...ОРИГИН
Вино Бяло Молекулно
Шато Казо разполага с великолепна гирардинска шато, чиито корени датират от 16-ти век. То е идеално разположено в Горно, на една от най-старите пътища на Entre-Deux-Mers, само на няколко километра източно от Сауветер дьо Гиен.
Неговият лозов масив от над 300 хектара, от които 7 са посветени на производството на това Entre-Deux-Mers, се радва на изключителна позиция...
...Бялото вино, произведено основно от светли гроздове, се отличава с свежест и лекота. Често е живо и плодово, и се цени за своите аромати на цитруси, ябълка, круша или бели цветя. Бялото вино може да бъде сухо, полусухо или сладко, предлагайки голямо разнообразие от вкусове, които прекрасно се съчетават с морски дарове, риба и меки сирена. Независимо дали става въпрос за Шардоне, Совиньон Блан или Ризлинг, всяко бяло вино разкрива деликатни нотки, които го правят идеален спътник за моменти на приятелство или изискани ястия.
...Вино Вибранте Де Манчуела
в носа е чисто грозде, подчертавайки ароматите на натурална ягода, къпина и слива. В устата е сладко, с нотка на свежа ягода и подправен фон, който остава на небцето, оставяйки дълго и вкусно вино.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 30-50 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавано в бетонни съдове
СОРТА ГРОЗДЕ: Бобал...
... за етикетиране на своите скромни производства, Ninette Auto е универсален и адаптивен към широк спектър от цилиндрични продукти в различни сектори. Тези сектори включват винопроизводство (бутилки вино: половин бутилки 37.5 cl, бутилки 75 cl, магнум и др.), козметика (крем, парфюм, течен сапун и др.), храни (плодови сокове, подправки, мед, сладко, сос и др.), химия (домашни продукти, продукти за поддръжка, моторно масло, перилен препарат, разтворител и др.) и боя и лак (контейнери, кутии и др.).
Скорост на етикетиране: до 10 продукта/минута или 600 бутилки/час
Етикетиране: до 2 етикета...
...От 1957 г. на традиционна основа, това сладко натурално вино е на върха на нашите продажби с красиво кехлибарен цвят.
Ето един сладък мускат, какъвто обичаме, благодарение на ароматите на пъпеш, праскова, кайсия, но също и евкалипт.
Вкусът успешно съчетава деликатно сладостта и свежестта. Това е крехък баланс, но който отразява тероара на мускатите от Лунел.
Наличен в бутилки или на едро.
...Богатият нос е изпълнен с аромати на зрели боровинки и къпини, комбинирани с характерните нюанси на черен пипер и дафинов лист. Тялото на виното е плътно, с ниска киселинност и мек, кадифен среден танин. Послевкусът е ярък, подобен на сладко, с нотки на слива, храсти и диви плодове. Виното ще се прояви най-добре с месни пайове, пикантни ястия с птица или зрели твърди сирена.
Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство.
Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
... важен източник на нектар за пчели и други опрашители и е традиционен символ на пролетта и обновлението. Цветовете на кравешкия цвет могат да се използват за приготвяне на ароматен чай или да се накисват в сладковино (кравешко вино) или ликьор.
...На основата на бяло вино (AOP) и мацерация на плодове и билки.
В изискана и елегантна бутилка от 50cl.
Малко сладко и много освежаващо, идеално за споделяне с приятели!
...Сухият салам с трюфели, една от нашите звезди!
Обогатен с парченца летен трюфел, вкусът му е деликатен и фин.
Ако търсите изтънченост, тук е мястото!
Малко +:
Сухият салам с трюфели ще се съчетае перфектно с добро плодово или сладко бяло вино, за да подчертае този толкова особен аромат.
За шикозни вечери и изцяло в елегантност!
Както и саламът с манатарки и смокини, той може да бъде една от...
...Калиев сорбат (E202) се използва като консервант.
Калиев сорбат (E202) се използва като консервант за храни, като например маргарин, ремолад, майонеза, соев сос, сладко, маслини, фурми, вино, сироп, ледено кафе или сок. Калиев сорбат се използва и за консервиране на козметични продукти или тютюн. За здрави хора се счита за безопасен, тъй като организмът го метаболизира като мастна киселина. Продуктът е добре разтворим във вода и потиска растежа на дрожди и плесени.
...Монбазияк е френско сладковино, произведено на юг от лозята на Бержерак, на стръмни склонове, изложени на север, на левия бряг на Дордоня, в околностите на селото Монбазияк. То се ползва с контролирано наименование за произход.
...Бялото вино обикновено е сладко, средно или сухо. Шардоне или Совиньон Блан са типични бели вина. Зеленикаво-жълт цвят с златисти нюанси. Ароматно, с вкусове на круши, бели праскови, нотки на цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
Цвят: Зеленикаво-жълт цвят с златисти нюанси
Нос: цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
Вкус: Ароматно, с вкусове на круши, бели праскови, нотки на цитрусови плодове и деликатни докосвания на ванилия.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
...Гурманско и ароматно вино.
Произведено от купаж с преобладаващ Семillon, това сладковино е идеално за празнични вечери или аперитив. Совиньон Блан и Совиньон Гри, които съставляват купажа, му придават добра киселинност и свежест, които балансират сладостта.
Цвят: Бяло
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Лимонно-глинеста почва
Винификация: Отлежаване на фини утайки 2 месеца...
...Гурия, Самцхе-Джавахети и Аджара. Във всеки регион на Грузия се произвеждат уникални и висококачествени вина с голямо разнообразие от вкусове, цветове и аромати.
Киндзмараули: Сладко червено вино
Акашен: Сладко червено вино
Долина Алазани червено: Сладко червено вино
Саперави: Сухо червено вино
Мукузани: Сухо червено вино
Цинандали: Сухо бяло вино
Киси: Сухо бяло вино
Мцване: Сухо бяло вино
Твиши...
... баланс. Бутилка, която да се насладите с сирена с плесен или шоколадови десерти. Наслада от сложност и лакомство!
Съдържание: 75cl
Тип: Сладко натурално червено вино
Остатъчни захари: 103g/L
Сортове: 90% Гренаш, 5% Каринян и 5% Макабео
AOC: Мори
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2050
Температура на сервиране: 14-16°C...
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
DS2Vin е специализирана винена изба, която предлага спиртни напитки, бири и алкохоли от високо качество, разположена в Pont d’Ain, Франция. Натали СКАТАРЕЛИ, експерт по вино, предлага своя опит в избора на най-добрите тероари от Франция и Италия за всякакви поводи, като сватби, професионални събития или ресторанти и хотели, винари, вносители или други професионалисти.
Не се колебайте да се свърже...
... произхода на виното, алкохол,
балончета, сладост, ароматизиране, цветове…)
- Модерен и гъвкав производствен инструмент
- Възможност за предлагане на персонализиране на опаковката от само 600 бутилки
и пълна персонализация (вино + опаковка) от 6000.
...Много ароматен ликьор с характерен нос на черешово сладко. На небцето ще откриете череша с подправъчни нотки. Сервирайте много студен върху лед, в коктейли или смесен с пенливо вино.
ТЕГЛО: 1,3 кг...
Използвайки петте сетива, нашата мисия е позиционирането на ексклузивни марки. Така можем да предложим марките, които представяме на национално и международно ниво за разпространение в вашата зона на действие.
Семейството на продуктите Cabecita Loca е нашата линия от напитки в премиум формат, изработени само от натурални и висококачествени продукти, с основа от най-добрите вина, предимно от Гарна...
...Бяло вино, получено от смес от бели гроздове от Саленто, включително Тревиано и малко Малавезия Бланка. Алкохолно съдържание 11,50% Vol. Бял цвят с полусух вкус.
За повече информация можете да ни пишете на cantine.durso@libero.it...
...L’Enclos des Roses е същността на израза на Гайак: оригинални сортове, красиви текстури, всичко в свежест. Подправени и плодови за червените, минерални и фино цитрусови за белите.
Шато Enclos des roses бяло сладковино е смес от Совиньон и Мозак, отлежавало в бъчви с много финес. Велико вино, просто казано. То ще съпровожда перфектно фоа гра или "сиренето": рокфор.
Дomaine: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellation: GAILLAC
Регион: ЮГ-ЗАПАД
Цвят: Бяло
Сортове: Совиньон – Мозак
Метод на отглеждане: Преход към био
Характер: Мек
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2018...
... на конфитюри от плодове (кайсии, дюли), мед, подправки около деликатни дървесни нотки. Кремообразен старт, поддържан от вкусна, дълга и свежа структура.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Аперитив, фоа гра, десерти, бриошови питки, плодови тарти.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : 10°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
...Смес от Вионие и Русан. Много леко сладко бяло вино, с нотки на зрели плодове като кайсия, прекрасно балансирано без излишна закръгленост, обширно и плътно.
...Чилиджиоло... различно вино от Тоскана. Визуално интензивно червено, почти непроницаемо, плодово, с приятни нотки на черешово сладко, зряла къпина, леко подправено, бял тютюн, черен пипер на първо място. На небцето, обгръщащо, балансирано, хармонично, елегантно и фино, похвално копринено танин.
Прекрасно вино, което може да се комбинира с дивеч, разкошен глиган в салмидо с полента и зрели сирена, зрял тоскански пекорино.
...Око
златиста рокля с блестящ диск и леко сребристи отблясъци
Нос
цитруси (розов грейпфрут), екзотични плодове (манго, ананас), плодове с бяла месеста част (айва, круша), медени нотки
Устата
цветни, плодови и кисели нотки
Винификация: отлежавал 6 месеца в инокс съдове
Съчетание храна-вино: фоа гра, десерт, аперитив, рокфор
Съвет на енолога: да се сервира между 8 и 10°
Опаковка: единична цена...