...Тази добавка за вкус с натурален аромат служи в 2-компонентната система (състояща се от основа за меко сладолед и добавка за вкус) като компонент, който придава вкус за приготвяне на сместа за мек сладолед.
Съставки
Захар, спрей обезмаслено мляко на прах, спрей подсладена суроватка на прах, киселинност регулатор лимонена киселина, сгъстител (гуарова смола, натриев алгинат, каррагин), натурален...
... интензивен и концентриран вкус.
Прасковите са с ниска киселинност, което позволява естествената им сладост.
Суха текстура
Лесна за дъвчене
Здравословна закуска за всички възрасти
По-здравословна от другите закуски
Без мазнини - Без холестерол - Без глутен - Ниско съдържание на натрий
Приятен и отличителен вкус
100 калории на порция
___________________________________________________
Моля, след като изядете мангото си, използвайте зеления органичен контейнер
Компостируеми торби
Ние се грижим за планетата!
...{"Брой произведени бутилки":"50.000","Цвят":"Дълбочервен цвят с леки ръждиви нюанси.","Вкус":"Добър баланс в устата с киселинност и танини в хармония. Дълъг, чист и ароматен финал с пикантен характер.","Беритба":"Ръчно събиране. Октомври 2015","Първа реколта":"1994","Произход":"D.O.Ca. Риоха","Магнум бутилка":"1,75L","Аромат":"В носа, добре интегрирани ванилия и канела с къпини и слива...
...намалявайки така вредната киселинност за нашите зъби... И като че ли това не е достатъчно, той затруднява живота на бактериите, отговорни за кариесите, и намалява образуването на зъбна плака!
Какаово масло: използва се заради своите антибактериални свойства.
Бяла глина: мек абразив, сгъстител, дезинфекциращ, неутрализира киселинността.
Зелена глина: грижи се за чувствителните венци.
Тензид SCS (натриев кокосулфат): мек тензид с пенообразуващи свойства.
Тегло: 40 г...
...Категория: Къри и екзотични смеси
Вкус и аромат: Нежно плодово къри.
При това леко къри, плодова киселинност на хибисковия прах създава вълнуващ контраст с канела, кимион и пимен. Подходящо е за птиче месо, бобови култури и зеленчуци.
Съставки: Кориандър, хибисков прах, кимион, куркума, кардамон, канела (Canehl), копър, семена от люцерна, розови листенца, лимонова мирта, черен пипер, кайенски пипер, карамфил, пимен)
Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 27 г в метална кутия...
...Това е еднократен душ, за да се активира, трябва да се добавят 50 мл вода към гъбата, след което да се избършете с кърпа. Препоръчва се на хора с намален имунитет да се измиват след 15 употреби, за да възстановят естествения воден баланс на кожата. Гелът има средна киселинност, която не предизвиква дразнене.
...Твърда паста за зъби, обогатена с ксилитол, който е естествена захар, извлечена от брезова кора. Тя намалява нивото на киселинност (pH) на слюнката, предотвратявайки развитието на бактерии, отговорни за кариесите, намалява адхезията и количеството на зъбната плака и накрая, подпомага реминерализацията на зъбите.
Кокосовото масло и етеричното масло от мента имат ефективно антисептично действие...
...Hausbrandt Венеция зърна
Hausbrandt Венеция е подходяща за кафеавтомати, кафе машини и кафемашини.
Вкусна смес от арабика и робуста, състояща се от 65% най-добри арабика и 35% най-фини робуста зърна. Използваните зърна произхождат от Бразилия и Централна Америка.
Еспресо кафе с пълен и силен вкус, като същевременно има ниска киселинност.
То ласкае небцето и впечатлява с мощна подправка и леко плодово аромa, съчетано с нежна кремообразност.
С удоволствие ще доставим до вашата фирма/предприятие.
...Типично бяло вино, Lion de Fabre Bordeaux blanc, от бордоския регион. Бяло вино с прекрасна свежест, киселинност в устата и много ароматен нос.
Смес: Sauvignon Blanc, Semillon, Muscadet
ГОДИНА:* 2020
СМЕС: Sauvignon Blanc, Semillon, Muscadet...
... фини аромати на естрагон, които хармонично се съчетават с характерната киселинност на ябълковия оцет. Неговият свеж и леко анасонов вкус ще добави ароматна нотка към вашите дресинги, маринати, сосове и готвени ястия.
Нашият био ябълков оцет произхожда от органични ябълки, отглеждани с уважение към околната среда, без използване на химикали или ГМО. Пресният естрагон, използван за инфузия, се бере в зрялост и се суши внимателно, за да запази целия си естествен вкус.
Референтен номер: AR800212
Обем: 250ml...
... алергени / идеален за замяна на сол
Произход: Франция и Германия
Външен вид: характерен кафяв цвят
Вкус: естествена киселинност и пикантност
Киселинност: 5°
Препоръки за употреба:
Подправяне на салати и други кулинарни приготовления (сосове, деглазиране, маринати, бульон...). Като напитка: 1 чаена лъжичка в чаша топла вода, която да се пие на гладно сутрин.
...Това натурално сладко вино от Ривзалте е вино с златисти нюанси и сложен нос, който съчетава кайсия, конфитюр, карамел и портокалова мармалад. Както ще видите, то постига перфектен баланс между сложност и киселинност.
...ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА НА БАЗА НА АМИНОКИСЕЛИНИ
Представяне: Опаковка от 20 флакона по 3000 мг. Вкус Лимон
Състав: Вода, L-Карнитин (3000 мг), киселинност (лимонена киселина), аромат лимон, аскорбинова киселина, консервант
Начин на употреба: Приемайте 1 флакон 20 минути преди физическо натоварване. Разклатете преди употреба.
...Гурманско и ароматно вино.
Произведено от купаж с преобладаващ Семillon, това сладко вино е идеално за празнични вечери или аперитив. Совиньон Блан и Совиньон Гри, които съставляват купажа, му придават добра киселинност и свежест, които балансират сладостта.
Цвят: Бяло
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Лимонно-глинеста почва
Винификация: Отлежаване на фини утайки 2 месеца...
...100% ЕКВАТОРИАЛНА СМЕС. Колекция от смеси, изработени с 100% Арабика от различни произходи. Всяка от комбинациите е внимателно проектирана, за да предложи различни профили на чаши, които да задоволят разнообразните вкусове на любителите на кафето.
Богатството на органолептичните качества ни позволява да предложим гама, която варира от фини и леки кафета до плътни и кремообразни, с преобладаващи нотки на карамелизирани или печени, с цитрусова киселинност или изразен меден характер.
...Маслиновото масло Picholine екстра върджин от Oleisys,
Изключително моноваритетно маслиново масло: Сертифициран екстра върджин асортимент, произведен от най-престижните и вкусни френски маслини "пичолино".
Качество над отличието: Ръчно бране и студено пресоване осигуряват рядко качество на естествени аромати и ниска киселинност (между 0.2 и 0.3%).
Запазени здравословни ползи...
... компоненти.
Киселинност: <0,12º
Това масло е продукт от събирането на първите дни на кампанията в сърцето на Природния парк Сиера де Казорла, Сегура и Лас Виляс.
ПРОТОКОЛ ЗА РАННО МАСЛО
Ранната реколта произлиза от маслини от сорта Пикуал с индекс на зрялост по-малък от два.
Става въпрос за здрави плодове, свободни от нападение от мухи или друг патогенен агент, в правилно хидратирано състояние.
ОЦЕНКА на органолептичните характеристики Среден плодов аромат > 4
Среден дефект = 0
Класификация на сензорните характеристики: ВИРДЖИН ЕКСТРА...
...Намерете цялата киселинност и горчивина на кафето в макарон. Изработен с кафеени зърна в инфузия, за да се подчертаят всички аромати за една вкусна и лека хапка.
Тегло на макарона: между 16 и 18 г.
Алергени и непоносимости: Ядки, яйца, лактоза, може да съдържа следи от соя. Продукт без глутен.
...{"Алергени":"Продуктът съдържа алергенни вещества или продукти, съдържащи такива компоненти: МЛЯКО. Не съдържа глутен. Съдържа консерванти (Киселинност: E270).","Съставки":"Кетчуп (концентрат от домати 50%, вода, захар, винен оцет, сол, натурални аромати, сгъстители: ксантанова гума и гума от рожков), Летен трюфел 3% (Tuber aestivum Vitt.), сол, аромат. Киселинност: Лактатна киселина E270...
...субтилен нюанс на киселинност, типичен за колумбийското кафе. След това ще бъдете очаровани от фината му структура и дългия му послевкус без никаква горчивина.
Виторио е и името на първия представител на 6-то поколение.
...Рецепта с местни качествени съставки, с местна горчица и френски мед с IGP.
Когато вкусовите ви рецептори влязат в контакт с този сос, сиропообразната текстура обгръща езика, горчицата придава леко пикантен вкус, който медът почти веднага успокоява.
Лимоновият сок добавя необходимата киселинност, за да допълни усещанията на небцето и да ви накара да се слюнчите! Подправките и билките от Прованс...
... действаща като почистващо средство за напоителните системи.
АГРОНОМИЧНИ ПРЕДИМСТВА
- Намалява стреса по време на периода на пресаждане и ускорява вкореняването на растенията.
- Има важно хранително действие като източник на фосфор.
- Тъй като е киселинно решение, той има голяма киселинност, понижаваща pH на водата и действаща като почистващо средство за напоителните системи.
Опаковки:
- 1000 Л
- 20 Л...
...Зехтините Riccolivo идват от региона Едремит – Айвалък, разположен в подножието на планината Каз в Егейския регион, един от районите в света с най-високи нива на кислород.
Маслините се събират от дърветата за зехтина Riccolivo и се транспортират до съоръжения за студено пресоване възможно най-бързо, за да бъдат пресовани. По този начин зехтините Riccolivo имат много ниски нива на киселинност. Те са класифицирани като 100% натурални екстра върджин зехтини с нива на киселинност от 0.3 – 0.8%.
Налични в стъклени бутилки от 500ml, 750ml и 2L кутия, както и на едро.
...3л Екстра Вирджин Гръцко Зехтин Студено Пресован Ниска Киселинност
Златото на слънцето от известната област Зарос.
Обгърнати от естествени билки като риган, градински чай, чубрица, розмарин и други, естествен щит защитава нашите маслинови дървета.
Сортът на нашия зехтин е Коронеики с киселинност, оставаща на ниво 0,25 - 0,35 %.
Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация или да планирате посещение на нашите маслинови дървета.
...Ананасът Кайен лис от Бенин се характеризира с:
- форма с гладка корона и листа, без бодли, които надничат над този красив плод. След като плодът узрее, кората придобива жълт оттенък.
Кайен лис с автентичен вкус, перфектно балансирано съчетание от киселинност и много сочна захар. Това е най-консумираният сорт в света.
Опаковка: кашони по 06 плода всеки
Калибриране: A1 = 1,8 до 2 кг и повече A2 = 1,6 до 1,8 кг B3 = 1,5 до 1,6 кг B4 = 1,2 до 1,5 кг
Съдържание на захар при узряване: 13 до 14 градуса брикс...
... фосфат може да бъде по-добър избор от витамин C за хора с чувствителна кожа и за тези, които искат да избегнат ексфолиращи ефекти, тъй като много формули на витамин C са с висока киселинност (и следователно предизвикват ексфолиращи ефекти). Магнезиевият аскорбил фосфат е много стабилен дериват на витамин C (моно-дихидроген фосфат на магнезиевата сол на L-аскорбиновата киселина), който не се...