Месото от Осаан произлиза от говеда и юници на възраст от 3 до 4 години. Стадото се храни изключително с трева, сено и фуражни цвекла, произведени на площ от 140 хектара.
Фермата е съставена на 90% от ливади, разположени в изключителна територия с многообразна фауна и флора в зона на блато.
През зимата стадото е на свободно отглеждане в голям навес с площ от 2500 м², постлан с слама.
Производст...
FIPSO INDUSTRIE е компания, специализирана в производството и търговията с свинско месо. FIPSO е единствената френска кланица, която изнася свинско месо за Съединените щати и Китай. Продуктите на FIPSO притежават множество етикети. Някои от продуктите в производството са идентифицирани: IGP свинско от Югозападна Франция, IGP шунка от Байон, червен етикет за свинско от свободно отглеждани свине и в...
Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производители на естествени черва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естествени черва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Герм...
CHARAL, от самото си съществуване, винаги е била водена от желанието да предложи най-доброто от месото под форми, които всеки ден все по-добре отговарят на еволюцията на вкусовете и начина на живот на потребителите. Вкусът и нежността на продуктите на CHARAL са резултат от безкомпромисен и постоянен подход към качеството и безопасността. Всеки ден, минута след минута, ангажира три хиляди мъже и же...
Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овче и телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИО месо и Label Rouge.
Ние сме Jambons Oliveras, семейна компания, която предлага иберийски хамон pata negra cebo и bellota онлайн. В нашия онлайн магазин ще намерите хамон серрано (планински) както и класическите испански деликатеси (иберийско лоумо, чоризо от Саламанка, морсила, иберийски фует, селски салам). Ние сме вносители на иберийски хамон от повече от 18 години (от 1998 г.). Присъстваме на над 50 изложения и па...
Терre & Пайл представя своята ферма в Босюлан, близо до Пон Авен в Бретан. Това е семейна ферма, която съществува от много поколения. В момента Терre & Пайл предлага директна продажба на ферма на свинско месо и колбаси. Този избор е направен с цел да се приближат до потребителите, да имат директен контакт с тях и по този начин да могат по-добре да отговорят на техните нужди. Свинете, отглеждани на...
Бояудери Систерона, основана през 1985 г., е компания за производство на храни. Специалността ѝ е традиционната подготовка на първокласни черва, като производството на пити паки, овчи черва, свински черва и говежди черва, …
Благодарение на своето майсторство, традиционните ѝ продукти са признати за своите вкусове.
ALGO FOODS: Търговска компания за месо, базирана в Рунжи, специализирана в внос/износ на свинско месо. Можем да ви закупим или предложим всякакъв вид разфасовка: труп, рамо, каре, врат, гърди, шунка, остатъци, мазнина, вътрешности. Със същото качество на обслужване, както за свинското, нашата специалност, ние също така обработваме говеждо, агнешко и птиче месо.
SOBEVAL, член на групата VanDrie, е световен лидер в сектора на телешкото месо. От отглеждането до преработката, SOBEVAL овладява цялата верига на телешкото месо, с цел за качество, проследимост и иновации в продуктите, които строго отговарят на изискванията на своите клиенти (дистрибутори и потребители).
От създаването си през 1974 г. Baty viandes е компания за клане и разфасовка, специализирана в свинското месо, която се снабдява от регионални фермери. Днес компанията Baty-Viandes предлага широка гама от свински месни продукти, вариращи от голо месо до опаковане в UVCI. Продуктите са опаковани в филм и под защитна атмосфера, с полу-солена и пикантна гама в зависимост от сезона. Компанията осигуря...
Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Кетъринг и Месарница за прясно месо! Неинтензивно и Отговорно отглеждане! Хранено и отгледано на открито! Безупречна хигиена! Халал и Кошер!
...
Като доставчик на изключителни меса, EURODIS VIANDES стриктно избира най-добрите фермери, за да ви предложи изключителността на месото, произхождащо от страната на произход.
EURODIS VIANDES: месо от Япония с автентично японско Wagyu (WAGYU JAPONES BEEF), Кагосима, Япония, истинско говеждо Wagyu, произхождащо от Кагосима: кавиарът на месото, ексклузивно при Eurodis! Angus от Ирландия: ирландско...
MARTIN SAS е генералист в месните продукти на MIN в Рунжис. Специалист по говеждо, телешко и агнешко месо. За да се свържете с нас, моля, обадете се на 0146868201 или изпратете факс на 0146868200.
Открийте продуктите, рецепти и хранителни съвети на Bigard, номер 1 в месната индустрия във Франция. Открийте продуктите на Bigard: кайма, колбаси, карпачо, пълнени зеленчуци, мергез...
Месарниците BIGARD ви предлагат глезени и вакуумирани меса от внимателно подбрани животни. Нашият търговски екип предлага персонализирано обслужване и качествена услуга, независимо от вашите нужди.
Свинско VPF...
Независимо занаятчийско малко и средно предприятие, специализирано в продажбата на преснимеса и разфасовки на преснимеса за колективи. Месата са с произход само от ФРАНЦИЯ (с изключение на агнешкото). Кратък цикъл за говеждо, телешко и свинско месо. Месата идват директно от френски кланици. Търговия с птици и колбаси (произход Франция). Доставка от наша страна в цяла БРЕТАН. Получател на обществени поръчки. Регистриране в групи за обществено хранене и групи за покупки.
...лимузинско телешко, френски свинско, агнешко, конско и птици от Шалон. Менюто и ястията се променят в ритъма на сезоните. Кетърингът работи с местни производители и приготвя традиционни ястия на базата на пресни продукти. Имате избор между няколко пакета месо (говеждо, телешко, свинско, птици и смесено), бюфет (сурови зеленчуци, салати, табуле, пастет/рилет, асортимент от колбаси, гарнитура, няколко вида меса на избор и плато със сирена), няколко топли ястия, барбекю и гарнитури.
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месо и риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
... Съединените щати: пресни зеленчуци (марки Florette, Priméale, Créaline), сайдери и сокове (марки Loïc Raison, Ecusson, Danao), ултра-пресни млечни продукти и млечни съставки, птици и меса. Групата Agrial реализира, през 2014 г., оборот от 4,2 милиарда евро. Тя наема 12 000 служители.
... фермерски продукти, птичи продукти и зрели сирена. Доставяме всеки ден на около 250 клиенти: обществени или корпоративни ресторанти, кетъринг и хотели. За целта разполагаме с флот от около двадесет хладилни камиона, които обикалят Париж и неговите предградия всеки ден. ALAZARD, малката ферма в Париж е СПЕЦИАЛИСТ ПО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ. В сърцето на най-голямата световна борса за пресни продукти, ние намираме за вас всички продукти: млечни изделия, сирена, меса, колбаси, брашна и хляб, плодове и зеленчуци, пушена сьомга, брашно и яйца… Изпращания, Доставки в региона на Париж.
ORUS представлява нова категория храни, отговарящи на биологичните нужди на кучета и котки, а именно режим на хранене, основан на разнообразни преснимеса и богат на протеини. ORUS е богат на ненадминати включвания на свободно отглеждана птица, цели яйца от гнезда, цели диви риби и меса от животни, отглеждани на открито - отгледани или уловени в нашия регион от надеждни хора. Всички съставки се...
... TECHNOLOGIE предлага водоструйни процеси за скарифициране на хляб и кифли, както и автоматизирани системи за транспортиране и манипулиране: зареждачи и разтоварвачи на решетки, колички. Предназначена за хлебарници, сладкарници, пресни или замразени, сладки или солени, кифли, меса и риби, плодове и зеленчуци, машината, оборудвана с една или повече дюзи, монтирани на XY ос и управлявани от цифров контрол, позволява рязане на всички стандартни или персонализирани форми.
... на сложни продукти, като например рулца от телешки глави, нарязани и завързани, PAD (готови за нарязване, обелени без нерв), нарязани черен дроб от говеда и телета, нарязани на кубчета бъбреци от говеда, кубчета от бузите на говеда, нарязани или нарязани на кубчета сърца от говеда и телета и др. Търговия със субпродукти: PRODAL притежава търговска площ на павилиона за субпродукти в Рунжис. Там предлагаме на клиентите широка гама от продукти (вакуумно опаковани меса, субпродукти, говеждо, телешко, агнешко, свинско, пресни и замразени продукти…). Обадете ни се на 01 41 80 02 80.
FRJ NEGOCE: Търговия с месо, прясно едро месо (Франция) От създаването си през 2015 г. компанията FRJ NEGOCE е специализирана в търговията с прясно месо, особено говеждо, телешко и агнешко. Контакт на компанията: FERROUDJI Kamel...
Нашата занаятчийска компания, базирана в МОНТОбАН в 82, предлага меса от говеждо, агнешко, телешко и свинско, произхождащи от Окситания. Ние сами селектираме и купуваме животните на крака от нашите доставчици. Доставката може да се извърши в труп или вакуумирано нарязано. Не извършваме продажби на физически лица. VIANDES OCCITANES е съставена от екип от професионалисти, на ваше разположение.
Търговски агент за меса, колбаси, яйца, био и небио. Нашето разпределение се извършва към търговци на едро, преработватели, големи търговски вериги, био магазини, месари, колбасари, млекари, заведения за обществено хранене. Адаптираме опаковките си според нуждите на клиентите.
Разпределям меса, колбаси и яйца от следните компании:
SICABA за червени меса. (био и с етикет)
BIO VALEUR за био меса и колбаси.
Сдружение Пелипо за био яйца или яйца от свободно отглеждане.