...Основно става въпрос за линолова киселина (омега-6) и мононенаситена мастна киселина (олеинова киселина). Фъстъците също съдържат алфа-линоленова киселина от семейството на Омега-3. Фъстъците съдържат големи количества минерали, а именно магнезий, цинк, калий и желязо. Кремът е добавен на основата на пшенични семена и кокосово масло. Пшеничното брашно е добър източник на сложни въглехидрати. То също така съдържа известни количества растителен протеин. Струва си да се обърне внимание на този факт, особено когато се използва вегетарианска диета.
...Вкусна печена зърнена барче, нежно подсладена с кокосова захар, с меки боровинки и черен шоколад.
За добро начало на деня или за сладка пауза.
Веган, без палмово масло, овес от Франция.
Съставки:
Овесени ядки* 35%, кокосова захар*, кокосово масло*, семена от слънчоглед*, бадеми* на прах, пълнозърнесто овесено брашно*, черен шоколад* 5% (какао 88% мин.) (какаова маса*, какаово масло*, кокосова...
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
...Тази био ленена брашно от кафяв лен е богато на протеини и фибри брашно с добри свойства. Характерният пикантен вкус обогатява печивата от всякакъв вид и придава на смутита, шейкове или купи орехов нюанс. При печене можете да замените около 20 % от зърненото брашно с ленено брашно.
Независимо дали в нисковъглехидратни хлебчета или в протеинов шейк, открийте с ленено брашно разнообразни рецепти за...
...Предложете на вашите млади животни обогатена храна с нашето брашно от рожков, полезно за тяхното развитие и благосъстояние. То притежава антидиарийни свойства и е богато на основни хранителни вещества, осигурявайки здравословно и балансирано развитие.
... е също една от маслените семена с най-високо съдържание на олеинова киселина омега-9, мощен антиоксидант, препоръчван в борбата срещу диабет тип 2 и холестерол (да се консумира в умерени количества).
Ean13:3701511705008
Референция:FarineNoisetteIGPPiemont1...
...Брашното от маслинови семена се получава чрез смилане на семето, извлечено от вътрешността на костилката на маслината. Това е процес на студено пресоване, който ни носи сърцето на маслиновото дърво на нашата маса, за да можем да се възползваме от неговите терапевтични свойства.
...Маслото, произведено от семена, се използва за хранителни и технически цели, а безмаслените семена се използват за производството на най-добрите сортове маслена горчица и в медицината за производството на горчични мазилки. Черната горчица има добри медоносни свойства, медодайността е 260 кг/ха. Това растение се използва и в производството на сапун. Семената на черната горчица се използват за приготвяне на дижонска горчица. В народната медицина семената на горчицата са били широко използвани под формата на прах или горчично брашно, като средство за увеличаване на апетита.
...Био безглутеновото киноа брашно е изключително здравословна и питателна кулинарна алтернатива. Получава се от смилането насемена от киноа, безглутенова зърнена култура, произхождаща от Андите. Сертифицирано като биологично и без глутен, киноа брашното е перфектно за хора, които следват безглутенова диета или имат хранителни непоносимости. Самата киноа е изключителна храна, богата на пълноценни...
...Органично сертифицирано прах/брашно от шипка, произведено от цели плодове - люспи и семенана шипка. Напълно натурален продукт без добавки. Прахът от шипка е обработен в суровинно качество и е също вегански и без глутен. Продуктът е фино смлян до приблизително 200-400µm. Използваните шипки са естествено богати на хранителни вещества като Витамин C, Витамин A, Витамин E, както и на минералите...
...водорасли, олио от слънчогледови семена, тапиока нишесте, сол, рибен екстракт (риба, усилвател на вкуса: E621) чили на прах, оцветители E120, E141, E150a, E160a, E160c, усилвател на вкуса: E621 (мононатриев глутамат))
Произход
Разбира се, тази специалност за закуска идва при нас от Азия.
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
...което осигурява бърз оборот, например в пристанище благодарение на централното си окачване. Преподреждането е възможно по всяко време. Едноточковите контейнери се предлагат с или без фолио.
Индустрии
Циментова индустрия, индустрия за фуражи, строителни материали, изхвърляне
Примери за приложение
Склад за фуражи и рибено брашно
Транспорт на цимент или други строителни материали, чувствителни на влага...
...Нашите овесени брашна се получават от смилане на овесени ядки, процес, който осигурява висока смилаемост на продукта и го прави подходящ за приготвяне в кухнята като заместител на обикновеното бяло рафинирано брашно, за рецепти както сладки, така и солени.
Всички брашна могат да се превърнат в смеси за палачинки.
...Канистрели по традиционна рецепта с кестеново брашно и орехи в пакет от 350 г. Кестеновото брашно придава сила и характер, а орехите - вкус и хрупкавост на тези канистрели. Те могат да се консумират по всяко време на деня.
Тегло: Пакет от 350 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Яйца, Анасонови семена 2%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1994 кДж (475 ккал)
Мазнини: 21 г
Наситени мастни киселини: 2,0 г
Въглехидрати: 66 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 6,3 г
Сол: 0,82 г...
...Суперфуд, растително сгъстяващо средство или наричано още перуанско брашно от семенана тара, може да направи много! Първо, то е фибри, които подпомагат храносмилането и освен това има отлични желеобразуващи свойства.
Свойствата на брашното от семенана тара са доста подобни на тези на брашното от семенана рожков и на гуарово брашно. Освен това, то подпомага и стабилизира образуването на гел с...
...Соевото брашно е печено. Съдържанието на суров протеин е най-малко 44%.
Този компонент е продукт от преработката на соя след извличането на растително масло, с използване на допълнителна влажна термична обработка.
Обикновено в предприятията за преработка на соеви семена се използва метод на директно извличане с предварително отделяне на соевата обвивка.
Соевото брашно трябва да се използва...
...Меласата е ценен продукт с високо съдържание на протеини. Меласата е副продукт, получен при производството на растителни масла, след пресоване и екстракция на маслодайни семена. Ценна храна, която съдържа 36-38% суров протеин, аминокиселини и метионин, които благоприятно влияят на растежа и развитието на младите животни. Тя е незаменима като високо-протеинова добавка в производството на комбинирани фуражи за птицевъдство и животновъдство. Съдържа витамини E и B, фибри, естествени протеини, калий, фосфор и други минерали.
...Предлагаме продажба на слънчогледово брашно. Нашите клиенти винаги са уверени в качеството на продукта и гаранцията за доставка в кратки срокове. Предлагаме най-доброто съотношение цена-качество.
• Протеин - 39.0 - 45.0%
• Остатъчна мазнина - не повече от 1.5%
• Влакна - не повече от 23%
• Влажност - 10-11%
Нашата компания предлага слънчогледово брашнона постоянна база. Цената се договаря с мениджърите.
...Нашето брашно включва цялото зърно. То е богато на протеини, фибри, минерали и витамини. Полезно за здравето. Зърното, зародишът и обвивката осигуряват по-добра хранителна стойност. Гранулометрията на нашето брашно позволява лесна и ежедневна употреба.
Насладете се на всички ползи от семето, като запазите своите кулинарни навици.
Употреба: самостоятелно или в смес за всички ваши солени или сладки приготвяния: торти, кишове, палачинки, сосове, кремове, хляб...
...{"Inclusion Rate":"Мляко до 4 кг/глава/ден.","Description":"Екстрактът от рапица е副продукт от производството на масло, получен чрез екстракция насемена от рапица (минимална ботаническа чистота 94%).","Nutritional Attributes":"Копродукт от маслодайни семена, който е богат на протеини и има добро съдържание на енергия. Може да се използва за замяна на соя в диетата, въпреки че е с по-ниско...
... предястие, дори смлени за приготвяне на диетично брашно, което ще регулира храносмилателната система.
Съставки
Био семена от коноп (богати на магнезий, желязо, фосфор, калий, витамин E, цинк)
Количество
1 кг
Съхранение
На тъмно, на хладно и сухо място
Предпазни мерки
Този продукт не е предназначен за лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване.
Този продукт не замества балансираното хранене.
Количество: 1 кг...
...Соевото брашно е副продукт от извличането на соево масло. Съществуват различни процеси, които дават различни продукти. Соевото брашно обикновено се класифицира за търговия по съдържанието на суров протеин. Типовете с високо съдържание на протеин се получават от обелени семена и съдържат 47-49 % протеин и 3 % сурова фибра (на база на храната).
...Слънчогледовото брашно, получено от преработката на слънчогледови семена, се използва активно в селскостопанската индустрия, като съставка за комбинирани фуражи в сектора на животновъдството / птицевъдството.
Характеризира се с ниско ниво на окисление, високо съдържание на витамин Е и фосфолипиди.
...Леки и хрупкави, тези сухари са плод на търговска тайна. Готвени с отворена форма, тестото може да се надигне свободно, което позволява на зърната да освободят целия характерен вкус на тостовете ROGER Melba.
Пшенично брашно T65*, обелени сусамови семена* (15%), брашно от спелта* (10%), растителна маргарина* (нехидрогенирано палмово масло*, слънчогледово масло*, слънчогледов лецитин, сол, лимонов сок*), тръстикова захар*, подобрител* (пшенично брашно*, глутен*, агент за обработка набрашно E300, ензими), сол, хлебна мая.
*: произхожда от биологично земеделие
Опаковка: около 22 в кутия...
... растителни масла трябва да бъде почистена, за да се отстранят чужди вещества. Това важи особено за пясък/силикат и желязо, които могат да повредят оборудването на подготовката на завода. За някои семена или за някои процеси влажността на входящия материал трябва да бъде контролирана и регулирана за по-добра ефективност на последващите операции.
Механична подготовка
Повечето суровини трябва да бъдат...
... студена вода проявява своите огромни свойства на набъбване: дори с малки количества рожкови семенана прах, течностите се превръщат в много стабилни гелоподобни вещества, които са почти нечувствителни на топлина, киселини и соли. Освен това, рожковият семенен прах значително усилва гелирующото действие на други растителни сгъстители и затова често се използва в комбинация. Неговите свойства на набъбване например помагат да се задържат замърсителите в безалкохолните напитки и предотвратяват хлябът да стане "вехт". Рожковият семенен прах се получава чрез нагряване.
...Натуралното органично брашно от семенана грозде Vitis се произвежда от ценните семенана слънчево узрели гроздове от контролирано биологично земеделие.