзовият медал за нашата IPA на Brussels Beer Challenge 2014. И 2 златни звезди за нашата RED ALE на iTQi 2015. Бира с висока ферментация с отлично качество. С производствени мощности както за националния, така и за международния пазар.
Ръчно изработени бири с...
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.
...Пивоварната Бостелс датира от 1791 година и вече седем поколения е в ръцете на семейството Бостелс. Пивоварната е известна с следните бири: 1. Трипел Кармелие: "три зърна" трипел с вторична ферментация в бутилка. Тя е многократно награждавана, а през 2008 година получи титлата Най-добра бира в света. 2. Пауел Квака, бирата на шофьора, е дълбоко кехлибарена бира с плодово и малцово аромa, леко...
...De Leite запазва артикулния си характер и решително залага на качеството. 'Искаме да продължим да се наслаждаваме на варенето. Всички наши бири са с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Всяка бира е с артистичен етикет, проектиран от художници. Нашите бири: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
La Trouffette, бира от страната на Бастон, се предлага в разновидности Blonde, Brune и Rousse и, в зависимост от сезона, Belle d’Eté и Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, лека IPA стил бира с ечемик, е последното творение на пивоварната. Всички тези бири с висока ферментация са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилки.
... добавят времето и любовта, които се влагат в производството на всяка партида бира, което прави вкуса й "като преди петдесет години". За да се получат различните сортове бира, те трябва да се приготвят с основен малц, към който се добавят и други по-печени, за да се придаде различен цвят и вкус. Освен това влияят и други фактори като времето на накисване, температурата наферментация, маята или узряването, които са различни в зависимост от типа бира. "Това е напълно индивидуален и личен производствен процес за всеки тип".
...). SLAG PILS е родена. По време на войната 1940-1945 г. се преминава обратно набира с висока ферментация (24°C). Нужна е по-малко енергия за охлаждане. Отнело е до 1958 г., за да се започне отново производството на SLAG PILS, HELLES и TAFELHELL бира с ниска ферментация. От 1979 г. тримата братовчеди започват да варят WITKAP·PATER по искане на пивоварната "De Drie Linden" от Брасхат. През 1981 г. WITKAP·PATER е официално поета.
...Създадена през 2003 г. в Пон-а-Мусон от Регис Буйон и Жан-Франсоа Друен, "Брасеурите на Лотарингия" има за цел да възроди занаятчийското пивоварство в Лотарингия. Обявената цел на двамата създатели е да произвеждат качествени бири според традицията на пивоварството в Лотарингия. Всички бири са 100% натурални, от чист малц, с висока ферментация и не подлежат на пастьоризация; така оригиналният...
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производство на бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производство на традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.
Жив музей, Браасерия Кантильон е семейна компания, разположена в Андерлехт от началото на миналия век. За да запази уникален в световен мащаб метод наферментация, Брюкселският музей на гьозата е основан през 1978 година. Неговата основна роля е да популяризира това извънвремево пиво, което само няколко малки пивоварни се опитват да произвеждат днес. Браасерия Кантильон е последният представител на брюкселското занаятчийско пивоварство.
Разположена в Биргес (Ребек), в долината на Сена, Гьозерия Тилкуин е единствената гьозерия в Валония. Гьозерия, или Geuzestekerij на нидерландски, е предприятие за смесване на гьоз с традиционен метод (или Oude Geuze). Прясно сварените мъстове се закупуват от различни производители в региона (Пажотенланд и Брюксел) и се поставят в дъбови бъчви за ферментация и отлежаване в продължение на 1, 2 или...
Ние сме най-големият производител на занаятчийска бира в Испания с присъствие в над 16 държави. Произвеждаме висококачествени занаятчийски бири с естествена система за двойна висока ферментация, използвайки винаги най-добрите съставки, белгийски и германски малц и американски и чешки хмел, НИКОГА екстракти. Нашите основни продукти са La Socarrada и Er Boquerón. La Socarrada е създадена с...
...свързани с индустриите за етанол, бира и гориво, което води до придобиването на Института Сибел в Чикаго, AB Vickers в Бъртън-апон-Трент и създаването на компания за технологии за етанол с известната си школа по алкохол.
През 1985 г. LALLEMAND започва да търгува с бактерии за малолактична ферментацияна вина. Това води до придобиването през 1988 г. на фабрика за бактерии в Орияк (Франция...
... от портокалови цветове. Торта Сенсена за гаспачо, торти за гаспачо, ръчно изработени торти, торти за манчегски гаспачо, основни съставки за манчегски гаспачо. Най-добрите сушени, варени и пресни колбаси от Албасете. Салчичон с черен пипер, чоризо Ла Манча, адски чоризо, черен суджук, бяла бутфара, чистора, сушен чоризо. За завършек с ръчно изработена бира, домашна бира, бира с двойна ферментация, нефилтрирана бира, бира без добавен газ, испански ръчно изработени бири. Или няколко ракии или домашен ром, като крем от ракия, ракия с билки, ликьор с билки, ракия с мед, ликьор с мед, ром с мед.
Планиране, строителство и консултиране на микро пивоварни и пивоварни заведения
Поддържане и разширяване на асортимента от бири
Разработка на сезонни и специални бири
Обучение по рецепти, варене и ферментация.
Тип бира: PALE ALE AMBAR (Висока ферментация), с добавка от портокали от Валенсия. С добро балансирано съотношение между малц и хмел, добавяйки портокал, за да придаде специален и отличителен нюанс от нашата земя и от останалите бири на пазара. Бира без пастьоризация и филтрация и вторична ферментация в бутилка. Алкохол: 5% об. Вид: Цвят на кехлибар, интензивен и с пяна. Вкус: Зърнест вкус с тяло...
... своята чистота. Освен това, за разлика от много големи пивоварни, ние не използваме ензими, за да ускорим процеса наферментация. Нашата Бира с Ниско Съдържание на Захар Blonde има само 0.3гр захар на 100мл, което е около 10 пъти по-малко захар от средната бира. По-малко въглехидрати означава, че 500мл има само 175 калории. Тази бира има лек плодов аромат, който съответства на нейния мек кралски...
Всички бири от нашето производство са тип ALE, т.е. горна ферментация. Бирата, приготвена по този начин, се отличава с разнообразие и цветност в аромата, вкуса и цвета, а за тяхното производство използваме изключително качествени суровини, а именно вода, малц, хмел и дрожди за горна ферментация. Бирата се вари в мини пивоварна с обем на варенето 280 литра, и представлява „пивоварна мануфактура“, която създава уникални произведения, всички нефилтрирани и непастьоризирани.
EUROSERVICE е компания, специализирана в внос-износ, която работи повече от десет години с Северна Африка. Успешно внася известната бира Casablanca - най-добрата пшенична бира от Магреб, практически биологична, с приятен вкус, богата на витамини и с добри храносмилателни свойства. Характеристиките и иновативният метод наферментация я правят уникална в своя сектор, а меденият послевкус предоставя на дегустаторите несравнима и освежаваща наслада.