...La Horia IXO беше нашето първо творение в сътрудничество с нашия майстор пивовар, базиран в Наварра. La Horia е светло пиво от стил Helles (светло на немски) с ниска ферментация. Със златисто жълтия си цвят, това е леко светло пиво с малцов вкус, което разкрива цветни и тревисти аромати. Това е пиво за жажда, много лесно за пиене.
...Концентрат от мъст за светла кехлибарена бира под формата на сироп с континентална ейл мая за ферментация.
Този концентрат позволява да се произведат 12 литра светла кехлибарена бира GALLIA.
Вашата занаятчийска бира Gallia с нова визия.
Ако обичате белгийските бири Palm, Vieux Temps и Orval, тази светла кехлибарена бира ще зарадва вашите небцета!
ИЗПОЛЗВАНЕ
Разредете мъстта с вода и захар...
...Чиста бяла бира с пшеница и овес.
Тук можем да усетим и да се оставим да ни води двойствеността на горчивината на IPA и дима, напомнящ за нежно дървено огнище.
Взета директно от варилния съд, тя не е филтрирана и никога няма да бъде. Инфузия на любов, която може да ни придружава през цялата вечер, без да ни разбие бюджета. Тази малка бяла бира има само 4 градуса алкохол; можем да докажем, че е възможно да се направи бира с вкус и ниско съдържание на алкохол.
Перфектна за подарък на приятел, който обича силни и димни напитки.
Съчетания: BBQ, сирена от овче и козе мляко, фалафели.
...Според историците, дрождите са първите микроорганизми, използвани от човека. Въпреки че процесът наферментация не е бил разбран по онова време, хората ги използвали, за да получат храни и напитки, които са по-лесно смилаеми, с по-приятен вкус и с удължен срок на годност. Ферментацията дълго време е била считана от хората за божествено явление.
Съвети за употреба
1 чаена лъжичка, смесена с голяма...
...Разположени на няколко километра от фермата, в сътрудничество с Паскал и Донатиен, ние разработихме това амбърно бира с оригинален вкус на сено. Занаятчийски пивовари от почти 10 години, това семейство създава асортимент от занаятчийски и био бири в своята пивоварна "Шато де ла Биер".
Brass’Tonfoin е амбърна бира PALE ALE (казва се за бира с висока ферментация, чийто алкохолен процент е нисък...
... (Жеробоам)
- Бутилки с тихо вино, оборудвани с винтова капачка.
- Специални бутилки.
Предимства:
- Здрав и надежден механизъм.
- Неръждаем манометър: (0/10) Бар.
- Позволява контрол на няколко партиди.
- Персонализируем афрометър.
- Качествено производство.
- Проектиран и произведен във Франция от нас.
- Може да бъде адаптиран за бутилки бира и сайдер.
Забележка: Не удряйте, не изпускайте.
Изтеглете продуктова брошура...
... имат достъп до открито за своето развитие.
При нас отглеждането на свине и производството набира са в перфектна синергия. Остатъците от процеса на варене служат като източник на храна за нашите животни, докато свинете допринасят за предоставянето на качествен компост за обогатяване на нашите земеделски земи. Дегустацията на нашата биологична свинска колбасария е преживяване, което не оставя...
Ние сме производители на занаятчийска бира с висока ферментация, произведена в югозападна Франция, на основата на малцови зърна и хмел. Филтрирани, те имат блестящ вид с леко устойчива пяна. Всяка от тях има различна типичност, било то цветни нотки, жълти плодове, карамел, какао и малцови зърна. В устата, те предлагат нежна газировка и сух характер без остатъчни захари, съчетани с качествено...
Ние в Daily Dose произвеждаме напитки на базата наферментация. Нашето производствено пространство, разположено в Алпите-Маритими, разработва био-содове, които са полезни за здравето, тъй като са с ниско съдържание на захар, богати на пробиотици, антиоксиданти, противовъзпалителни свойства, както и много други ползи за имунната система...
Нашата гама напитки включва комбуча, джинджифилова бира...
...Създадена през 2003 г. в Пон-а-Мусон от Регис Буйон и Жан-Франсоа Друен, "Брасеурите на Лотарингия" има за цел да възроди занаятчийското пивоварство в Лотарингия. Обявената цел на двамата създатели е да произвеждат качествени бири според традицията на пивоварството в Лотарингия. Всички бири са 100% натурални, от чист малц, с висока ферментация и не подлежат на пастьоризация; така оригиналният...
...свързани с индустриите за етанол, бира и гориво, което води до придобиването на Института Сибел в Чикаго, AB Vickers в Бъртън-апон-Трент и създаването на компания за технологии за етанол с известната си школа по алкохол.
През 1985 г. LALLEMAND започва да търгува с бактерии за малолактична ферментацияна вина. Това води до придобиването през 1988 г. на фабрика за бактерии в Орияк (Франция...