Фабрика за бира Superb Craft Beer, разположена в провинция Леон. С множество международни награди, сред които най-забележителната е бронзовият медал за нашата IPA на Brussels Beer Challenge 2014. И 2 златни звезди за нашата RED ALE на iTQi 2015. Бира с висока ферментация с отлично качество. С производствени мощности както за националния, така и за международния пазар.
Ръчно изработени бири с...
... добавят времето и любовта, които се влагат в производството на всяка партида бира, което прави вкуса й "като преди петдесет години". За да се получат различните сортове бира, те трябва да се приготвят с основен малц, към който се добавят и други по-печени, за да се придаде различен цвят и вкус. Освен това влияят и други фактори като времето на накисване, температурата наферментация, маята или узряването, които са различни в зависимост от типа бира. "Това е напълно индивидуален и личен производствен процес за всеки тип".
Ние сме най-големият производител на занаятчийска бира в Испания с присъствие в над 16 държави. Произвеждаме висококачествени занаятчийски бири с естествена система за двойна висока ферментация, използвайки винаги най-добрите съставки, белгийски и германски малц и американски и чешки хмел, НИКОГА екстракти. Нашите основни продукти са La Socarrada и Er Boquerón. La Socarrada е създадена с...
... от портокалови цветове. Торта Сенсена за гаспачо, торти за гаспачо, ръчно изработени торти, торти за манчегски гаспачо, основни съставки за манчегски гаспачо. Най-добрите сушени, варени и пресни колбаси от Албасете. Салчичон с черен пипер, чоризо Ла Манча, адски чоризо, черен суджук, бяла бутфара, чистора, сушен чоризо. За завършек с ръчно изработена бира, домашна бира, бира с двойна ферментация, нефилтрирана бира, бира без добавен газ, испански ръчно изработени бири. Или няколко ракии или домашен ром, като крем от ракия, ракия с билки, ликьор с билки, ракия с мед, ликьор с мед, ром с мед.
Тип бира: PALE ALE AMBAR (Висока ферментация), с добавка от портокали от Валенсия. С добро балансирано съотношение между малц и хмел, добавяйки портокал, за да придаде специален и отличителен нюанс от нашата земя и от останалите бири на пазара. Бира без пастьоризация и филтрация и вторична ферментация в бутилка. Алкохол: 5% об. Вид: Цвят на кехлибар, интензивен и с пяна. Вкус: Зърнест вкус с тяло...