... „Кафе Регионал Калдас“, ще откриете типично кафе от страната, което обаче се отличава от другите регионални колумбийски кафета с неговото копринено тяло и оригиналния вкус на червен пипер.
„Кафе Регионал Калдас“ е преминало целия трансатлантически маршрут с ветроходен товарен кораб, за да минимизира своя въглероден отпечатък. След това е било ръчно изпечено в Нормандия, за да се подчертаят ароматите и вкусовете.
...Съставки: Цели зърна от пипер Мелегета.
Страна на произход: Гана.
Вкусове: Нотки на лешник, вкус на джинджифил.
Съхранение: Да се съхранява на хладно, тъмно и сухо място.
Срок на годност: 01/10/2023
Партиден номер: PPG BA MEL 1000 09083100
- Доставя се в херметически затворен и многократен пакет.
- Опаковано от нас в Гард.
... работилници във Франция
Култура
Черният пипер, отглеждан за плода си, който обикновено се суши и използва като подправка и овкусител, е цветна лоза. Плодът на черния пипер, наречен "зърно", е тъмночервен в зрялост. Той придобива черния си цвят по време на сушенето.
Производство
В Мадагаскар се снабдяваме със зърна черен пипер, които след това ще дестилираме във Франция. Тази специфична произход е...
...Бял пиперназърна.
Много високата свежест на нашите пипери ви гарантира постоянни вкусове и аромати.
В пакет от 1 кг.
REF:EPIPOBG1
Основна съставка: пипер
Нетно тегло: 1 кг...
... от Кампот е считан от познавачите за най-добрия пипер в света, благодарение на своите изключителни условия за отглеждане и събиране. Смесицата от черен и червен пипер KHLA носи ароматите и вкусовете на двата пипера, съчетавайки сила и деликатност.
Нетно тегло: 100 гр
Ботанически вид: Piper nigrum
Период на събиране: Февруари - април...
...Далеч от стандартите на голямата търговия, ние ви предлагаме черен пипер с изключителни органолептични качества.
Нашият пиперназърна произхожда от Andriafiamena Andavakoera, защитена зона на север от Мадагаскар. Събира се малко преди пълната си зрялост, след което се суши естествено на слънце. Предлагаме ви само зърна от клас G1 и G2.
Той произлиза от диво обкръжение, което го защитава от...
...Референтен номер
3317960007527
Дървесен, свеж, пикантен и приятно ароматен парфюм.
Черен пипер се събира зелен, след което се подлага на ферментация за няколко дни и се суши на слънце, под действието на което се набръчква и потъмнява.
Пиперът традиционно подчертава вкуса на всички солени храни. Препоръчва се да се използват цели зърна за подправяне на месни бульони.
За да не загуби пиперът аромата си и да не придаде горчивина на приготвянето, е по-добре да се добави в края на готвенето.
Съвети за употреба:
сосове, меса, яйца, плънки, пастети, зеленчуци...
...Този био черен пипер, известен също като пипер Теличери, произхожда от региона Малабар (или Керала) в Индия. Съществува стандарт за премиум качество на черен пипер, наречен TGSEB, в зависимост от калибъра и силата. Нашият пипер е маркиран като TGSEB Специал, тъй като надминава това вече премиум качество, с изключителни зърна и дървесен аромат. Зърната имат плътност от около 580+ грама/литър (обикновено 620+ г), което означава, че нашият био черен пипер Малабар заключва най-силните аромати в всяко от зърната си.
Аромат: Пипер, Лимон, Дървесен
Произход: Малабар, Югоизточна Индия...
...В КУХНЯТА Редки са кухните без черен пипер в шкафа. Той придава пикантност на месата, рибата, ястията с зеленчуци... Ароматизира вашите супи, фоа гра, соковете от ягоди или диня...
ПОЛЗИТЕ Черният пипер не е лекарство, но някои от неговите вещества помагат за храносмилането, като стимулират секрецията на храносмилателния сок, също така помагат при подуване на корема, като стимулират производството на слюнка...
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
...„Issu de Huila Sud“, един от най-известните региони за производство на кафе в Колумбия, това PITALITO е кафе, което ще ви отведе на приключение, където се смесват оригинални вкусове и типичност на тероара.
Чаша с пикантни нотки на джинджифил, черен пипер и канела, и щипка мента за опит, който се различава от традиционните колумбийски кафета.
Отглеждано на височина и под сянката на Arrayanes (испанското име на дървото Мирта), кафените череши се берат ръчно в зрялост, след което се сушат механично за период до един месец.
Наличен в формат 250гр.
Зърна или смляно.
... натискане на мъстта и кратки преливания, за да се запази свежестта на ароматите. Виното след това отлежава почти две години в съд или глинен съд преди бутилиране.
Дегустация: това вино 100% Syrah е експлозия от черни плодове (пъпки от касис) и подправки с лекота (черен пипер, карамфил). Балансът на това вино предлага нежна и вкусна уста, която отговаря на височината на този лозов масив.
Налични реколти: 2014, 2015, 2016...
... пипер, био кориандър и био розови зърна, ще подчертае вкуса на вашите печени меса и риби. Кориандърът е наричан "Марокански пипер", както и розовите зърна, наречени "розов пипер". Силен вкус, изключителни аромати.
Смес, разработена и опакована във Франция, произведена във Франция.
...Тази билкова смес “Sawaneh” на основата на какаови зърна и подправки е идеална за любителите на подправен чай.
Съставки: Счукани какаови зърна (54%), парчета канела, копър, джинджифил, портокалова кора, лакрица, кардамон, парчета портокал, розов пипер.
Предлагаме и други чайове, които можете да намерите тук, в специализираната секция.
Билкова смес от 100 г в опаковка от крафт хартия.
Тегло: 0,05 кг
Размери: 14 × 20 см...
...Черен, зелен, бял пипер, розови зърна, кориандър, мащерка, розмарин, морска сол, всичко подправено с сладък червен пипер или кайенски пипер. Тази деликатна комбинация ще придаде вкус на вашите барбекюта, каменни скара, грил, както и на вашите бульони, зеленчуци или екзотична кухня.
... от сорт Schinus, подобно на черния пипер, но не принадлежат към семейството Piper Nigrum. Често бъркани с пипер и погрешно наричани "розов пипер", всъщност розовите зърна не могат да бъдат квалифицирани като "пипер".
Ръчно подбрани, розовите зърна от Мадагаскар се делят на 3 категории:
- Клас 1: 5% дефекти
- Клас 2: 15% дефекти
- Клас 3: 30% дефекти
Количество: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg
Тегло: 250 g...
...Съставки:
- Горчица назърна *
- Алкохолен оцет*
- Нерафинирана морска сол*
- Вода
* Продукти от биологично земеделие
- Без консерванти
Съвети за употреба:
Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвяне на дресинг или майонеза.
Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе...
Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг.
Кофите от 30 кг се поръчват.
... директно от местните производители, което ни позволява да гарантираме свежестта и качеството на нашите кафе зърна. Нашият екип от експерти по печене работи с ентусиазъм, за да разработи профили на печене, които подчертават уникалните характеристики на всяко кафе. Предлагаме също така селекция от чайове с произход и ароматизирани смеси.
Независимо дали сте любител на освежаващото зелено кафе, на...
... ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
Канела: Ароматна и сладка, идеална за десерти и някои солени рецепти.
Див Чубрица: Ароматна и натурална, перфектна за обогатяване на месни ястия и яхнии.
Кориандър: Назърна или смлян,
Паприка: Сладка или пикантна, добавя цвят и вкус на ястията.
Кимион: Две налични разновидности, назърна и смлян.
Чили Ниура и други подправки. С Maison Beldi, всяка подправка и всеки инструмент са внимателно подбрани, за да гарантират безупречно качество.
...Дълъг пипер, Нар, Розмарин, Шалфей, Сопора от Япония, Фенугрек, Валериана...) 3. Пречистени екстракти: Азиатикозид, Мадекасосид, Азиатска киселина, Мадекасова киселина, Ресвератрол, Зеаксантин, Астаксантин, Фукоксантин, 5HTP, Куркумини, Розмаринова киселина, Койична киселина, Андрографолид...). Ние сме на ваше разположение, за да отговорим на вашите нужди. Нашата сила: 1. Присъствие в близост до производството и клиентите; 2. Реактивност, позволяваща на нашите клиенти бързо вземане на решения; 3. Достъпни минимални количества за всички; 4. Отговаряме на специфични изисквания по отношение на регулациите.
...Ние сме малка компания, разположена в Мадагаскар (северозапад) в Амбаня, и изнасяме по целия свят. Имаме ванилия от клас А (гурме, tk, черна ванилия), клас B (червена от САЩ или ЕС) и C (парчета). Също така предлагаме черен пипер 550g / l faq тип в големи количества и накрая изнасяме и какаови зърна (смес от криоло, форостеро, тринидарио). Нашето какао е известно и е етикетирано, с добро качество (стандартно и по-високо). На разположение сме за всякаква информация. Благодаря, с най-добри пожелания, Дoms Товолах...
...прахове и екстракти от ванилия, както и други подправки, черен пипер, карамфил, кафе, канела... Ванилията бърбон от Мадагаскар във всичките й форми, качеството на ваше разположение... Посетете нашия онлайн магазин. Налични за продажба на едро и дребно, свържете се с нас за най-добрите цени.