... и леко цветен вкус. Лавровият лист е също ключова съставка в традиционни подправкови смеси като букет гарни и провансалски билки. Освен кулинарните си приложения, лавровият лист е използван и заради потенциалните си здравословни ползи, включително противовъзпалителни, антиоксидантни и антимикробни свойства. Важно е обаче да се отбележи, че лавровият лист трябва да се използва в умерени количества заради силния си вкус.
... % вода и 5 % протеини. По-голямата част се състои от гуаран, дълговерижно полизахаридно съединение. Тази въглехидратна връзка осигурява много добра свързаност с водата. Дори и най-малките количества гуарово нишесте са достатъчни, за да придадат на водата лепкава консистенция.
Употреба:
Храни:
* Уплътнител и желатинизатор
* Напълващ агент
* Печива
* Супи и сосове
Козметика:
* Уплътнител в различни...
...По-добре от сгъстител за сосове!
Този екзотик ще обикнеш в кухнята си! Нашето гуарово брашно се получава от семената на гуаровото зърно и е едно от най-популярните нисковъглехидратни брашна. Поради способността му да свързва течности, ти трябват само малки количества, за да сгъстиш собственоръчно приготвените сосове, супи или конфитюри. И: то сгъстява твоите ястия и без варене, така че да се...
... изискани.
Произвеждат се с любов и на ръка в малки количества.
Без изкуствени оцветители и аромати, само сорбинова киселина, съдържаща се в желе захарта, и киселинния агент лимонена киселина.
Но също така има:
Плодови намазки без добавена захар, от 100% чисти плодове.
Или в био качество. Разбира се, от биологично земеделие.
За всички, които искат да добавят своята горчица.
Горчици и чътни.
Дали за риба или месо,
сосове или кебапи,
за подправяне на супи, за дресинги, за сирене или просто на хляб.