... фини утайки.
Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ.
Розе Фратичело е виноза жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси.
Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
...Произведен от купажа Алба Октавия от 2022 г., това вино е отлежавало в бъчви 10 месеца.
Без филтрация, без колаж и с много леко сулфитиране, то е по-кръгло вино с по-сложни аромати благодарение на остатъчните си захари.
Свободно вино, добре е да се аерира преди дегустация.
1,5л – 14%
(разходи за транспорт: еквивалент на 2 бутилки)...
...в Индия. Това увеличава глобалната мрежа до 7 производствени обекта за MCC в 5 държави.
MCC е пречистена, частично деполимеризирана целулоза, получена чрез обработка на алфа целулоза, извлечена от дървесна целулоза. MCC е биосуровинна, биоразградима според стандартите за биоразградимост на ОИСР, без добавки, не ГМО, без ЛОС и т.н.
Марки на MCC JRS: EMCOCEL®, VIVAPUR®, HEWETEN®. Налични са различни гранулометрични разпределения, плътности и остатъчна влажност.
Приложения: Фармацевтична, Хранителна, Перална, Козметична, Филтрация (вино), Ламиниране, Покрития…...
... - Дневно следене на ферментацията - Контрол на температурите на 16° C - Преливане - Филтрация. Разливане в бутилки и образуване на мехурчета в нашите пещерни изби с минимално отлежаване от 12 месеца. Налягане: 5 до 6 бара.
Дегустационни бележки: Привлекателен нос с леко амилно усещане, свеж и ароматен вкус. Финни и елегантни мехурчета.
Съчетания: Вувре ще съпътства вашите празнични моменти на аперитив, но също така и вашите ястия с риба или бяло месо за Брут и с десерти.
...Процесът Redux позволява да се намали алкохолното съдържание на вино с 1 до 2 градуса, като се обработва мъстта преди ферментацията.
Redux е патентована субстрактивна техника, която позволява да се намали съдържанието на захар в мъстта от грозде чрез двустепенна мембранна обработка: филтрация и обратна осмоза. Става въпрос за извличане на концентриран захарен сироп от мъстта при ниска температура...
...THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE е компания, специализирана в опаковането и бутилирането, която се стреми да предоставя услуги с високо качество, за да осигури най-доброто стареене на вашето вино. THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE предлага на ваше разположение групи за бутилиране с винтови капачки от 3 до 5 операции, група зафилтрация / разпечатване и сигурен склад с площ от 8 000 м² с капацитет от 3,5 милиона бутилки.
Филтрация на горещи и студени термични обработки за всички продукти: вино, вода, бира, масло, захар. Оборудване за бутилиране; дизайнер на пълни опаковъчни линии за плоски и газообразни течности (изобараметричен).
Компанията HOLSTAAL INOX е специализирана от 1978 година в областта на неръждаемата стомана за хранителната индустрия. Ние произвеждаме резервоари за съхранение от неръждаема стомана, тръбопроводи, както и в процеса на филтрация на вино и почистване на бутилки.
... резервоари за фармацевтичната и козметичната индустрия. Резервоари за пренос на вискозни хранителни, фармацевтични и козметични продукти. Производител на контейнери и мобилни резервоари под налягане за фармацевтични или козметични лаборатории. Резервоари за стерилна и нестерилна подготовка, резервоари за инактивация, резервоари за пречистване за лаборатории. Резервоари за винопроизводство, резервоари за ферментация на червено вино. Резервоари за формулиране на течни и стерилни форми.