...Текстурираният пшеничен протеин VG Titans W65-M е сух, екструдиран продукт, който може да бъде рехидратиран за употреба в растителни изделия като бургери, колбаси, нарязани меса, плънки и като добавка към месни и птичи продукти. Той е произведен от пшеничен протеин и пшенично брашно, съдържащ минимум 65% протеин, наличен в средни парчета, с коефициент на абсорбция на вода 1:3 и препоръчително време за хидратация от 30 минути. Опакован в 8кг PE чанта, този продукт е идеален за приготвяне на растителни бургери, колбаси, кюфтета, пиле, сос Болонезе и кайма.
...Пълномаслено ленено брашно – благодарение на специална технология за смилане, то е свободно течен прах, въпреки много високото съдържание на мазнини (46%).
Идеална съставка за КЕТО диета и други диети с ниско съдържание на въглехидрати.
Съдържа по-малко от 1% смилаеми въглехидрати!
...Концентратът от соеви протеини (SPC) е пречистен продукт, получен от обелено и обезмаслено соево брашно, чрез отделяне на въглехидратите (разтворими захари) с помощта на най-съвременната технология за екстракция в ЕС.
... на зърнените продукти. Той разполага с широки рафтове, които могат да поберат различни видове продукти, като семена, паста, брашно, зърнени закуски и други. Рафтовете са налични в цветна или печатна версия. Цветният шперплат ще придаде на интериора топъл и естествен характер, докато печатният шперплат може да бъде привлекателен декоративен елемент. Можем да изработим всякакви размери по поръчка, адаптирайки размерите и външния вид към вашите индивидуални нужди.
Размери: 600x400x1800 мм
Материал: Лакиран, печатан и оцветен шперплат
Предназначение: Хранителни, екологични продукти...
...Основно става въпрос за линолова киселина (омега-6) и мононенаситена мастна киселина (олеинова киселина). Фъстъците също съдържат алфа-линоленова киселина от семейството на Омега-3. Фъстъците съдържат големи количества минерали, а именно магнезий, цинк, калий и желязо. Кремът е добавен на основата на пшенични семена и кокосово масло. Пшеничното брашно е добър източник на сложни въглехидрати. То също така съдържа известни количества растителен протеин. Струва си да се обърне внимание на този факт, особено когато се използва вегетарианска диета.
...Получената от обелени натурални семенана обикновената елда бяла елда се отличава с деликатен вкус и богатство от хранителни вещества. Зърното не е подлагано на термична обработка. С консумацията на продукта допълваме диетата си с ценни полезни вещества, включително антиоксиданти, магнезий, калций, желязо и силиций. Бялата елда, която е източник на фибри, е подходяща като засищаща добавка към обяда, особено за основни ястия като заместител на ориза, картофите или пастата.