... и леко цветен вкус. Лавровият лист е също ключова съставка в традиционни подправкови смеси като букет гарни и провансалски билки. Освен кулинарните си приложения, лавровият лист е използван и заради потенциалните си здравословни ползи, включително противовъзпалителни, антиоксидантни и антимикробни свойства. Важно е обаче да се отбележи, че лавровият лист трябва да се използва в умерени количества заради силния си вкус.
...Солта Kala Namak произхожда от Индия и се използва широко в индийската кухня като подправка и добавка към пикантни сосове. Използва се с ентусиазъм в веганска и вегетарианска диета. Черната сол е предимно натриев хлорид и малки количества натриев сулфат, желязо и водороден сулфид. Съединенията на сярата са отговорни за леко горчивия вкус, а водородният сулфид придава на солта мирис на яйца. Лечението има положителен ефект върху тялото при грип, мускулни болки, стави и грижа за кожата.
... продукта на час.
Особено подходящо е това полуавтоматично етикетиране за малки и средни предприятия, както и за микро предприятия с малки производствени количества. То може да бъде гъвкаво адаптирано към различни цилиндрични продукти в различни индустрии, включително в лозарството (бутилки вино в различни размери), в козметичната индустрия (крем, парфюм, течен сапун), в производството на храни (плодови сокове, буркани с подправки, буркани с мед и конфитюр, готови сосове), както и в химическата и лакова индустрия.
... сосове
• Като сгъстител за супи и сосове
• Добавена към храна за домашни любимци за допълнителни хранителни вещества
Размерите на порциите обикновено са 1 или 2 супени лъжици.
Безопасно е да се използва хранителна мая в умерени количества, обикновено до няколко супени лъжици на ден.
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
... % вода и 5 % протеини. По-голямата част се състои от гуаран, дълговерижно полизахаридно съединение. Тази въглехидратна връзка осигурява много добра свързаност с водата. Дори и най-малките количества гуарово нишесте са достатъчни, за да придадат на водата лепкава консистенция.
Употреба:
Храни:
* Уплътнител и желатинизатор
* Напълващ агент
* Печива
* Супи и сосове
Козметика:
* Уплътнител в различни...
...Открийте нашата гама от съдове за сосове, проектирани да отговорят на всички ваши кулинарни нужди. Практични и херметични, тези съдове за сосове ви позволяват да съхранявате и да се наслаждавате на любимите си сосове, като в същото време гарантират оптимална свежест при всяка употреба. Идеални за пренасяне на сосове в малки количества, нашите контейнери за сосове са перфектни за придружаване на вашите ястия за вкъщи или за домашна употреба.
...Соята лецитин, произведен за ExoTreat Flavors, е сложна смес от ацетон-неразтворими фосфатиди, които се състоят основно от фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин (PE), фосфатидилсерин (PS) и фосфатидилинозитол (PI), комбинирани с различни количества вещества като триглицериди, мастни киселини и въглехидрати, отделени от суровия растителен маслен източник. Думата лецитин произлиза от гръцкия термин “лекитос – λεκιθος”, което означава яйчен жълтък.
Нашият соев лецитин е произведен от свежи смоли, по време на дегумирането на соевото масло, получено от не-ГМО соеви семена.
...Брашното от нахут се използва широко в сладкиши, сосове, зърнени храни, както и в различни ястия с месо и риба. Брашното има необичаен аромат и вкус, който леко напомня на орех. Нахутът съдържа големи количества микроелементи и витамини. Уникалната характеристика на брашното от нахут е, че не абсорбира растително масло при пържене. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство...
... черупка са перфектни за похапване, докато гледате телевизия или пиете коктейли. Въпреки че се считат за много калорична храна, фисташките са богати на Омега 3 и Омега 6, витамин E и много минерали, полезни за благосъстоянието на нашия организъм. Фисташките са естествено безглутенови, така че са идеални за хора, страдащи от целиакия. Печените фисташки в черупка са много ценени за приготвянето на солени сосове (фисташков песто), кремове и сосове за приготвяне на отлични кюфтета, както и за фантастични основни ястия и аперитиви.
... подправката се използва при приготвянето на: супи, сосове и яхнии, в ястия с месо, риба и ориз, в десерти и сладкиши. В Близкия изток и Индия е обичайно да се добавя към кафе и чай.
Използва се за
Използва се за индийски и азиатски ястия, хлебни изделия и сладкиши, в пикантни супи, десерти, греяно вино, кафе и чай.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 40,0
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 11,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
... взаимодейства с него по всяко време и навсякъде.
В сравнение с другите автоклави за стерилизация на Frigojollinox, с STERYCOOK можете да готвите, задушавате и варите, както с обикновен котел. Двойната стена с термична течност осигурява равномерно разпределение на топлината по стените и дъното с покритие на температурата. Приготвянето на руми, супи, сосове и други е много лесно, благодарение на изключителната простота, с която можете да управлявате устройството дори при големи количества.
...По-добре от сгъстител за сосове!
Този екзотик ще обикнеш в кухнята си! Нашето гуарово брашно се получава от семената на гуаровото зърно и е едно от най-популярните нисковъглехидратни брашна. Поради способността му да свързва течности, ти трябват само малки количества, за да сгъстиш собственоръчно приготвените сосове, супи или конфитюри. И: то сгъстява твоите ястия и без варене, така че да се...
...Предлагаме няколко марки горчица с различни вкусове, вариращи от традиционната до екстра силната, включително и горчица на зърна.
Стъклени буркани от 170 г до 210 г и кофи от 5 кг.
Налични количества и за повечето марки имаме етикети на френски.
... компании, ресторанти, корпоративно кетъринг и сектора на хотелиерството.
Нашето предложение включва:
- Замразено суши на едро за ресторанти
- Суши за корпоративно кетъринг
- Суши в големи количества за събития
- Замразени гьози, самоси и дим сум
- Суши за компании: Персонализирани решения за замразено суши
- Гурме замразено суши за кетъринг
- Традиционни ориенталски сосове за придружаване на суши и...
... сладък чили в контейнерни количества. Това е 26 тона в кофа или канистра.
Като договорен производител, имаме множество нови марки с уникални световни сосове, които развиват занаятчийския флаг и са нетърпеливи за място на световната сцена на търговията.
Power Cooking е марка хранителни продукти, създадена за спортисти с помощта на ефективни хранителни добавки, но също така и за опитни готвачи благодарение на висококачествените си подправки и сосове.
Разпространяваме ванилия от Мадагаскар в големи количества, тонка боб, както и различни видове сурова захар и декоративна сол, като червена и черна сол от Хавай и от различни произходи...
... изискани.
Произвеждат се с любов и на ръка в малки количества.
Без изкуствени оцветители и аромати, само сорбинова киселина, съдържаща се в желе захарта, и киселинния агент лимонена киселина.
Но също така има:
Плодови намазки без добавена захар, от 100% чисти плодове.
Или в био качество. Разбира се, от биологично земеделие.
За всички, които искат да добавят своята горчица.
Горчици и чътни.
Дали за риба или месо,
сосове или кебапи,
за подправяне на супи, за дресинги, за сирене или просто на хляб.
... разполага с широка гама от стандартни, специални и персонализирани съдове и бутилки. Vidya също така се занимава с асемблирането на машини или цели линии за затваряне на хранителни продукти, като например аншоа или доматени сосове. Компанията приема поръчки както за цели камиони, така и за малки количества, осигурявайки завидно обслужване на клиента.