...% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИЯ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятно букета с нотки на пресни червени плодове, леко подправен. Вкусът е мек, с красива закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ
Château La Gasquerie ще съпроводи с грация печените или гриловани червени меса, дивеча и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16° и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс Gilbert & Gaillard 2018...
...С цел да се избегне изсъхването на пресните продукти (риби, сирена, меса, плодове и зеленчуци…), все повече супермаркети прибягват до системи за високо налягане за мъглуване.
Фините водни частици, разпръснати от дюзите, създават идеална атмосфера за продуктите, предотвратявайки тяхната дехидратация. Времето за съхранение на храните се удвоява. Загубата на тегло на храните е значително намалена...
...{"Dégustation":"Това Шато Браун ще ви изненада с интензивния си букет, както и с нотки на подправки, горски плодове и пресни плодове. То ще бъде чудесно допълнение към вашите червени меса и меки сирена.","Commentaire":"Шато Браун, преди Шато Барие, носи името на богат търговец на вино от шотландски произход: Джон Луис Браун. През 1884 г. Шато Браун печели първата си златна медал на Световното...
...Този чътни ще бъде много ценен с бели меса или пилешки терини и ще се съчетае добре с нишестета и пресни сирена.
Съставки: Ананас - Сушени стафиди - Горчични семена - Канела - Джинджифил - Кафява захар
Алергени: Горчица...
...Характеризира се с интензивността на плодовия си вкус, с доминиращи нотки на плодове, банан, ябълка, киви и зелена домат, и растителни аромати, артишок и прясно нарязана трева.
Използва се в комбинация с риба, меса (особено дивеч), карпачо и пресни зеленчуци.
Лично аз бих добавил капка зехтин върху препечен хляб, натрит с чесън и домат, или върху прясно козе сирене, с черен пипер от мелничката -
Мелницата е награждавана 52 пъти през последните 2 години
Най-добър зехтин в Испания 2016 в категория зрял плод _ традиционен зехтин
Най-добър...
...Тази смес е вдъхновена от мариновани агнешки шишчета с пресни билки от мента и розмарин, които предлагаме днес, за да подправите вашите летни барбекюта. С тези свежи аромати на мента и лимон, сместа се съчетава перфектно с агнешко и червени меса. Ще обожавате да усещате ароматите на тази смес, когато месото ви е на скарата!
Аромат: Пресни билки, Лимон...
...Биологична култура. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани иноксни съдове, Използване на местни дрожди. Отлежаване в терморегулирани иноксни съдове, Техническа коркова запушалка. Глинесто-калциеви почви.
Око
Цвят виолетов, наситен, с виолетови отблясъци.
Нос
Леки аромати на касис, леки аромати на пресни плодове, деликатни аромати на малини.
Съчетания с храна и вино
Скара от червени меса, Скара от бели меса
Температура на сервиране: 16° - 17°
Цвят: Червен
Сорт: Синсо, Сира
Алкохол: 12,5%
Обем: 75 cl (Бутилка)...
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус.
Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри.
Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
... жълта и блестяща рокля с златисти отблясъци. Носът предлага интензивни аромати на екзотични плодове (ананас) и бели плодове (праскова, кайсия и др.), допълнени от препечени нотки и ванилия. Неговият свеж вкус и обширен и кремообразен финал го правят идеален спътник за вашите аперитиви, където може да се сервира с салати, бели меса, риба или плато с пресни сирена. Сервирайте при 10-12°C."}...
...Искате сос, която да съпътства вашите бели меса, морски продукти или яйца? Тази сос Джалапено е нежна, но пикантна, кисела и леко сладка, приятно обогатена с глътка ром, която ѝ придава необходимия характер.
Смес от пресни чили Джалапено и пресни чушки, за да можете да се насладите максимално на вкусовете им. Лимонът е тук, за да добави цитрусовия нюанс, който е необходим с Джалапено, а чесънът и...
... предоставим продукти с високо качество, като същевременно спазваме строгите стандарти за безопасност на храните. Нашият ангажимент към качеството ни подтиква да избираме меса, произхождащи изключително от Франция и Европейския съюз, налични в свежи и замразени опции.
Ние се стремим да изградим дълготрайни отношения с нашите партньори, предлагайки индивидуални решения, адаптирани към техните...
PROFIL EXPORT е семейна структура, базирана в Изер, специализирана в разфасовките на конско месо, обработени конски продукти и трансформации на конско месо. Коневъдство, клане на коне, обезкостяване, разфасовка на конско месо, трансформация на конско месо, вакуумно опаковане, опаковане в контейнери, на едро, в консерви, дистрибуция. Умение за управление на цялата френска конна верига. СЕРТИФИКАЦИЯ...
... видимост.
Ние предлагаме следните продуктови линии: солени/сладки хранителни стоки, напитки, алкохол, гурме храни, пресни/замразени/готови ястия, плодове и зеленчуци, пушени меса и птици, риба, меса и колбаси, черен дроб, соления и много други.
Нашите клиенти са професионалисти от търговията, ресторантьорството, голямото разпространение, индустриалци и търговци на едро. Седалището ни е в Уису, Есон, нашият екип е тук, за да отговори на вашите въпроси и да ви консултира относно нашите продукти.
... околната среда. Предлагаме широка гама от говеждо месо, за да отговорим на вашите нужди: меса за грил, меса за готвене, меса за тартар и др. Също така можем да персонализираме нашите продукти, за да ги адаптираме към вашите специфични нужди.
Ние сме загрижени за качеството на нашите продукти и удовлетвореността на нашите клиенти. Затова придаваме голямо значение на проследимостта и свежестта на нашето...
...полутърговия или индивидуални порции: контрафиле, T-bone, говеждо ребро, фалшив филет, ребра, томахавк, плоски ребра, бавета, тенде де шранче и др. Grand Caractère използва технологията Skin Pack за своите опаковки, която предлага по-дълги срокове на съхранение в сравнение с класическото опаковане. Изключителни меса за професионалисти в гастрономията: ресторантьори, занаятчийски месари, големи търговски вериги. За да представи най-доброто месо на по-широка аудитория, Grand Caractère предлага селекция от своите меса в LS и традиционните отдели на GMS.
CONTINENTAL DESOSS е компания, базирана в Бург-ан-Брес, в департамента Айн. Фирмата предлага услуги по клане на животни, рязане, обезкостяване, почистване и опаковане на всички видове меса: говеждо, свинско, птиче месо и др. Нашата работилница за рязане и опаковане осигурява прецизна работа, за да гарантира качествени меса.
Нашите меса се изпращат на цялата територия на Франция, а също така изнасяме продуктите си в цяла Европа.
За повече информация относно нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас по имейл или по телефон. Ще се радваме да ви отговорим в най-кратки срокове.
Специалист в търговията с прясно месо и субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса.
Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите.
Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възползват от гарантирана свежест и изключително качество на продуктите.
Стратегическото ни местоположение на националния интересен пазар (MIN) в Рунжис ни позволява да доставяме ежедневно в цяла Франция.
Група Овимпекс е основен играч в търговията, разфасовката и опаковането на говеждо и овче месо от 1964 г. Ние сме специализирани в вноса на месо, основно от Европа. Нашата централа е в Рунжи, но нашето присъствие е национално. Група ОВИМПЕКС: ОВИМПЕКС - ДЮМЕО - ПРЕСТИМПЕКС - ВИАНОВ - МВС Мондиял Вианд Сервиз - ОВИМПЕКС ДИСТРИБУЦИЯ - АПА Алпи Прованс Агне. Нашите продукти: агне в труп, разфасовка н...
Компания BRESSUIRE EXPORT е кланица за говеда, разположена в Бресюир, Франция. Ние сме доставчици на говеждо месо, а по-специално на прясно месо от млади говеда. Търгуваме също така с трупове и вътрешности на говеждо месо. Нашето производство на прясно месо, обезкостено или не, е предназначено за всички страни в Европа и Северна Африка. Търгуваме с месодайни породи: шароле, блон д'аквитен, лимузин...
GRG SA - Търговец на месо на MIN в Рунжис от 1984 г. GRG SA е най-голямата структура за месо на пазара. Говеждо, телешко, агнешко, свинско, вътрешности, в труп или опаковано в обезкостено месо и вакуумирано, ще намерите всички основни категории меса. Независимо дали вашите клиенти търсят изключителен продукт или обем на ниска цена, ние се адаптираме към вашето запитване благодарение на...
... продукти чрез нашия сектор за износ на птици и меса, за да управляваме доставките, осигурени от нас, за да доставим на професионалисти в хранителната индустрия, ресторанти, месари, колбасари, кетъринг, а също така и на корпоративно хранене и общности. Имаме също така пълна оферта за стандартни птици, халал птици и халал продукти, с опаковки, адаптирани към вашите нужди и възможност за управление на големи обеми. COURTIN HERVOUET е търговец на едро на месо от Галисия в Рунжи. Контакт 01 41 73 09 80 или имейл на contact@courtinhervouet.com.
... за подготовка! Сурови или полусурови фоа гра, морски продукти и внимателно подбрани варени меса, както и готови за сервиране ястия, предястия и десерти, нашият избор ви предлага широка палитра от възможности. LE DELAS: това е най-доброто от Рунжис под един покрив с хранителен магазин, замразени храни, млечни продукти-сирена, търговец на едро за месо в Рунжис, оборудван с работилница за рязане по...
Компанията Дюфур е специализирана в производството на месо, независимо дали става въпрос за агнешко в цялост или нарязано, телешко, свинско или говеждо, компанията може да го достави готово за готвене или готово за консумация. Групата ДЮФУР може да предостави широка гама от качествени много видови меса, от цялото месо до опаковането в контейнер.
Evia Foods е компания за търговия с пресни и замразени хранителни продукти, базирана в Париж, специализирана в птиче месо, меса, риби и зеленчуци. Evia Foods експортира по целия свят и доставя с камиони и пълни или смесени контейнери, в зависимост от вашите изисквания.
Биро Франс, разположена в Марн ла Вале, не е спирала да развива своето ноу-хау в областта на рязането и преработката на меса с лентовата си резачка и смесителя си, но също така и на всички хранителни продукти, пресни или замразени, за индустриалците, големите и средни търговски обекти (ГТБ), търговците на дребно, препродавателите и износа.
... нужди. Ние желаем нашите икономически отношения да бъдат значими. Обслужваме голямата търговия, дистрибуторите, търговците на едро и индустриалците. Нашите продукти: Пресни и замразени меса от Франция и Европейския съюз. Предлагаме агнешко, говеждо, овче, дивеч, свинско, телешко, птиче... Имаме няколко гами продукти, произход Франция или произход Европейски съюз (Германия, Холандия, Северна...
CENTRALE D, заведение, разположено в Сент-Етиен, е търговец на едро на хранителни стоки за професионалисти и частни лица. CENTRALE D предлага широк избор от хранителни продукти и опаковки както за професионалисти, така и за частни лица.
При CENTRALE D ще намерите цял асортимент от хранителни продукти:
- в нашето Пространство за пресни продукти: сирена, млечни продукти, плодове и зеленчуци, меса...