...стабилизатори с чиста етикетка за десерти и плодови препарати - Нашите решения с чиста етикетка от гамите Mixeo и Stabeo, на основата на растителни влакна, са вашите съюзници за сладките приложения: десерти и плодови препарати.
Stabeo е идеалното решение за намаляване на синерезата.
Mixeo е перфектен за много приложения.
Благодарение на голямото количество влакна, което съдържат, нашите решения позволяват значително увеличаване на съдържанието на влакна в крайния продукт.
...Открийте ягодата, един вкусен плод с яркочервен цвят, известен със своята сладка сладост и лека киселинност. Богата на антиоксиданти и витамин C, ягодата е перфектна за обогатяване на вашите летни десерти, смутита или просто за консумация в натура. Този пролетен и ароматен плод е истинско здравословно и освежаващо лакомство.
... добавени в смес от зърнени храни, в десерти или в йогурт.
В кухнята, за сладко-солено съчетание, можете също да ги добавите в вашите салати.
За да станат нежни, гроздовете могат да бъдат поставени в течност, за да се рехидратират. След това могат да бъдат поръсени върху пресен козе сирене, за перфектно съчетание.
Намерете нашите кафяви гроздове тук
Идеи за рецепти:
Пресно козе сирене с грозде,
хляб с грозде,
куглоф,
кекс с грозде,
ориз с мляко и грозде
КАРТОН: 5Kg...
...Ванилията от Мадагаскар е висококачествен продукт, който придава отличителен и изискан вкус на вашите рецепти. Отглеждана с внимание и събирана в зрялост, тази ванилия осигурява мощен и автентичен аромат. Перфектна за ароматизиране на вашите десерти, топли напитки, конфитюри и дори солени ястия, тя е подходяща и за производство на натурална козметика. Нейният богат и интензивен вкус ще добави...
...Цветът на тъмен махагон и блясъкът на Помао дьо Норманди са забележителни. Носът му е елегантен, мек и ласкателен с конфитюрни нотки на меденки и сини сливи. На вкус е кръгъл и мек, освобождава аромати на печени плодовес балансиран и сложен финал. Сервиран охладен, той намира своето място на аперитива, с нормандски сирена и десерти. Продукт, изпълнен с женственост.
Бруто тегло: 1100 г
Тегло на кашона от 6: 7 кг...
... червен оцветител.
Препоръчителни употреби:
Перфектен за подслаждане на йогурти, зърнени храни или плодове, добавяйки гурме и сладка нотка.
Идеален за ароматизиране на горещи напитки като чай или кафе, създавайки гурме и ароматна напитка.
Може да се използва в рецепти за печене, за да добави свежест и цвят на торти, мъфини и бисквити.
Съвети за употреба:
Поръсете върху вашите десерти или напитки според вашите предпочитания за вкус.
Референтен номер:SUCRE0022A...
... ферментирано в контролирани по температура неръждаеми стоманени резервоари
Отлежавано в резервоари, за да се запази свежестта на плодовете
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
53% Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Украсено с красива виолетова роба, Château Talusson разкрива флорален нос и свежи нотки на червени плодове. Вкусът е гладък, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен веднага.
ПОДХОДЯЩИ ЯСТИЯ
Château Talusson перфектно се съчетава с гриловани меса, ястия с сос или десерти на плодова основа.
Сервирайте между 16°C и 18°C (60°F и 64°F).
...Книгата Рецепти за Десерти без Захар е идеална, ако искате да премахнете добавения захар и подсладителите от вашата диета, без да се отказвате от десертите!
В тази книга с рецепти захарта идва от сладкия вкус на храните: бадеми, сушени плодове, кокос... които естествено ще подсладят рецептите. Всички предложени рецепти са напълно изпълними без използване на добавена захар.
Предложени са 200...
...{"Дегустация":"Прекрасен рубинен цвят с блестящи отблясъци. Свеж и привлекателен нос с нотки на малки червени плодове, череша и ягода. Мек, плътен и приятно плодово вкус с подправъчни нотки. Нежни танини, които предлагат гурме финал с изящество. Подходящ за сервиране с колбаси, червени меса, дивеч, както и с сирена и десерти. Да се сервира между 16 и 18°C.","Формати и опаковки":"Бутилка (75cl...
...Коринтското грозде VIJAYA е с малък размер, черно на цвят. Сладко и леко кисело, то е без семки, идеално за десерти, ориз с мляко, сладкиши, бисквити…
VIJAYA предлага също цяла гама от Сушени Плодове, за да задоволи най-големите лакомници... Можете да ги намерите в раздела Сушени Плодове.
Референтен номер: 20701...
...Иранският смлян шамфъстък е с интензивно зеленикав цвят и произлиза от иранските шамфъстъци.
Този шамфъстък не съдържа консерванти или добавки.
Можете да използвате този сушен плод в сладкарството, за да добавите вкус, хрупкавост и повече аромати към вашите десерти.
Също така можете да ги добавите в мюсли или гранола за хрупкава текстура!
Шамфъстъците трябва да са жълтеникави, преминаващи към тъмен зелен цвят: колкото по-зелени са, толкова по-интензивен е вкусът им!
Тези ирански шамфъстъци са идеални за вашите кулинарни творения!
...Естествените аромати ScrapCooking® имат силен ароматен потенциал и често се използват от професионалисти. Естествените хранителни аромати са специално проектирани за гастрономията. Ароматът усилва вкуса и аромата на вашите торти.
Можете да намерите ароматите на любимите си плодове по всяко време на годината. Можете да използвате ароматите за торти, кремове, десерти, макарони, шоколади или дори йогурт.
...Ананасът, тропическият плод par excellence, се консумира както в десерти, така и в сладко-солени ястия. В сушен вид, вкусът му е много по-интензивен и вкусовите рецептори само се радват.
Нашите био ананаси се подбират на ръка по много селективни критерии, за да осигурим най-добро качество и най-добър сушен резултат. Имаме възможност да доставяме в големи количества на търговци на едро, супермаркети, ресторанти, хотели или индустрии, за които сушените плодове са основна суровина.
Свържете се с нас веднага за много удовлетворяваща оферта и започнете да предлагате нашите продукти!
...dulcis, и горчивият бадем, Prunus amygdalus var. amara, като последният се счита за токсичен поради съдържанието си на цианидна киселина. Това е маслодайно семе, т.е. богато на липиди и често се нарича "маслодайния сух плод". Ако бадемът бъде събран преди узряване, кожата му е все още зелена, известният бадемов зелен цвят. Така зелените и пресни бадеми имат нежна и млечна сърцевина с деликатен вкус. Във Франция те се събират през юни и юли.
След като напълно узрее, бадемът става сух и се прибира.
... десерти. Те перфектно допълват салатите. Многобройните ползи от орехите пекан Витамини (Витамин A, B, E) Минерали (Цинк, манган, магнезий, фосфор, калий) CROC'ELLA е вносител и доставчик на сушени плодове Дехидратирани Обелени Печени без сол Печени със сол Ароматизирани CROC'ELLA се намира във Франция, в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг, в департамент 13 в Марсилия.
... приятна на вкус заради своята сладост, тя се съчетава добре както в топли ястия, така и в салати, предястия или дори десерти.
Тази малка ядка е силно концентрирана в есенциални мастни киселини, което я прави много калорична (над 600 ккал/100 г). Да се консумира с мярка, за да се възползвате от доказаните й ползи, като съдържанието на желязо и фосфор, както и многото минерали и витамини.
... дистрибутори, които търсят да предложат най-доброто на своите клиенти.
Избирайки нашите пресни продукти, вие се възползвате от над 20 години опит в експорта на хранителни продукти. Работим в тясно сътрудничество с известни производители, за да ви предложим продукти с най-високо качество. Нашият ангажимент към качеството и свежестта се отразява във всеки продукт, който предлагаме, гарантирайки по този начин изключително кулинарно изживяване за вашите клиенти.
...Специалитетите от карамел са карамели, получени от контролираното действие на топлината върху хранителни захари в присъствието на други съставки: мляко, сметана, масло, солено масло, екстракти от плодове, мед, малц, шоколад, растителни мазнини…
Специалитетът от карамел съществува в различни форми: на прах, парченца, течен, паста, но също така и в био гама. Това е карамел с текстура и вкусове...
... от 4 жълти плода! Изработено само от най-свежите и сочни плодове, нашето сладко е перфектната комбинация от естествена сладост и силни аромати. Независимо дали го намазвате на препечен хляб, смесвате с йогурт или го използвате като гарнитура за десерти, нашето сладко ще повдигне всяко ястие до нови висоти.
SKU: 3 455 149 000 034...
...Комплект от 6 стъклени буркани WECK корола с вместимост 370 мл! Новост при MCM Опаковки!
Стъклени буркани Weck Модел COROLLE 370 мл, диаметър 80 мм. Включени са уплътнения и капаци. Клипове НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ.
Вместимост: 370 мл
Височина в мм: 86
Отвор: 80 мм
За около в грамове: 350 до 450 грама продукти, в зависимост от плътността и типа на продукта.
Идеални за пастети, фоа гра, верини, готови ястия, десерти, плодове, зеленчуци, супи ...
...Цвят: Махагон с медни отблясъци
Нос: Букет, който хармонично съчетава фини нотки на сушени цветя, ирис и люляк с топлината на захаросани плодове, мармалад и крем брюле. Подправена сладост, която разкрива дървесни аромати на препечен дъб и кутия за пури.
Вкус: Забележителна интензивност и ароматна сложност за гурме коняк, копринена текстура и изненадваща амплитуда.
Възраст на дегустация: около 15 години.
Предложения за дегустация: Чист като дижестив (между 20 ° и 25 °), в съчетание с шоколадови десерти или с добра пура.
...Канди Флёрс, бонбони 2.0, които винаги трябва да имате под ръка в случай на стрес!
Процесът на производство на нашите кристализирани цветя отнема няколко седмици: цветята от коноп се потапят 6 пъти в органичен захарен разтвор с време на сушене от 48 часа след всяко потапяне.
Те са естествени антистресови средства, които можете да хапвате като бонбони или да настъргвате върху плодове, десерти...
...Ананасът и неговите хранителни свойства
Ананасът, тропическият плод par excellence, се предлага през цялата година в нашите супермаркети. Произхождащ от Южна Америка, той може да се приготвя както в десерти, така и в сладко-солени ястия. Богат на витамини и минерали, той предлага множество ползи за здравето.
Характеристики на ананаса
- Богат на манган;
- Съдържа бромелаин;
- Богат на фибри...
...Боровинки за дегустация в чай, в комбинация с ястия или десерти!Съставен само от диви боровинки, събрани от производителите на Comptoir d'Herboristerie. Поставете една супена лъжица боровинки да къкри в продължение на 15 минути, за ¼ литър вода. Наслаждавайте се както желаете! Кутия от 50 г.
...Глазура на основата на черен шоколад с покритие, шоколадовокафяв цвят за десерти, мусове, баварски кремове и сладоледи.
Желирана с плодова пектин.
Предимство: Отличен шоколадов вкус благодарение на високото съдържание на шоколад с покритие. Стабилна текстура, позволяваща чисто рязане на всички видове основи (доми, коледни рулета). Перфектно подходяща за замразяване и бързо замразяване...
...Леденото вино, изобретение от Квебек, може да има алкохолно съдържание от 7° до 13°. Получава се чрез студ, като излъчва аромати на пресни или печени ябълки, карамел, захаросани плодове, подправки и мед. Този ликьорен продукт е баланс между киселинност и захар, както и с лека горчивина. Перфектно допълва вашите фоа гра, сирена с непастьоризирано мляко или с плесен, както и вашите десерти.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
... както коктейли, така и солени ястия и десерти, както и в ароматерапията и парфюмерията.
Внимание да не се бърка етеричното масло от мандарина с това от клементин, което произлиза от хибридизация между мандариновото дърво и портокаловото.
Етеричното масло от мандарина съдържа фурокумарини, молекули, които предизвикват фоточувствителност. Затова не се препоръчва да се използва 10 часа преди излагане на слънце.
Съвети за употреба
Разредете 1 капка в студено в мазнина, за да ароматизирате вашите кулинарни приготовления.
Съдържание: 5 мЛ/0,17 фл.оз...