..." предлага приятно вкусово изживяване.
Това сирене се изработва с традиционни методи, за да се осигури най-високо качество и автентичност. Неговата универсална природа го прави любимо сред любителите на сирене, предлагайки безкрайни възможности за вкусни ястия и закуски. Богатият и солен вкус на сиренето "Trappista brick" подобрява вкуса на всяко ястие, което го прави задължително в колекцията ви от сирена.
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдосирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
...Чедърът е популярен вид сирене, което произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. То е твърдо и гладко сирене с бледожълт цвят. Чедърът се прави от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразителен с времето. Сиренето обикновено зрее в продължение на няколко месеца, за да развие своя отличителен вкус и текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност и често...
...Il Grana Padano DOP от 1 кг е италианско твърдосирене, произведено в териториите на Ломбардия, Пиемонт, Трентино-Алто Адидже и Венето. Гарантирано е произведено с прясно мляко и зряло поне 9 месеца, представлява сирене с богат и мек вкус. Идеално за придружаване на предястия или като съставка в ястия с паста и ориз.
... лесно се цепи и гори.
Също така се използва за пушене на месо, риба, зеленчуци, ядки и сирене. Известно е пушенето на Вестфалски шунка.
Като твърдо дърво, букът се използва и за производството на музикални инструменти. Например, барабани и корпуси на китари. Букът има звук, който е между този на клен и бреза, които са най-популярните дървета за барабани.
Букът е най-добрият избор за строеж на шале, къщи и дървени хижи.
...NATURTRAY е ламиниран материал, съчетаващ хартия и твърдо фолио. Проектиран е да се използва като основен слой, термоформуем е до 15 мм.
Предлага се в широка гама от хартии с различни покрития, може да се печата с флексография, офсет и дигитални техники, и позволява персонализиране на тегло и микрони.
Свойства:
Висока бариера и наличен и без бариера. Ригидност, устойчивост и MAP.
Може да се добави възможност за отлепване.
Приложения:
Трейове за много продукти, включително нарязани меса, нарязано сирене и нарязано месо.
... килограма фурми могат да се съберат от едно дърво.
Отглеждането е започнало в Близкия изток преди около 3000 години. Финиковите палми предпочитат сух климат с влажна почва. Съществуват до 400 сорта фурми. Тези сушени парчета фурми от Пакистан са налични през цялата година. Сушените фурми са богати на витамини A и B, желязо, магнезий и фосфор.
Употреба
Парчетата фурми могат да се ядат като закуска, а в кухнята фурмите добре се комбинират с ядки и крема сирене. Освен това, тези парчета могат да се обработват в десерти и с различни месни и рибни ястия.
Историята на ChèvrArdennes започва през 70-те години с иновативна идея: създаването на експериментална фабрика, посветена на производството на козе сирене. Проектът се реализира в Бастон, в сърцето на белгийските Ардени. Фабриката по-късно е поета от Vache Bleue и се възползва от експертизата и уменията на семейството Лоик. През 2005 г., отново под ръководството на групата Лоик, ChèvrArdennes се у...
...Моделът ROCK 20 е полуавтоматичен резач за рязане на твърдо и полутвърдо сирене.
Позволява рязане на сиренето на парчета с персонализирани размери.
Моделът Rock 20 позволява персонализиране както на размера на парчетата (например 700 г, 1-2-4 кг…), така и на типа рязане. Предвидени са следните аксесоари по заявка с цел персонализиране на рязането:
Гладко острие: подходящо за рязане на твърди...
...Чедър е популярен вид сирене, който произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. Това е твърдо и гладко сирене с ярко жълт цвят. Чедърът се произвежда от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразен с увеличаването на възрастта. Сиренето зрее обикновено няколко месеца, за да развие своя изразен вкус и специална текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност...
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде.
Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг.
Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
Добре дошли в ÁRIK 21 - AGRO KFT, частна търговска компания, със седалище в Будапеща, Унгария. Нашият ангажимент е да предоставяме ненадминати бизнес решения на клиенти по целия свят. Ние сме специализирани в предлагането на качествени брандирани продукти на достъпни едро цени, обслужвайки бизнеси от всякакъв размер. В допълнение, нашата безпроблемна логистика осигурява навременни доставки.
Като ...
...Servi Doryl предлага над 40 различни комбинации от решетки и перфорации, предоставяйки индивидуално адаптируеми решения за всеки вид сирене.
Формите и пресите се проектират и произвеждат по поръчка.
ВИДОВЕ СИРЕНЕ: Всички видове пресовано и полупресовано сирене: Ементал, Гауда, Вашерон и др.
РАЗМЕРИ: - От Ø 80 до Ø 800 мм - От 200x100 мм до 1000x1000 мм - Други формати по запитване
ТЕГЛО НА СИРЕНЕТО: От 200 г до 120 кг...
...„Алгейерски традиционен сирене“; твърдосирене от сурово мляко с минимум 50 % мазнини в сухото вещество; традиционно ръчно произведено; зряло минимум 5 месеца; вкус: фино пикантен до ароматен, леко орехов
Съдържание на мазнини: 50 %
Вкус: фино пикантен до ароматен, леко орехов...
...Сладкото суроватъчно прах е прах, който е преминал през процес на спрей сушене и е свободно течен по природа. То се произвежда чрез отстраняване на водата от течната сладка суроватка, която е значителен副продукт, получен по време на производството на твърдосирене.
*налични са повече стандартизирани продукти...
...Индикат за хранителния магазин е идеален за ренде на големи количества твърдосирене, хляб, сушени плодове, бисквити. Има голяма купа за събиране на рендето, която напълно покрива изхода на устата, предотвратявайки разпиляване на продукта.
Освен това, специалната защитна решетка, разположена в контакт с рендето, предотвратява запушването на рендосаната форма при изхода; напълно отговаря на...
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдосирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
...Грана Падано DOP е твърдо, варено и бавно зреещо сирене. Произвежда се в равнината Падана, от полусирене сурово мляко, току-що издоено, произхождащо от ферми с крави, свободни от ендемични заболявания.
Това е италианско сирене с защитено наименование за произход (DOP).
Това означава, че всички три основни етапа на производствената верига: отглеждане, преработка на млякото в сирене и зреење...
GULER Food Processing Solutions е основана през 2008 г. с екип, квалифициран в индустрията за преработка на храни. Интегрирането на нашия технически опит с технологията за преработка на храни е нашият приоритет до момента. Ние познаваме пазара и следим нуждите, оформяйки нашата стратегия за изследвания и развитие и иновации с обратната връзка, събрана от индустриалната и академичната сфера.
Нашия...
...Неz
ароматни нотки на червени и черни плодове, леко ванилови
Съчетание с храна: колбаси, червено месо, картофи, гъби, твърдосирене и черен шоколад
Винификация: отлежаване 1 година в френски дъбови бъчви (25% в нови бъчви и 75% в едногодишни бъчви)
Око: блестяща гранатена червена рокля
Устата: меки танини, знак за дълговечност
Съвет на енолога: да се сервира между 14 и 16°C
Съдържание на алкохол...
... 200 мм до 420 мм
Скорост (цикли/мин)
макс. 8 - 12 цикли/минута
Дължина на машината
в зависимост от конфигурацията
Ширина на машината
в зависимост от конфигурацията
Приложения: прясно месо, месни изделия, риба и рибни продукти, зеленчуци, паста, сирене,
сушени плодове, приготвени ястия, супи, сосове,...
... процеса. Обхватът варира от по-общи приложения до приложения, специално разработени за нуждите на отделни клиенти. Примерни приложения включват: мляко, масло и намазки, моцарела, мляко на прах, WPC, твърдосирене и разтопено сирене. Ако вашите продукти не са включени в този примерен списък, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение да ви помогнем!
...• за фино настъргване на бадеми, ядки, шоколад, твърдосирене и др.
• резачка от неръждаема стомана
• силна вакуумна подложка
• червен натискач за храна за безопасна работа...
... пръчици H4, дебелина на рязане: 4 мм, подходяща за Julienne рязане с 2,5 мм, подходяща за GAM Резачка за зеленчуци!
59,00 EUR
плюс 19 % ДДС без транспортни разходи
Celme Резачка за твърдосирене V за GAM Резачка за зеленчуци, 1 мм
Резачка за твърдосирене V, дебелина на рязане: 1 мм, подходяща за твърдосирене, пармезан, ядки, панировъчни трохи и др., подходяща за GAM Резачка за зеленчуци!
39,00 EUR...
...Материал: Неръждаема стомана, ABS, TPE
Размери: 90 x 165 x 190 мм
за фино настъргване на бадеми, ядки, шоколад, твърдосирене и др. с рязка барабанна система от неръждаема стомана, която е особено ефективна благодарение на специален производствен процес за остриета (технология на гравиране).
Сосовият крак осигурява стабилно задържане на гладки работни повърхности.
Пълнителят гарантира безопасна работа.