...Представете си, че можете да създадете белгийска пшенична бира, плодова бира, бира с горна ферментация и т.н., без да се налага да правите нищо друго освен да се фокусирате върху вашата обичайна бира... CBS го прави възможно! Тези производители на марки могат да бъдат персонализирани по поръчка. Нашата продуктова линия, наречена «финален щрих на марката», позволява производството на «специални...
Белгия, Couvin
...Амбре червено с висока ферментация. Плодова горчивина, вкус на кръвна портокал. Температура на съхранение: 3°C < T° < 25°C Температура на консервиране: 4°C < T° < 8°C EBC: / IBU: 22 Алк. 7% Об PLATO 15.6 Налични формати: 33cl - 75cl Може да се сервира с лед...
Белгия, Brunehaut
... ценни и оригинални. За да се гарантира също така привързаността към тероара, ечемикът, използван за производството на бира, се отглежда в нашата собствена ферма в Гораен. Модерност, защото съвременният и ефективен работен инструмент позволява стриктно спазване на хигиенните правила и производство с постоянна качество и вкус. Модерност също и в начина на подход към пазара: много бири от Brunehaut са наградени на международни конкурси и днес са налични в 25 различни държави. Открийте нашата бира Brunehaut и бирата от абатство Св. Мартин.
Бирарията на абатството Вал-Дьо е независим белгийски производител на специални бири с висока ферментация. Бирите Вал-Дьо са единствените абатски бири, които все още се варят и бутилират в абатство. Абатски бири Вал-Дьо: Вал-Дьо Блон 6 %, Вал-Дьо Брун 8 %, Вал-Дьо Трипъл 9 %, Вал-Дьо Гранд Крю 10.5 %, Вал-Дьо Ноел 7 %, Радар Блон 6.5 %, Радар Амбре 10.5 %. Призната белгийска абатска бира.
Белгия, Templeuve
Бирарията на Казао е фермерска артезанска бирария. TOURNAY е артезанска бира, произведена в най-чистата традиция на белгийските бири с висока ферментация. TOURNAY е единствената бира, произведена в общината Турне. Повторно ферментирала в бутилка, нефилтрирана и непастьоризирана, TOURNAY е натурална бира без добавени подправки.
Белгия, Lierneux
... висока ферментация и повторна ферментация в бутилка, тя се вари в най-чистата традиция от два вида много леко печени светли малцове. Лиен Брун: Кремообразна на вкус и топла като добър дървен огън след разходка в гората.
Белгия, Le Roeulx
От 1873 г. семейството Фриар продължава производството на различни бири, сред които е и St-Feuillien. Бира на пивоварната St-Feuillien: бири от абатството ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison от St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Спецификации: натурални бири с висока ферментация без добавки, ароматни хмелове от високо качество, селектирани малцове, традиционна ферментация,…...
Белгия, Roeselare
...RODENBACH е "фламандското червеникаво бира", признато за Традиционен Регионален Продукт. Смесената основна ферментация и отлежаването в дъбови бъчви (фудри) му придават меко-кисел вкус и сложна плодова нотка, подобно на вино. RODENBACH се състои от 3/4 младо и 1/4 бира, отлежавала 2 години в дъб. RODENBACH е много освежаваща и стимулираща апетита: перфектният аперитив! RODENBACH Alexander е...
Белгия, Steenhuffel
... RODENBACH в Роезеларе: 100% смесена ферментация. Обект Пивоварна BOON в Лембек (50 / 50 съвместно предприятие): 100% спонтанна ферментация. Тя е първоначално пивовар на бира с висока ферментация от Брабант под марката PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale и PALM Green) и е лидер на пазара в Бенелюкс в сегмента на кехлибарените бири. Придобиването на Пивоварна De Gouden Boom в Брюж през 2001 г. разшири предлагането на бири с висока ферментация в сегмента на дегустационните бири с BRUGGE Tripel и абатските бири на STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond и Tripel).
Белгия, Warsage
В самото сърце на Еурегио, в малкото село Варсаж, се варят нашите занаятчийски бири. По стария начин: на огън с фурна! Произвеждаме бири с висока ферментация, произлизащи от дългата белгийска традиция в пивоварството. Те са натурални, нефилтрирани, непастьоризирани и вторично ферментирали в бутилки. Нашите бири: Бира от Варсаж Трипъл, Бира от Варсаж Бруне, Бира от Варсаж Блонде.
Белгия, Kortrijk-Marke
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.
Белгия, Buggenhout
...Пивоварната Бостелс датира от 1791 година и вече седем поколения е в ръцете на семейството Бостелс. Пивоварната е известна с следните бири: 1. Трипел Кармелие: "три зърна" трипел с вторична ферментация в бутилка. Тя е многократно награждавана, а през 2008 година получи титлата Най-добра бира в света. 2. Пауел Квака, бирата на шофьора, е дълбоко кехлибарена бира с плодово и малцово аромa, леко...
Белгия, Ruddervoorde
...De Leite запазва артикулния си характер и решително залага на качеството. 'Искаме да продължим да се наслаждаваме на варенето. Всички наши бири са с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Всяка бира е с артистичен етикет, проектиран от художници. Нашите бири: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Белгия, Sibret
La Trouffette, бира от страната на Бастон, се предлага в разновидности Blonde, Brune и Rousse и, в зависимост от сезона, Belle d’Eté и Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, лека IPA стил бира с ечемик, е последното творение на пивоварната. Всички тези бири с висока ферментация са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилки.
Белгия, Ninove
...). SLAG PILS е родена. По време на войната 1940-1945 г. се преминава обратно на бира с висока ферментация (24°C). Нужна е по-малко енергия за охлаждане. Отнело е до 1958 г., за да се започне отново производството на SLAG PILS, HELLES и TAFELHELL бира с ниска ферментация. От 1979 г. тримата братовчеди започват да варят WITKAP·PATER по искане на пивоварната "De Drie Linden" от Брасхат. През 1981 г. WITKAP·PATER е официално поета.
Белгия, Purnode
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производство на бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
Белгия, Silenrieux
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производство на традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Белгия, Irchonwelz
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.
Белгия, Lo-Reninge
Приготвяне на сезонни бири с местни съставки и ферментация в бутилка: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Белгия, Bruxelles
Жив музей, Браасерия Кантильон е семейна компания, разположена в Андерлехт от началото на миналия век. За да запази уникален в световен мащаб метод на ферментация, Брюкселският музей на гьозата е основан през 1978 година. Неговата основна роля е да популяризира това извънвремево пиво, което само няколко малки пивоварни се опитват да произвеждат днес. Браасерия Кантильон е последният представител на брюкселското занаятчийско пивоварство.
Белгия, Bierghes
Разположена в Биргес (Ребек), в долината на Сена, Гьозерия Тилкуин е единствената гьозерия в Валония. Гьозерия, или Geuzestekerij на нидерландски, е предприятие за смесване на гьоз с традиционен метод (или Oude Geuze). Прясно сварените мъстове се закупуват от различни производители в региона (Пажотенланд и Брюксел) и се поставят в дъбови бъчви за ферментация и отлежаване в продължение на 1, 2 или...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play