...Турция е основната страна производител и износител на сушени смокини. Турция произвежда 60-70% и изнася 75% от световните сушени смокини.
Тъй като Турция е най-големият производител на сушени смокини в света, турските смокини се считат за най-висококачествени сред всички страни, отглеждащи смокини, благодарение на високото си съдържание на разтворими вещества и захар, ниската киселинност...
...Тъмен шоколад 70% КАКАО
Характерен шоколад с 70% какаови твърди вещества, произведен от какаови зърна от различни произходи. Усещането в устата е богато и дълготрайно с лека киселинност. Много приятно!
СЪСТАВКИ: 0
МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на сухо и хладно място, между 15 и 18°C.
...Залбаус Реда от сорта Вердехо се характеризира с аромат и вкус на тревисти и плодови нюанси, съпроводени от отлична киселинност. Оригинален е на вкус с характерния си горчив привкус, заедно с ярко изразена плодова нотка. Комплекс от качества, които правят виното много хармонично.
За производството на Залбаус Реда се използва местният сорт грозде от наименованието, сорт Вердехо, който заема най...
...Eliquide CBD Marie Jeanne LEMON KUSH, с кисели и сладки вкусове
на цена от 6€
КУПИ
CBD Stardawg ви представя Eliquide CBD Marie Jeanne LEMON KUSH, с кисели и сладки вкусове.
Наличен за покупка в нашите магазини в Ница, Каньон-сюр-Мер, Фрежюс и Сен-Рафаел.
Открийте типичните вкусове на Lemon Kush в еликвид за електронна цигара - киселинност, свежест на цитрусовите плодове, с много лек вкус на...
...Италианско пенливо вино с фино и устойчиво перле, в което изпъкват цветни и плодови нотки, придружени от приятна киселинност. Остатъчната захар от 6 гр/л подчертава свежестта и минералността на това Prosecco Superiore, получено винаги от чисти грозда глера, селектирани от нашите най-млади лозя в Сан Пиетро ди Фелето.
... от Траз-ош-Монтеш.
Зехтинът Casa Valbom се произвежда на фермата на семейството Карвалю Нето, разположена в Валбом душ Фигос. От съчетанието на маслините вердеал, мадурал, кобранчоса и негриша де фрейшо, се получава този зехтин с мек вкус, ниска киселинност и добра смилаемост.
Налична опаковка: 250ml (стъклена бутилка) / 500ml (стъклена бутилка) / 750ml (стъклена бутилка) / 1L (стъклена бутилка) / 5L (стъклена бутилка) / 5L (пластмаса)...
...С това, влизането в производството на сирене и кисело мляко става лесно. Всичко, от което се нуждаете, е включено в този стартов пакет.
Стартов пакет за кисело мляко и прясно сирене, състоящ се от:
1 опаковка Yo-Mix 401, 50 DCU за нежно кисело мляко с ниска последваща киселинност
1 опаковка Probat 222, 100 DCU за извара, прясно сирене и заквасена сметана
1 бутилка Naturlab екстракт 100 мл за...
... продуктовата гама ColdSwell има 4 различни серии нишесте с и без Е-номер. Изборът на правилното нишесте за вашето приложение се извършва в зависимост от вашите нужди, включително устойчивост на топлина, срязване или киселинност. Чрез агломерация се оптимизира дисперсията и разтворимостта на нишестето. Освен това, ColdSwell нишестетата са неутрални на вкус и позволяват ароматите да се проявят ясно.
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептични качества, постигнати чрез безупречни производствени процеси.
Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
...Дълбоко рубинено червено вино с изразен тревист и подправен аромат. Силното и узряло тяло се усеща при първата глътка, омекотено от правилната киселинност и меките танини. Виното предлага кадифен и добре балансиран вкус, на небцето вкусът е интензивен, но сложен. Освобождава дълъг аромат и послевкус на тютюн, добре смесен с дървесни аромати.
...Ябълки Роял Гала
Яркочервен цвят, богат на светлочервени нюанси върху жълта основа с гладка и чиста кора; форма на скъсена конус; малки до средни размери; идеални за закуска; жълто-кремава пулпа. Ябълката е хрупкава и сочна с ниска киселинност и сладък аромат. Получена от сортовете Kidd’s Orange x Golden Delicious.
...Пино Ноар - страхотен секо, не само за познавачи!
Вие избирате за вашата марка! Индивидуално производство по мярка!
Пино Ноар - класически червен сорт грозде, светло ферментирал, типичен бургундски нюанс с фин аромат, малко киселинност и много хармоничен. Страхотен секо, не само за познавачи!
... поставя на рафтовете.
Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин се предлага в опаковки от 1 л, 2 л и 5 л.
Общи характеристики на Първо Брано Студено Пресовано Зехтин
Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин има максимум 2% киселинност. Това е зехтин, получен от маслини от региона Едремит, който притежава интензивен аромат на маслини и може да се използва за закуска, салати и студени мезета. Зехтинът Кавлак Първо Брано Студено Пресовано е правилният избор за нашите клиенти, които искат да усетят интензивния аромат на маслини в закуските, салатите и мезетата.
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата.
Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
... кремообразност, шоколадов аромат, по-кръгъл вкус в устата и по-добра киселинност.
То съдържа също така по-малко кофеин. Неговата фрагранция и сложни аромати ще очароват любителите на еспресо. Зърната кафе, произхождащи от Гватемала, Коста Рика, Доминиканската република и Бразилия, бавно печени, оставят в устата хармоничен вкус.
...Олио екстра върджин от зехтин с много високо качество, получено чрез студено пресоване на зелени маслини, събрани и незабавно смлени: Coltofranto.
Съхранява се под азот в неръждаеми резервоари, характеризира се с ниска киселинност и високо полифенолно съдържание: това олио отговаря на изискването с концентрация над 250 mg/Kg хидрокситирозол, тирозол, олеуропеин и техните производни.
С...
...Изключителното екстра върджин зехтин Еλιάс Ги 250ml е моно сортово от сорта Коронеики с много ниска киселинност до 0,4% на ненадминато качество.
Произвежда се чрез студено пресоване, като по този начин се запазват всички негови хранителни вещества, както и балансираният и плодороден вкус.
... процедури, без допълнителна обработка освен декантиране, центрофугиране и филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави маслото едно от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Интензивно зелено, леко горчиво и пикантно, с дълготраен свеж и плодов послевкус, нотки на артишок, орехи и горчиви бадеми.
Аромат: Представя зелено плодово ухание, домат, свежа трева, артишок, зелена банан и зелена круша.
...Вкус: зрял аромат на горски плодове, лека нотка на канела.
Аромат: пресен сок от боровинки
Цвят: тъмновиолетов
Фината сладост на сиропа от боровинки и леката естествена киселинност на боровинките правят този сироп перфектно допълнение за обогатяване на йогурт и извара, а разбира се, и класически за гарниране на палачинки.
... класифицирана съгласно одобрението E330 и отговаря на най-високите изисквания за качество.
Химически и идентификационни данни:
CAS номер: 5949-29-1
EINECS номер: 201-069-1
Чистотата на лимонена киселина монохидрат е минимум 99,5 %, което потвърджава отличното качество на този продукт. Тя се използва често в хранителната, напитковата, козметичната и фармацевтичната индустрия, предимно като киселинност...
...ЗЕЛЕНИТЕ ЗЕЙТИНКИ, СЪБРАНИ С ГРИЖА ОТ НАШИТЕ ЗЕЙТИНКИ В АГАДЖИК БУРХАНИЕ, БАЛИКЕСИР (ЕДРЕМИТ КЬОРФЕЗИ), БЯХА СТУДЕНО СКЛИПАНИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА И ОПАКОВАНИ В ТЕНЕКЕ С КАПАЦИ ОТ 1 ЛИТЪР И 5 ЛИТРА. ОКОЛО 7 КИЛОГРАМА ЗЕЛЕНИ ЗЕЙТИНКИ ДАВАТ 1 КГ ЗЕЙТИН. СТЕПЕНТА НА КИСЕЛИННОСТ Е ОКОЛО 0.5%.
...Пълен и кремообразен вкус, с лека киселинност, богато тяло и аромат, изпълнен с интензивност и елегантност. Ароматичността е в съответствие със силния характер на сместа, което оправдава възприеманата стойност на горчивината.
... температурен диапазон от 10—35°C (обърнете внимание, че толерантността към етанол намалява при високи температури). Този щам също е толерантен към трудни условия на ферментация, има висока толерантност към SO2, произвежда ниска летлива киселинност и е с ниско пенообразуване.
...Зехтинът "Devotion" е екстра върджин зехтин, без добавки и консерванти, с киселинност под 0,5%, със зеленикаво-жълт цвят, плодов, свеж и ароматен. Това е зехтин от висша категория, получен директно от маслини, единствено чрез механични процеси и с студено пресоване.
Химическите му характеристики отговарят на Регламент (ЕО) № 2568/91 и измененията му.
Маслината се обработва в екологичен пресовач...
...Нерафинирано соево масло, идеално за допълнително рафиниране в съоръжението на клиента.
=== Качество ===
100% Нерафинирано соево масло
=== Състав ===
-Цвят, номер, мг йод: макс 100
-Киселинност, мг KOH/g: макс 5.00
-Влага и летливи вещества: макс 0.5%
-Замърсявания: макс 0.3%
-Съдържание на фосфор като P2O5: макс 0.5%
=== Опаковка ===
1 Роуд-танк
=== Условия за доставка ===
DDP, DAP, CFR или CIF (Инкотермс 2020) до всеки град или морски порт в ЕС.
=== Ценообразуване ===
Крайната цена е налична при индивидуално запитване...
... запази аромата си.
Aspresso Суматра, с ниска киселинност и растителни и подправкови аромати, предлагаме смляно в специално проектираната ни 500 г цилиндрична опаковка, която запазва свежестта и аромата за дълго време.
Можете да регулирате времето на запарване в зависимост от желаната интензивност на аромата и вкуса.
...С мед, плодови сокове и много витамини. Вкусът е просто небесен.
В 100g пакет
Списък на съставките:
в низходящ ред: глюкозен сироп, захар, 5 % мед, желатин, киселинност:
лимонена киселина, витамин C, ниацин, витамин E, пантотенова киселина,
витамин B6, витамин B2, витамин B1, фолиева киселина, биотин, витамин
B12, аромати, емулсия от червен пипер и екстракт от куркума като
оцветители, отделящи...